примери за дизайн на градина диван оцветени възглавници табуретка

Примери за градински дизайн – Нека градината да изглежда като уникална сцена

В тази статия искаме да споделим с вас няколко страхотни идеи как да оформите градината си по шикозен начин. Всеки от тези Градински дизайн Примери представлява истински майсторски сценарий за това как външната зона може да изглежда като привлекателно пространство.

Каменна стена и открита камина

модерен градински дизайн отворена камина градински стенни камъни

Навън, независимо дали в градината или на терасата, никога няма да скучаете, особено ако прекарвате свободното си време с близки. Но в случаите, когато екстериорът е проектиран с вкус от специалист, всичко изглежда по -добре. Харолд Лейднър и неговата компания са особено известни на пазара на недвижими имоти в един от кварталите на Тексас в САЩ. Бихме искали да ви представим тези хора днес, защото те са реализирали забележителни проекти в дизайна на екстериора.

Подправете градината с богати насаждения

примери за градински дизайн растения пресни стълби

При създаването на тези хипнотизиращи луксозни екстериори, които изглеждат като продължение и са в хармония с грандиозния интериорен дизайн, ландшафтният архитект и неговият екип са се справили майсторски с всеки детайл.

Избор на стилни градински мебели

примери за градински дизайн елегантни градински бели кресла

Във вълнуващата картинна галерия от проекти ще видите перфектно проектирани външни площи, някои са на тераси на покрива, други предлагат драматична гледка към целия градински пейзаж.

Украсете външната зона с вкус

модерен градински дизайн градинска скулптура кон елегантен контейнер за растения

Интегрирайте водни системи в дизайна на екстериора

градински дизайн примери стилно обзавеждане водна система

Нека вземем следващата снимка като пример за това колко вдъхновяваща може да бъде една градина. Ако седнете някъде на тази покривна тераса, лесно можете да влезете в ролята на режисьор, който черпи вдъхновение от града, който блести през нощта.

Гледайте града

примери за дизайн на градина покривна тераса елегантен модерен изглед към града

Или можете да играете шах с приятели навън и романтичният нощен пейзаж ще бъде най-добрата награда.

Бъдете бързи, когато проектирате градината си

примери за градински дизайн фотьойл, играещ шах

Възможно е също така да се проектира екстериора по такъв начин, че да се създаде атмосфера, която да напомня за Тоскана.

Големите чадъри ще осигурят много сянка

примери за дизайн на градина легнали столове растения плувен басейн

Що се отнася до подходящия материал за градински дизайн, кованото желязо е! Това винаги е мъдър и естетичен избор за обзавеждане на външната зона. Този класически материал може да се използва във всеки вид градински дизайн, независимо дали е традиционен или модерен.

Стилен комплект градински мебели

модерен градински дизайн дизайн на мебели от ковано желязо

Оборудвайте градината с пергола

примери за градински дизайн пергола удобни мебели

Басейните и водните системи отдавна са централен и особено ефективен елемент в дизайна на екстериора. Хладното излъчване на водата контрастира с топлината на огъня в откритата камина или в камината, дори и с меката светлина на нощното осветление, плувен басейн или водна система са подходящите за окото във вашата външна зона.

Огън, вода, цвят …

модерен градински дизайн воден огнен контраст

Осветлението има способността да повлияе качествено на облика на градината, тази уникална всекидневна на открито. Това е нещо, което ландшафтните архитекти умело използват при проектирането на външната площ.

Осветете градината привлекателно

примери за дизайн на градина атрактивно осветление мебели за хол

Отворените камини помагат да се създаде прекрасно усещане за комфорт и романтика. Тяхното присъствие в градината само би направило часовете, прекарани навън в градината, по -естетически и емоционално значими.

Проектирайте градината с камъни

модерен градински дизайн камъни с открито огнище

Имайте тези различни Градински дизайн Примери Вдъхнови ли ви достатъчно? Всички снимки излъчват много чар и елегантност, но вече сте забелязали това, нали? Имайте достатъчно идеи, за да се поставите на мястото на ландшафтен дизайнер, за да можете да се насладите на няколко приятни преживявания на открито?

Минималистичен градински дизайн с открита камина

модерен градински дизайн камина възглавници минималистичен

Интегрирайте външната кухня в градината

модерен градински дизайн елегантна външна кухня пергола

Създайте удобно място за почивка

модерен градински дизайн пергола стилни мебели кръгла градинска маса