Ben je moe van dezelfde kleurenschema’s voor je interieur? Dan is het tijd voor jou om afstand te nemen van de traditionele lijnen en dit jaar iets anders te plannen. Adopteer de kleur van geluk – roze. Kijk niet verbijsterd, roze gaat niet over snoep of Barbie-poppen, het wordt geassocieerd met charme, tederheid en is verkrijgbaar in verschillende tonen en tinten die bij verschillende stemmingen passen.

Nieuwste en aantrekkelijke gordijnontwerpen in roze kleur:

Na het bekijken van deze Top 9 roze gordijnen ga je zeker je idee over roze veranderen.

1. Gezellige roze leeshoek:

Gordijnen zijn niet alleen bekledingen voor ramen; ze kunnen worden gebruikt om een ​​speciale, kleine nieuwe ruimte voor uw kind in een kamer te creëren. Het kan worden gebruikt om een ​​boek te lezen of om met speelgoed te spelen. Gooi gewoon een zitzak onder de vloeiende gordijnen vanaf het plafond. Babyroze gordijnen gemaakt van polyester, lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

2. Roze bedhemel:

Bescherm uw kleintje tijdens het zomerseizoen tegen insecten, muggen. Investeer in deze bedhemel gemaakt van fijn polyester netgordijn. Deze lichtroze gordijnen van mesh kunnen aan het plafond worden gehangen of kunnen worden gebruikt met bedposters en je kunt een vleugje sprankeling toevoegen door de op batterijen werkende LED-lampjes te bevestigen.

3. Tuinfeestluifel:

Creëer een speciaal hoekje in je tuin of achtertuin voor je schatje om tijd door te brengen met haar vrienden of neven en nichten. Deze pure gauzy luifel is gemaakt van polyester fijn gaas met een roze lint langs de bovenkant. Het kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen. Er is een haak nodig om de baldakijn blush roze gordijnen op te hangen.

4. Roze verduisterende gordijnen:

Ongeacht de kleur hebben de verduisteringsgordijnen een ondoorzichtige stof met schuimrug om het licht te verduisteren, het maakt de stof dikker. Het kan worden gebruikt als gordijnen om het licht te blokkeren of als gordijnvoeringen zoals gebruikt in hotels of vergaderruimten. Roze roze gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester en machinewasbaar.

5. Feestachtergrondgordijnen:

Felroze gordijnen als decor maken een evenement onvergetelijk. Het geeft veel energie aan een huwelijksfeest of een verjaardagsfeestje. De gladde stof van ijszijde is het perfecte materiaal voor decoraties, achtergronden of volants. Gemaakt van 100% zacht polyester kan worden gebruikt voor decoratieve boog, gangpad of de tafels.

6. Romantische roze gordijnen:

Deze roze en witte gordijnen geven elke kamer een romantisch decor. Ze zijn gemaakt van polyesterweefsel, zijn licht van gewicht en gemakkelijk te wassen. Druk uw creativiteit uit door te kiezen voor deze prachtige raamgordijnen die dag en nacht privacy bieden zonder het natuurlijke licht op te offeren en een gevoel van romantiek in elke kamer van uw keuze te brengen.

7. Lichtroze hartgordijnen:

Geef je kamer een lichte en moderne uitstraling door te decoreren met deze koordgordijnen met gebreide hartmotieven. Lichtroze gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester fijntextuurnet, deze oogjesgordijnen schuiven soepel wanneer ze uit elkaar worden getrokken. Ze gaan lang mee door de sterke stof. Het kan worden gebruikt als een gordijn of een scheidingswand.

8. Lichtroze thermische dekens:

Deze exclusieve thermische gordijnen, met een geometrisch ontwerp voor een eigentijdse uitstraling, zijn perfect voor uw huis, kantoor of appartement. Deze geïsoleerde roze en witte gordijnen met luxueus, rijk design combineren met het voordeel van het blokkeren van buitenlicht en ruisonderdrukking, voorkomen warmte/koude overdracht van buiten en verhogen zo de energie-efficiëntie van uw huis.

9. Roze geborduurde gordijnen:

Geborduurde gordijnen met geometrische patronen gemaakt van 100% polyester stof met jacquard borduursel erop. Deze roze en witte gordijnen geven een vleugje verfijning aan je interieur en geven de kamer een licht en luchtig gevoel. Deze raamgordijnen zijn perfect voor thuis en kunnen worden gebruikt in kantoren.

Roze gordijnen in verschillende tinten en gebruiksmogelijkheden geven je een idee hoe je met je interieur om kunt gaan. Zonder erbij na te denken, ga je voor het nieuwe kleurenpalet. Een gordijn is een accessoire dat door geen enkele huiseigenaar lichtvaardig kan worden opgevat. Ze dragen bij aan de persoonlijkheid van je huis.