Gordijnen voor in huis zijn iets bijzonders dat van een saai en saai huis een mooi huis maakt. Gordijnen kunnen verschillende maten hebben. Sommige huizen kunnen worden gedaan met lange gordijnen en sommige met korte. Lange gordijnen zijn geweldig voor grote kamers, omdat ze de kamer groter laten lijken. U kunt de gordijnen hebben in maten vanaf 1,80 meter. Probeer ze in katoen, zijde, linnen of kant. De kleuren die u kiest, kunnen afhankelijk zijn van de bekleding in uw kamer. Dus maak een weloverwogen oordeel en koop dan jouw speciale set lange gordijnen.

Aantrekkelijke en elegante lange gordijnen voor uw huis:

Koop deze top 9 lange gordijnen.

1. Lange gordijnpanelen:

Deze lange gordijnen zijn ideaal voor grote kamers. De gordijnpanelen zijn in grijze kleur met een leuke print erop. U kunt ook een voering aan deze gordijnen laten bevestigen. De oogringen van de gordijnen maken het gemakkelijk om de gordijnen te verplaatsen.

2. Doorschijnende lange gordijnen:

De gordijnen van 9 voet lang zijn ook een goede optie voor grote huizen. Met deze transparante gordijnen voelt u zich helderder en groter in huis. Witte kleur is altijd een goede optie om te kiezen voor uw huis. Het pure materiaal is ook gemakkelijk te onderhouden. Dus maak je keuze voor de beste lange gordijnen.

3. Vloerlengte gordijnen:

Probeer deze extra lange gordijnen die tot de grond reiken voor je huis. De gordijnen van deze gordijnen zijn normaal gesproken glad en vrij vloeiend. Het is het beste om deze gordijnen te hebben als je ook tapijten hebt, zodat de onderkant van de gordijnen niet snel bederft.

4. Boheemse lange gordijnen:

Deze gordijnen in bohemienstijl zijn uitgevoerd met het Marokkaanse thema in grijze en oranje kleuren. Deze lange gordijnen kunnen er goed uitzien voor een deur naar een kamer. Je vindt de prints erg chique en geeft je huis een heerlijk gevoel. Als je een liefhebber bent van kunst, dan is deze stijl van gordijnen precies wat je nodig hebt.

5. Korte gordijnen:

Laat een kort raamkozijn er elegant uitzien met deze lange raamgordijnen. De gordijnen zijn gemaakt van transparant materiaal en lopen door tot aan de vloer van de kamer. De lange gordijnen zorgen ervoor dat de kamer er perfect uitziet, omdat een kort gordijn de kamer in tweeën zou snijden.

6. Room Divider Gordijnen:

Een geweldige manier om een ​​kamer in te delen is om deze lange hanggordijnen aan een roede te laten hangen. De lange gordijnen maken de kamer in twee delen en dit geeft ook je privacy. Je kunt de stijl van de kamer behouden en dingen uit het zicht houden.

7. Verduisterende gordijnen:

Heb je een kamer die teveel zonlicht krijgt en wil je wat duisternis, kies dan voor deze extra lange verduisterende gordijnen. Deze gordijnen zijn van dik materiaal en donkere tinten die het zonlicht buiten houden. De gordijnen zijn ook perfect voor grote kamers.

8. Extra lange transparante gordijnen:

Dit zijn extra lange vitrages die je kunt gebruiken in brede kamers. Door het transparante materiaal waan je je in een grote ruimte. De extra lange lengte van de gordijnen is een fijne manier om je open en koel te voelen. Probeer deze gordijnen vanwege hun schoonheid en stijl.

9. Open geweven lange gordijnen:

Voor lange kamers met zeer hoge plafonds zijn deze extra lange gordijnpanelen de beste keuze. Deze lange witte gordijnen maken de kamer lichter. U kunt de open geweven gordijnen hebben die een kanten effect hebben.

Lange gordijnen zorgen ervoor dat de ruimte waarin u zich bevindt groter en trendy aanvoelt. Ze zijn perfect in alle soorten materialen zoals linnen, zijde, transparant, enz. U kunt kiezen tussen vloerlengte, lange en extra lange gordijnen.