сеялка керамични урна сини теменужки

Харесва ли ви оригинална сеялка в градината??

Вече ви представихме многостранно разнообразие от идеи за сеялки. При нас ще намерите различни варианти на конвенционални, както и необичайни саксии за цветя. Някои от тях изискват много въображение и малко ръчна сръчност, а други са изцяло част от преобразуването на използвани артикули.

Upcycling е друга тема, която често присъства при нас. Да мислим и да действаме устойчиво е един от основните ни принципи.

Днес ще ви покажем някои умни концепции за сеялки, които изглеждат като разляти. От него изтичат великолепни цветя и растения и радват окото със свежите си цветове. Хубавото в това е, че можете просто да използвате всичко, което можете, като сеялка. Важно е само да осигурите ефекта от преобръщането. Как работи? Много лесно. Единственото нещо, което трябва да обмислите, е да заровите саксията с цветя или какъвто и да е предмет, който искате да преработите. Дори счупените предмети са добри за това, защото по този начин можете да скриете счупените области.

Извънгабаритна маслена боя и цветя от невен

сеялка оригинален цвят тръба студентски цветя

Количките също са чудесни за това. Можете просто да го наклоните леко напред и да го напълните с почва за саксии. От вас зависи как точно ще подредите цветята и растенията. Важно е аранжировката да изглежда като поток от цветя.

Готин привличащ погледа в парка

сеялка стара количка парк цветни цветя парк

Дори сукуленти и други странни растения участват в проекта за разсаждане на навеси. Можете да експериментирате с размера. Не винаги трябва да е зрелищно голям. По -малките елементи, като този по -долу, също могат да изглеждат впечатляващи.

Старият порцеланов съд се събужда за нов живот

Засадете стар порцеланов чайник саксия за вода сукуленти

Мислихте ли, че отдавна е трябвало да изхвърлите счупената дървена бъчва? Е, сега имате възможност да го използвате отново. Много свежа идея през пролетта би била поток от деликатни, цветни теменужки.

Колкото по -естествено, толкова по -добре

плантатор стар дървен съд бъчва за вода цветни теменужки

Претърсете мазето си или посетете най -близкия бълха пазар. Там определено ще намерите много предмети, които отдавна са изпълнили предназначението си. Но можете да ги преработите по много оригинален начин. Контейнер за мляко, изработен например от ламарина, се превръща в перфектната сеялка, която може да бъде проектирана като разлята. Опитайте с бели хризантеми.

Хладна имитация на разлято мляко

сеялка оригинална идея лист контейнер за мляко

Стара дървена бъчва носи фина, селска нотка със себе си

сеялка стара дървена бъчва синьо теменуга

Разбира се, напълно конвенционални керамични саксии също са подходящи за това

сеялка керамична саксия сини изящни цветя

Можете дори да поставите малки декоративни фигури в тях

сеялка малка саксия за цветя керамичен мулч

Можете да използвате луковични глинени урни и сукуленти за селски, средиземноморски привкус. Течащият ефект тук се постига особено трайно, тъй като тези видове растения са лесни за грижи и здрави. Те също се разпространяват доста бързо и това ще поддържа потока от растения да се разширява през цялото време.

Прекрасните розетки на Sempervivum обогатяват вашата градинска декорация

Засадете глинени саксии сукуленти

Намерете най -добрия вариант за вашата оригинална сеялка в градината и реализирайте творческите си идеи! Повярвайте ни – няма да съжалявате.

Сините теменужки в този случай действат като течаща вода

Посадител старо вино бъчва теменуга синьо

Впечатляваща паркова инсталация с петунии и камиони

Сеялки Петуния Саксии Камиони

Скромен проект, който ще продължи да расте

сеялка tonurne цвете отгоре мулч