Groen is een kleur die gepaard gaat met positiviteit. Wanneer het interieur van het huis of kantoor groen gekleurde versieringen krijgt, brengen ze vruchtbaarheid, positieve energie en levensonderhoud naar de omgeving of zeg maar in huis. Naast andere accessoires en decoraties worden groene gordijnen tegenwoordig behoorlijk trendy.

Nieuwste en mooie groene gordijnen voor thuis:

Hier zijn enkele van de beste gordijnontwerpen in groene tinten die je hart in één oogopslag zouden vangen,

1. Tahiti-borduurgordijnen:

Tahini-gordijnen worden veel geadopteerd vanwege de ontwerpen die ze dragen. De limoengroene gordijnen zijn voorzien van bloemmotieven in borduursels met limoengroene draden op een witte ondergrond. De gordijnen zijn gemaakt van katoen zijde materiaal.

2. Gordijnen met bladprint:

Groen-witte gordijnen in bladprints zijn veelgebruikte gordijnen voor de ramen die een tuinbeeld geven. De gordijnen met witte tint krijgen bladerenafdrukken en het groene schaduwgordijn is effen gelaten voor een contrasterende look. Het gordijn is geïnspireerd op de natuur en wordt ook bewaard naast bloempotten voor betere decoraties.

3. Dubbellaagse keukengordijnen:

De keukengordijnen geven met dubbele lagen een stijlvolle uitstraling aan de ramen. De mintgroene gordijnen zijn gemaakt van chiffon materiaal waardoor de warme lucht door de ramen kan stromen. Beide gordijnen hebben verschillende gebreken met geknepen werk. De gordijnen krijgen ook een opening in het middendeel.

4. Gordijnen draperen:

Gordijngordijnen worden meestal gebruikt voor decoratieve doeleinden tijdens speciale gelegenheden. De groene fluwelen gordijnen worden gecombineerd met zilverglanzende laaggordijnen die worden gebruikt voor ontwerpdoeleinden. De gordijnen krijgen dubbele rondingen en worden in het midden gecombineerd. De gordijnen worden ook gebruikt voor de decoratie van muren of tuinhuis veranda tijdens feesten.

5. Beige groene gordijnen:

De salie groene gordijnen worden gebruikt voor beige design gordijnen. De gordijnen zijn gemaakt van zijde materiaal en voorzien van een combinatie van creme gordijnen met hetzelfde materiaal. De gordijnen hebben U-curve-ontwerpen aan de bovenkant, wat het een aantrekkelijk uiterlijk geeft.

6. Garentransparante gordijnen:

Doorschijnende gordijnen geven een magische uitstraling voor ramen of veranda. De lichtgroene gordijnen van transparant materiaal geven een transparante look met bloemmotieven erop en zijn voorzien van reliëfprints van bladtakken aan de bovenzijde van het gordijn.

7. Vintage groen gordijn:

Gordijnen in vintage-stijl geven een retro-look aan de ramen. De donkergroene gordijnen krijgen binnenin vitrages met decoratieve motieven erop gebosseleerd. Het donkere gordijn krijgt een curvy design met gouden randen met hangende kralen eraan.

8. Chique doorschijnend groen gordijn:

Wil je een waterachtig reliëfeffect op de gordijnen van de ramen? Hier is een set smaragdgroene gordijnen met watergolfprints erop met een reliëflook. Het patroon is voldoende om de kijkers een 3D-achtig effect te geven, vooral in zonlicht.

9. Badkamergordijnen:

Olijfgroene gordijnen bij gebruik voor de badkamerramen en badkamerverdelers geven een funky look aan het interieur. Het gordijn is voorzien van een kantwerk met verschillende knijpplooien waardoor het gordijn harig type is. Het krijgt ook soortgelijke ontworpen riemen voor stropdas-ups.

Afgezien hiervan hebben de groene gordijnen een verscheidenheid aan tinten, zoals patio, klassiek, koraal, oogje, gestript, shabby en nog veel meer om uit te kiezen. De gordijnen worden over het algemeen alleen gebruikt voor binnendecoraties, alsof ze voor tuingebieden een ongewoon contrast zouden geven. De gordijnen in prints, tinten en koralen worden tegenwoordig veel gebruikt omdat ze licht van gewicht en transparant zijn om de kamer de nodige helderheid te geven.