тъмночервени саджалки за екзотични въздушни растения

Миниатюрни, естетически създадени саксии с невероятни форми и цветове

По това време на годината, когато времето навън е студено и неблагоприятно, трябва да внесем нашата колекция от растения на закрито и да обърнем повече внимание на цветята. Наличието на билкова градина у дома е чудесен начин да добавите свеж обрат в кухнята през зимата.

Друг чудесен вариант за лесни за грижа стайни растения са въздушните растения. Сега нека разгледаме тенденциите в сеялките, особено модерните, изработени от бетон, дърво, полиратан, фибростъкло. Днешните дизайни са включени Etsy намерени. Ура за модерните, ръчно изработени парчета!

Кръгли саксии за цветя от глина

Съвременни сеялки за въздушни растения

Модерни сеялки за въздушни растения

Невероятните, модерни сеялки за въздушни растения изглеждат още по -красиви, когато са украсени с цветни шарки. Тези малки саксии от Море и астри вече се предлагат в различни цветове

алое сеялки за въздушни растения прозоречно дърво

Тези големи саксии служат като зелени, модерни акценти в интериорния дизайн. Вижте този комплект от три естествени саксии за семенни шушулки, които също включват въздушни растения.

Сивата ела е предпочитана тук, защото има повече зеленина, което добавя нотка на съвременен драматизъм в атмосферата на живот.

Изключителни саксии за цветя с корици от прежда

прежди сеялки за въздушни растения разнообразие от цветни

Показаните тук саксии са изработени от акрилна прежда – небесната тъкан …

Бетонови сеялки

елегантни сеялки за бетон за въздушен завод

Наздраве за бетона! Здрав е. Излъчва модерен стил. И също така е супер популярен материал за сеялки, в който да се отглеждат въздушни растения. Тази малка сеялка се появява в метално злато. Ако желаете, можете да поръчате и закупите със или без въздушните инсталации вътре.

Неонът краде шоуто тук-неоновият цвят синьо украсява ръба на съда, докато неоновият цвят розово впечатлява с камъчетата.

Малко парче бетон

Съвременни сеялки за въздушни растения great rand

Малките бетонови сеялки са много популярна идея за сватбени услуги например. Този комплект от 2 държача за бетонови заводи от Anson Design Co включва и въздушните инсталации. Осъзнайте как живата зеленина работи като перфектен акцент.

Първоначално оцветена зеленина

Модерни сеялки за въздушни растения мини

Гео кутии за цветя

Съвременни сеялки за въздушни растения

Гео стилът все още е много популярен! Не е изненадващо, повечето от сеялките тук имат геометрични форми. Можете да намерите тази малка сеялка от Redwood Stoneworks в медни, златни и други цветове. Обичаме аспектите!

Атрактивните форми и умелото използване се допълват от живите цветове. Естественото дърво в комбинация с ярки цветове създават цветен ефект тук.

Тюркоазено и кафяво!

Сеялки за въздушни растения дърво тюркоаз

Терариуми на въздушни растения

Съвременни сеялки за въздушни растения елегантни

Чудесен начин да покажете вашите въздушни растения – комбинирайте ги с други парчета като камъчета и миди. Тези 12 компонента са изработени от медно фолио и цветно стъкло. Комплектът включва терариум, въздушни растения, черен пясък, дървета, камъчета и мъх.

Минералите са идеалното допълнение към причудливите силуети на въздушните растения и този тюркоазен ахат от морето & Asters празнува комбинацията от зелени и камъни. Комплектът включва стъклен глобус, въздушни растения, ахат, мъх, бял чакъл, бял горгониан и ръководство за отглеждане.

Камъчета, крайбрежни парчета и алое

Съвременни сеялки за въздушни растения, стъклени камъчета

Има нещо очарователно модерно в този терариум с оптични заключения.

Лилавият пясък изглежда наистина необичаен тук

Съвременни стъклени сеялки за въздушни растения

Висящи растения

Сеялки за въздушни растения просто страхотни

Тези висящи сеялки засилват ефекта на въздушните растения, докато все още стиловете и размерите са многобройни. Тук виждате връзка между форма и функция в прекрасно сдвояване. Всяка сеялка е направена от естествена теракотена глина, а пещера в средата е идеалното място за вашите въздушни растения, както можете да видите по-долу.

Груб, индустриален вид

индустриални сеялки за въздушни растения книга геометрична

Ослепителни цветове

Съвременни висящи сеялки за въздушни растения

Тези висящи макраме саксии създават забележителна фокусна точка, когато се съберат.

Докосване на неочакваното

Сеялки за въздушни растения черни

Имате ли любими саксии или саксии за въздушни растения? Както тъканите, така и възможностите са наистина безкрайни. Стъкло, дърво, метал! Забавлявайте се с аранжирането!

Естетична фигура

Съвременни сеялки за естетична маса за въздушни растения