Gordijnen voor uw huis zorgen niet alleen voor schaduw tegen het zonlicht, maar maken uw huis ook huiselijk. Uw materiaalkeuze voor de gordijnen is een persoonlijke keuze met opties als katoen, linnen, zijde of satijn. Het linnen materiaal is een goede optie vanwege het lichte gewicht en het frisse gevoel in de zomers. Het materiaal is gemaakt van de vlasplantvezels en dit is wat het zijn koelte geeft. U kunt het linnen materiaal kiezen in verschillende kleuren en ook prints. Kijk naar deze verschillende opties die we hebben genoteerd voor linnen gordijnen.

Nieuwste en mooie linnen gordijnen voor uw huis:

Hier zijn de top 9 linnen gordijnontwerpen.

1. Linnen pure gordijnen:

Deze pure linnen gordijnen zijn een rage vanwege het lichte gewicht en de koelte. De transparante gordijnen kunnen doorschijnend worden en maken je kamer groot en luchtig. Het natuurlijke materiaal is perfect voor je huis en de kleur wit is ook iets dat de kamer lichter maakt.

2. Bruin linnen paneelgordijn:

Deze linnen gordijnen zijn gemaakt van natuurlijke producten en de kleur bruin is ook iets wat je natuurlijk kunt krijgen. Het linnen paneel is geweldig voor een grote kamer. Je kunt deze kant-en-klaar laten maken en vervolgens plaatsen waar je maar wilt. De kleur past perfect bij de meeste gebruikte bekledingskleuren.

3. Gestreepte linnen gordijnen:

De witte linnen gordijnen zijn geweldig voor je kamer omdat ze bovendien gestreept zijn met een andere kleur. Hier is gekozen voor naturel bruin dat wat karakter aan de gordijnen geeft. De strepen zijn een geweldige aanvulling op effen gordijnen en kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt.

4. Getextureerde linnen gordijnen:

Hier heb je een prachtige keuze aan linnen gordijnen met een structuur. Deze grijze linnen gordijnen zijn een mooi en prachtig accessoire voor in huis. De textuur in deze gordijnen kan worden gebosseleerd of met elk soort werk worden gedaan. Door de textuur ziet het gordijn er chic uit.

5. Steengewassen linnen gordijn:

Het is geweldig om helemaal natuurlijk te gaan en items te kopen die duurzaam zijn. Deze natuurlijke linnen gordijnen zijn een goede manier om biologisch te gaan. De stonewashed look is een goede manier om je huis een rustieke uitstraling te geven. De kleuren kunnen grijs, bruin of wit zijn.

6. Donker koperen linnen gordijn:

Kies voor deze prachtige donker koperen linnen look gordijnen die een gedurfd statement maken in je huis. Deze luxe gordijnen zijn een goede kleur om te gebruiken in grote kamers. De lengte van de gordijnen is lang en hierdoor lijkt de kamer groter.

7. Linnen strikgordijnen:

Dit zijn stoere blauwe linnen gordijnen die goed gedrapeerd zijn op roedes. De gordijnen hebben sjerpen aan de bovenkant in plaats van roedegaten. Deze moeten aan de bovenkant gestrikt worden en zien er heel rustiek en bohemien uit. Probeer deze gordijnen in ongebruikelijke stijl voor je kamer om het er trendy uit te laten zien.

8. Linnen gordijnen met reliëf:

Probeer deze mooie crèmekleurige linnen gordijnen met reliëf die spectaculair zijn. De bloemenprints op de gordijnen maken het heel girly en zien er chic uit. Bekijk de reliëfstijl van deze gordijnen. Je kunt het bloemenreliëf op de gordijnen zien en dit maakt het erg cool.

9. Volant linnen gordijnen:

Kies een mooie set linnen verduisterende gordijnen voor je raam of deur met een volant. Deze zijn extra mooi met linten aan de voorkant. Het linnen materiaal is prachtig en zorgt ervoor dat de kamer er koel en luchtig uitziet.

Vooral voor de zomer is linnen een goede keuze om in gordijnen te hebben. Ze maken je huis koeler en geven het een luchtig gevoel. Deze gordijnen in mooie kleuren zijn een leuke toevoeging aan je huis. Linnen gordijnen zijn gemaakt van vlasplant en daardoor ademend. U kunt de gordijnen kiezen in bruin, crème, wit of zelfs grijs. Probeer de panelen, volant of zelfs stropdasstijlen uit.