Er is altijd veel vraag naar gordijnen, omdat ze de kamer optillen en verrijken. Ontwerpers komen altijd met fascinerende ideeën om de gordijnstijlen opnieuw te creëren. Ze worden geleverd met boeiende ontwerpen en levendige kleuren, evenals zachte kleuren volgens de inrichting van de kamer. Designergordijnen zijn er in verschillende ontwerpen, kleuren en patronen die zeer sierlijk en elegant zijn.

Laatste & Beste designergordijnen voor thuis:

Hieronder vindt u enkele soorten luxe designergordijnen die u zullen helpen de juiste voor uw huis te maken.

1. Oranje coquillegordijnen:

Dit is een fel oranje, wit en bruin designer gordijn in schelpstijl. Het heeft drie lagen en een volant. De volant heeft drie sint-jakobsschelpen, gelaagd oranje, bruin en oranje. De eerste laag is de witte semi-transparante met oranje bloemen. De volgende laag is de oranje en de laatste is de bruine. Krijg dit klassieke stuk dat prachtig op maat is gemaakt.

2. Blauw zijden designergordijn:

Een prachtig bewerkte blauwe zijden designer gordijnen. De volant is driehoekig van vorm met daarop driehoekig ontworpen werk. Elk hoekpunt van de gestikte driehoek heeft een ronde parel ter decoratie. Deze volant is het hoogtepunt van het verder eenvoudige gordijn. Het heeft kwastjes voor de gordijnbinders.

3. Wit en geel designergordijn:

Probeer deze eenvoudige maar klassieke gordijndecoratie voor gelegenheden zoals verloving of bruiloften. Er zijn gele panelen opgehangen voor een witte achtergrond. De afwisselende gele panelen worden vastgemaakt en op het verbindingspunt wordt een bloemboeket geplaatst. De kleur heeft de neiging om het licht te reflecteren en de ruimte helderder te maken.

4. Doorschijnend designergordijn:

Dit is een prachtig transparant gordijn dat het middelpunt van aantrekkingskracht is voor functies zoals draadceremonie, naamgevingsceremonie, verlovingen, bruiloften en andere functies. Dit gordijn creëert een pure magische sfeer. Het heeft een mooie schulp aan één kant in een witte en gele combinatie. De middelste laag heeft een aflopende snit met mooie satijnen kanten voering.

5. Zwart-wit designergordijn:

Klassiek zwart-wit combinatiegordijn past zeker bij de inrichting van de woonkamer. De laag heeft in totaal vier panelen – twee zwarte en twee witte. De zwarte panelen zijn effen, terwijl op de witte prachtige zwarte bloemen zijn gedrukt. De volant is wit met bloemen en driehoekige zwarte stukken aan de onderkant genaaid.

6. Designer blauw en wit zijden gordijn:

Dit gordijn zal zeker glamour toevoegen aan je slaapkamer. Dit elegante laken is met grote zorg genaaid om een ​​charmant effect te creëren. De volant is prachtig vormgegeven met een combinatie van blauw, wit en een extra drapering van wit met blauwe bloemen. Het is een tweelaags gordijn met een laag van effen wit en de andere van blauw met witte rand.

7. Elegante crème designer gordijnstof:

Dit is een absoluut magisch gordijndesigngordijn van crèmekleur dat een overtreffend effect in uw huis zal creëren. Er is heel weinig naaien aan. De effen design gordijnstof wordt gewoon om de gordijnroede gehangen om een ​​schelpeffect te creëren. Het is een gordijn van vloerlengte met twee lagen, de eerste laag is gewoon een doorzichtige witte.

8. Paars designergordijn:

Hier is een fantastisch paars designgordijn dat prachtig op maat is gemaakt voor de woonkamer. Het is twee lagen en heeft panelen en een dubbele volant. Een van de valletjes is bedrukt met paarse bloemen en is plat over het gordijnpaneel, terwijl de effen paarse is genaaid als een enkele schulp. De effen laag is van lichtroze kleur en is van kantmateriaal met borduursel aan de basis. Er zijn in totaal vier panelen – twee bedrukt en twee effen.

9. Crème designergordijn:

Hier is nog een uniek gordijnontwerp met veel franjes. De volant van dit raamgordijn is de helft van de lengte van de laag. De frilly-plooi is rondom de binnenste uiteinden van de volant en de laag genaaid. Aan beide uiteinden zijn twee grote strikken genaaid, zodat ze de volant aan de laag vastzetten.

10. Designer keukengordijn:

Dit is een van de gemakkelijk te maken gordijnen die zeker een designereffect zal creëren. De gordijnstof wordt gewoon zo over de roede gedrapeerd dat deze aan beide kanten gelijk is. Er zijn stoffen sluitingen die aan de roede over de gordijnen hangen om de hoogte van het gordijn te regelen om zonlicht binnen te laten. De stroken hebben klittenband zodat de hoogte kan worden aangepast. Dit unieke designgordijn laat alle ogen open.

11. Designer badkamergordijnen:

Dit is een mooie blauw gekleurde design badkamerset. De gordijnen hebben een mooie geschulpte volant van effen blauw en ruches van wit met blauwe strepen. Het raam van de badkamer heeft ook de soortgelijke geschulpte volant. De tafel met alle toiletartikelen is bedekt met het gestreepte gordijn met effen blauw als kop en franjes aan de basis.

12. Designer douchegordijnen voor badkamer:

Dit is een helemaal trendy design douchegordijn voor de badkamer. Het heeft een dubbellaagse volant die is geschulpt en versierd met gouden kant. De lagen hebben stropdassen die ook zijn omzoomd met soortgelijke gouden kant.

13. Dubbel geborduurd kanten gordijn:

Een fantastisch gordijn dat geschikt is voor hotels, huizen en cafés. Het is twee lagen met een kant en een fluweel/satijn. De tweede wordt gebruikt om het felle zonlicht te blokkeren. De volant is prachtig genaaid en is enkel geschulpt. Het hele gordijn heeft prachtig bloemenborduurwerk erop.

14. Arabische designer gordijnontwerpen:

Arabieren staan ​​bekend om het maken van exotische ontwerpen voor hun gordijnen. Gordijnen in Arabische stijl zijn er in warme kleuren zoals koningsblauw, limoengroen en kersenrood, die ook sterke kleuren zijn. In deze stijl worden kleine tapijten onder de volant opgehangen. De volant en de paneelgordijnen zijn van fluweel. De volant heeft goudkleurig kant met franjes eraan genaaid.

15. Reliëf grijze designer gordijnen:

Dit soort gordijn is geschikt voor een erkerraam. Het wordt geleverd als een set bestaande uit het hoofdgordijn, het transparante gordijn, twee valletjes en twee touwen. Het heeft mooie kwastjes in twee tinten groen. Het grootste deel van dit grijze designgordijn is bedrukt met bloemendessin.

Kies altijd voor het designgordijn dat gemakkelijk te onderhouden is. U kunt de schoonheid van uw kamer ook naar een hoger niveau tillen door een combinatie van kleuren te gebruiken die bij het decor passen. U kunt gordijnen in verschillende kleuren en lengtes hebben met behulp van stof van superieure kwaliteit. Dus begin je selectie van verleidelijke patronen en kleuren. Materialen die over het algemeen voor gordijnen worden gebruikt, zijn massief katoen, polyzijde, fluweel, satijn, net, kant enz.