Gordijnen zijn er in verschillende stijlen en vormen. Er zijn gordijnen die zijn gemaakt van effen katoen en zijde. Je kunt ook gordijnen proberen met net, kant, voile, enz. Een van de trending stijlen voor gordijnen zijn de kralengordijnen die worden gebruikt als ruimteverdeler. Deze gordijnen zijn gemaakt met kralensnoeren. Er wordt geen stof gebruikt in deze gordijnen en hierdoor zien ze er licht en luchtig uit. Probeer deze kralengordijnen voor je huis om het een bohemien look te geven.

Beste kralengordijnen in verschillende patronen:

Probeer verschillende kralengordijnontwerpen die goed passen bij de inrichting van uw kamer.

1. Regendruppel kralengordijn:

Hier is een prachtig kralengordijn dat lijkt op een regendruppel. De kralen die voor dit gordijn zijn gebruikt, hebben de vorm van regendruppels. De kleuren van deze kralen zijn geselecteerd in de kleuren van de regenboog. Dit geeft een heel mooi uiterlijk aan het gordijn.

2. Houten kralengordijn:

Een ander geweldig kralengordijn in Indiase stijl is dit houten kralengordijn. Deze kralendeurgordijnen zijn perfect voor het huis in Indiase stijl. Elk van de kralen is gemaakt van rond hout. De kleur is perfect en ziet er erg rustiek uit. De touwtjes zijn dicht bij elkaar geplaatst zodat je een ruimte kunt indelen.

3. Gebogen deuropening kralengordijn:

Hier is een leuke manier om je gewelfde deuropening te versieren. Deze kristallen kralengordijnen zijn gemaakt van ronde kristallen die gelijkmatig verdeeld zijn. De uiteinden van het gordijn zijn voorzien van grotere kristallen om het een complete look te geven. De vorm van het gordijn is zodanig dat het een gebogen rand geeft die past bij de gebogen deuropening.

4. Gordijnen met twee maten kralen:

Hier is een voorbeeld van een kralengordijn van twee maten. Het gordijn is gemaakt van kleine en grote kralen van dezelfde kleur. De gordijnset kan verschillende kleuren bevatten om een ​​kleurrijk effect te geven. Dit maakt een mooi kralengordijnontwerp.

5. Gordijn met glazen kralen:

Dit gordijn in zigeunerstijl is gemaakt met granaatappel en gouden kralen die klein van formaat zijn. Hierdoor lijkt het gordijn op stof zelf. De koordgordijnen met kralen zijn geweldig voor ramen omdat het een mooi uitzicht naar buiten geeft. Je kunt ook kleuren kiezen die je leuk vindt.

6. Metalen kralengordijnen:

Hier is een mooi kralengordijn met goudkleurige metalen afwerking dat je in je deuropening kunt hangen. De metalen afwerking van deze gordijnen maakt het erg trendy. Je kunt ook video’s op internet bekijken om erachter te komen hoe je kralengordijnen voor jezelf kunt maken. Deze zijn gemakkelijk en nemen niet veel tijd in beslag.

7. Willekeurig kralengordijn:

Hier is een geweldig interieuritem in bohemienstijl dat je aan je huis kunt toevoegen. Dit is een kralengordijn dat volledig willekeurig is gemaakt. Er is geen kleurenschema of een enkele keuze voor de vorm van de kraal. Je kunt elke kleur en vorm gebruiken voor elke kraal in het gordijn.

8. Dromenvanger kralengordijn:

Dit is een van de nieuwste trending items in de designwereld. Dit zijn kralengordijnen die gemaakt zijn van dromenvangers. De bovenzijde van de gordijnen is voorzien van mooie dromenvangers. De touwtjes van de dromenvangers worden dan voorzien van kralen die kleur brengen in de kamers.

9. Abstracte kunst kralengordijnen:

Je kunt deze kralengordijnen met abstracte kunst maken als een geweldig doe-het-zelf-project. Ze zijn gemaakt van kleurrijke kralen in elke gewenste vorm of ontwerp. Selecteer de stijl die je leuk vindt en voeg de kralen toe aan lange snaren. Je kunt dan de snaren samenvoegen om het gordijn te vormen.

10. Acryl kralengordijnen:

Acryl kralengordijnen zijn er in verschillende kleuren zoals rood, paars, blauw, enz. je kunt ervoor kiezen om de gordijnen in een enkele kleurtint te hebben of je kunt ze naar wens mixen en matchen. Deze gordijnen zien er ook geweldig uit in lange gangen. Je kunt deze acryl gordijnen zelf maken of kopen tegen betaalbare prijzen.

11. Houten kralengordijn:

Hier is een mooi voorbeeld van de houten kralengordijnen. Het gordijn is gemaakt van kralen die zijn gemaakt van houtsnippers. De kralen zijn in de vorm van diamant en ringen. Ze worden gegroepeerd en vervolgens aan draad geregen om de gordijnen te vormen. Je kunt ook elke gewenste vorm selecteren.

12. Handgeschilderde bamboe kralengordijnen:

Hier is een cool bamboe kralengordijn dat met de hand is beschilderd met een mooie afbeelding. Deze bamboe gordijnen kun je in je deur hebben zodat de afbeelding perfect gezien wordt. De afbeeldingen die met de hand zijn geschilderd, kunnen symbolisch of gewoon bloemig zijn. Door het schilderij ziet het gordijn er speciaal uit.

13. Designer kralengordijn:

Kies deze designer kralengordijnen voor je huis om het een chique uitstraling te geven. Deze designer kralen zijn in een geweldige stijl aan elkaar geregen. De kleuren van de kralen zijn wit en goud. De gouden kralengordijnen geven je huis ook een rijke uitstraling. Je kunt kiezen voor elke vorm van de kralen die je leuk vindt.

14. Gordijn met glazen bloemkralen:

Hier is een unieke stijl van kralengordijn die er in elk huis geweldig uitziet. De kralen die hier worden gebruikt zijn gemaakt van glas en hebben de vorm van een bloem, een bol en een blad. Door de combinatie van deze vormen heeft het gordijn een 3D effect. Ook de kleuren van de bloemen geven het een mooie uitstraling.

15. Zeeschelpen kralengordijn:

Een mooie tropische gordijnstijl is het kralengordijn met schelpen ertussen. Deze gordijnen hebben kleurrijke kralen en schelpen ertussen. Je kunt de kleuren kiezen die je leuk vindt en je huis een lekker koel strandeffect geven.

Gordijnen met kralen zorgen voor een groot gevoel van lichtheid in huis. Deze kralen kunnen van plastic, kristal, bamboe of hout zijn. De kleuren die u kiest, kunnen in overeenstemming zijn met de inrichting van uw huis. Kralengordijnen zijn gemaakt van kralen die aan elkaar zijn geregen zonder het gebruik van stof. Deze kralen kunnen van één kleur zijn of meerdere kleuren samen. Ze zijn erg bohemien van stijl.