Почвен покрив в градината озеленяване декорация камъни фонтан

 Използвайте почвено покритие в градината

Представете си: големи градински площи, покрити с цветни растения! Красиво, нали? Това е популярно в градинския дизайн и играе съществена роля в това. Тези цветни площи се характеризират с ниския си растеж, както и със способността си да блокират разпространението на плевели.

Отглеждане на свежи пролетни цветя в градината

Почвен покрив в градината озеленяване цъфти есенни цветя

Имате голям избор от почвено покритие и по този начин лесно можете да го адаптирате към съществуващия стил в градината. Можете също така да се консултирате с експерт по околна среда от вашия регион, за да изберете подходящи местни видове.

Някои растения също могат да растат енергично при определени условия. Направете правилното проучване и вземете подходящи превантивни мерки. Трябва да отделите ливадните площи и почвеното покритие един от друг, в противен случай растенията от двете могат да се смесят и да разрушат подредения вид на двора.

Растения между плочите

Почвен покрив в градината озеленяване immegreen дизайн идея

Това с право е най -често срещаният тип земно покритие. Това също е оправдано, защото в този момент те също са много ефективни и полезни. Можете да разчитате на безформеността и да използвате каменните плочи нередовно или на висок контраст между модулните каменни плочи и да създавате визуално красиво и привлекателно пространство.

Когато избирате растението, трябва да проучите за вид, който може да издържи ходенето на много хора.

Дървета, заобиколени от почвено покритие

Почвен покрив в градинското озеленяване

Ако имате градинска площ, можете да постигнете много с такова покритие. Под това имам предвид например естетическо подобрение и устойчивост. Както можете да видите, има много решения за това и просто трябва да изберете правилното.

Своеобразен градински дизайн – вечнозелена почвена покривка Земя-покритие-в-градината-озеленяване-есен-дървета-ограда-среда    Около стени и други конструкции тук Почвен покрив в градината озеленяване immegrün къща мъх

Плътна пейка със седалка, изработена от земно покритие

Покритие на земята в градината озеленяване имунен камък пейка седалка мъх

Расте в кисели почви

Почвен покрив в градината озеленяване незелена каменна настилка

Цветна леха от свежи, лилави цветя

Приземно покритие Градина озеленяване Лилави цветя Атрактивен свеж дизайн

Използвайте земно покритие в алпинеум

алпинеум азиатски стил дизайн земно покритие

Смели розови цветя като почвено покритие в градината – великолепен пейзаж

Покритие в градината озеленяване розови цветя камъни озеленяване