Zijden gordijnen zijn gloeiende en stralende stof. Het heeft glinsterende kwaliteit. Zijden gordijnen zijn meestal eenvoudig en rechtlijnig. Zijden gordijn heeft ook artistieke prints en ontwerpen die er opvallend uitzien. Het is zonder veel decoratie of versieringen die een gemakkelijke uitstraling vertegenwoordigen. Deze luxe zijden gordijnen, wanneer ze thuis worden opgehangen, geven je hoge status en rijkdom weer. Het laat een blijvende indruk achter op de hoofden van de gasten.

Laatste & Prachtige zijden gordijnen voor uw huis:

Koop deze top 9 zijden gordijnen die je zeker leuk zult vinden voor je huisdecoratie.

1. Geborduurde zijden gordijnen:

Het is een prachtig faux zijden gordijn gegarneerd met geweldig borduurwerk. Het hele gordijn bevat met enige tussenpozen groot borduurwerk. Het schijnt met helderheid. Het gordijn wordt opgehangen aan een ringhaak en is lang genoeg. Als je een gordijn in borduurstijl wilt, probeer dan dit patroon in zijdemateriaal om een ​​luxe uitstraling voor je woonkamer te krijgen.

2. Gedrukt zijden gordijn:

Dit dupioni zijden gordijn heeft gelaagde prints die verschillende vormen van dozen vormen. Er is een zwart kleurvakontwerp op een grijs zijden gordijn. Alle dozen zijn leeg zonder enig ontwerp erin. Dit zijden gordijn heeft een stralende kwaliteit. Gordijn met donkere kleuren zal zeker de aandacht van gasten trekken.

3. Sparkle zijden gordijn:

Het is een puur wit zijden gordijn dat als alles fonkelt. Het gordijn bestaat uit een zigzaglijnontwerp erop in dezelfde witte kleur. De lichte en donkere tint van het witte gordijn ziet er prachtig en intens uit.

4. Zigzag geruite zijden gordijnen voor de woonkamer:

Het is een zigzag ontworpen ruwe zijden gordijn in witte kleur met zwarte print. Deze lijnen vormen een chequeafdruk waarvan sommige gearceerd zijn en sommige leeg. Het is een draperend gordijn van vloerlengte op de vloer. Het gordijn wordt opgehangen met een boxpaneel. Het geeft een coole look voor de blauwe muur van het raam.

5. Creatieve zijden gordijnpanelen:

Het is een creatief gemaakt grijs zijden gordijn met een ballonachtig ontwerp bovenop. Het hele gordijn is eenvoudig en effen, maar levert nog steeds een hoge standaardkwaliteit vanwege het unieke patroon. De bovenkant van het gordijn is een beetje geknepen om de vorm van een ballon te maken. Volgens je creativiteit kun je dit type gordijn zeker proberen.

6. Vintage zijden gordijnen:

Dit blauwe zijden gordijn straalt vintage stijl uit vanwege het ontwerp van de deur. Hoewel het gordijn gewoon is, bevat het toch een oogstrelende kwaliteit. Dit blauwe zijden gordijn is erg zacht en heeft een gladde stof. Het gordijn is gewoon weergaloos.

7. Zijden gordijnpanelen:

Het is een verduisteringsgordijn van imitatiezijde met paneelwerk erop. Het gordijn heeft ook een gelaagd patroon over het gordijn. Deze gedecoreerde paneelstijl op gordijn ziet er aantrekkelijk en verrukkelijk uit. De paneelstijl op het gordijn is erg mooi.

8. Oranje leliezijden gordijn:

Het is een kant-en-klaar zijden gordijn van witte kleur. Het gordijn is verfraaid met oranje lelie bloemenprint op de top gevolgd door een brede oranje rand. Het hele rustgordijn is effen. Dit hele gordijn is zo aantrekkelijk en onweerstaanbaar. Dit gordijn kan je een coole look geven voor je huis!.

9. Grommet lange zijden gordijnen India:

Het is een huiselijk gouden zijden gordijn met doospatroon. Het gordijn is lang in vergelijking met het raam. Dit zijden gordijn heeft een dikke en glanzende stof. Het gordijn heeft een pakkende en opvallende kwaliteit.

Een bedrukt zijden gordijn en versierd met werk zorgen voor een eeuwig effect en zorgen ervoor dat je verliefd wordt op gordijn elke keer dat je het ziet. De tijdloze ontwerpen en texturen zijn oneindig. Deze zijden gordijnen zien er aantrekkelijk en aantrekkelijk uit, dus kies je geliefde uit de bovenstaande prachtige zijden gordijnen.