Vetergordijnen kunnen een ruimte elegantie geven. Dit is de ultieme gordijnkeuze van alle tijden. Met deze vitrages kan een huis er gemakkelijk als een thuis uitzien. Ze stralen stijl en gratie uit. U kunt kiezen voor de verschillende stijlen vitrage. Het assortiment omvat duur en luxueus kantmateriaal tot eenvoudige maar elegante gordijnen. De details op de veter maken het verschil. Het kan dicht worden opgevuld met bloemwerk of het kan subtiel en eenvoudig zijn.

Nieuwste en elegante vitrage voor uw huis:

Probeer deze hier getoonde vitrages eens uit en maak vervolgens een goed oordeel over wat je zou willen kopen,

1. Kanten gordijn met volant:

De hier getoonde vitrages zijn perfect voor elk huishouden. Het gordijn heeft een volant eraan waardoor het er stijlvol uitziet. De volant is een korte koord van gordijn aan de bovenkant van de roede. Het kan aan de rand worden geschulpt.

2. Kanten gordijnpaneel:

Witte vitrages zijn de beste keuze voor elk huis. Het vitrage paneel is ook iets waar je voor kunt kiezen. Deze panelen zijn kant-en-klare vitrages die je gewoon aan je huis kunt toevoegen. Ze zijn aan de onderkant omzoomd volgens de standaard huismaten.

3. Gordijnen met gordijn:

Ramen zijn ook een goede plek om kortere gordijnen toe te voegen. Deze gordijnen kunnen worden vastgebonden om een ​​franje-look te creëren. De vintage vitrages waren allemaal een rage voor de ramen. Ze laten de ramen er heel mooi en schattig uitzien. Een dubbele laag kant maakt het raam prachtig.

4. Trousseau-kantgordijnen:

Probeer deze prachtige katoenen vitrage te bemachtigen met een paneel van kant aan de onderkant. Deze katoenen gordijnen met kanten randen maken een geweldig statement. Het kant is van superieure kwaliteit en dit maakt het verschil.

5. Kanten ballongordijnen:

Hier is een mooie stijl die u in uw huis kunt opnemen. Deze antieke vitrages worden op de roede geplaatst en vervolgens in ballonstijl gestikt. Zo kun je de gordijnen optrekken door aan touwtjes te trekken. Het geeft de gordijnen een balloneffect wanneer ze samengetrokken worden.

6. Franse vitrages:

Deze prachtige Franse vitrages zijn om voor te sterven. Het ontwerp met rozen en trellis op de vitrages is super spectaculair. Ze laten de kamer er elegant en sierlijk uitzien. U kunt deze gordijnen kiezen voor uw woonkamer of nog beter voor uw slaapkamer. De gordijnen stralen romantiek uit en de slaapkamer is de juiste plek om ze te hebben.

7. Sneeuwvlok kanten gordijnen:

Deze schattige kanten raamgordijnen zijn een andere coole manier om je raam er mooi uit te laten zien. Het sneeuwvlokpatroon op de gordijnen is goed voor een winters thema. Je kunt deze in de winter ophangen voor de feestdagen. Ze zullen er speciaal uitzien, zelfs in de keukenraamgebieden.

8. Victoriaanse vitrages:

Probeer deze Victoriaanse vitrages die veel stijl hebben. De zwarte vitrages zijn echt prachtig. De detaillering van de gordijnen is perfect en dergelijke gordijnen zul je niet snel vinden. De gordijnen in Victoriaanse stijl hebben een grote diepte van ontwerp en je kunt je kamer er extra speciaal uit laten zien.

9. Doorschijnende vitrages:

Bekijk deze transparante vitrages die je kunt hebben voor de kamers in je huis. De gordijnen zijn licht van gewicht en je kunt ze ook in het wit hebben. Kies de ontwerpen die u wilt voor uw huis.

Vetergordijnen geven een elegante uitstraling aan uw huis. Ze hebben mooie bloemmotieven die je huis perfect aanvullen. Koop deze gordijnen in Victoriaanse, antieke of vintage stijlen. Vetergordijnen zijn gemaakt van kantmateriaal en zijn meestal wit van kleur. Ze hebben bloemen en bladeren en de ontwerpen zijn normaal gesproken erg mooi. Je kunt ze krijgen in lichtgewicht of luxe rijke tinten.