Въпреки много динамичния начин на живот в големия град, все повече съвременни хора искат да създадат втори дом някъде в страната и да прекарват времето си там много по -тихо. Тази тенденция е не само силно изразена в немския начин на живот, може да се каже, че може да се види по целия свят. Поради тази причина ние се стремим да ви държим в течение и да публикувате публикации, посветени на тази тема. От уютното обзавеждане на селска къща до стилни идеи за градински дизайн, можете да намерите многобройни съвети на нашия уебсайт как можете да живеете далеч от шума и суетата на града и в хармония с природата. Днешната статия е за дизайнерски идеи за открити площи, които е по -вероятно да бъдат класифицирани като класически външни дизайни. Любопитни ли сте да разберете кои от тях имаме предвид конкретно? След това следете и се потопете в зеления свят на градинската зона!

Предполагаме, че не само интериорът е от значение. Дизайнът на градината е от решаващо значение за вашия комфорт в живота.

Идеи за градински дизайн решетъчна ограда много зелени катерещи растения

В нашия редакционен екип сме на мнение, че не само уютният интериорен дизайн допринася за нашия комфорт в живота. Целият дизайн на градината, където можете да останете дълго време, когато времето е хубаво, също е особено важен. Всички собственици на дома и градината наистина оценяват това. Къща, заобиколена от многобройни природни елементи и градина, изцяло вградена в зелено, правят впечатляващо впечатление и излъчват спокойствие и хармония.

Всичко в една градина трябва да бъде добре обмислено – от цветните лехи до зидарията до водните елементи и градинските скулптури. Ето защо всичко е свързано с ароматни увивни растения, вечнозелени храсти и красиво оформени градински пътеки. Тъй като всички градински елементи представляват едно цяло и ви предлагат релаксиращо отстъпление на открито.

 Да живееш близо до природата – това е мечтата на милиони хора по света.

Идеи за градински дизайн за красиви външни площи

  • Отиди на зелено! Дизайнерски идеи за вашата външна зона, как да вградите задния двор в зелено

Все още можете да разчитате на геометрични форми, когато проектирате вашата външна зона. Можете да сте сигурни, че няма да сбъркате с това. Например, създайте една градинска пътека и засадете площите от двете страни. Следващата снимка го показва ясно. Този заден двор е зелен оазис с розови храсти и клематиси, ароматни билкови лехи и високи дървета на заден план. Но те са засадени симетрично, което води до много привлекателен вид. Освен това те изпълват външната зона със свежите си аромати в продължение на месеци.

 Свежият аромат на босилек се усеща отдалеч.

Идеи за градински дизайн билки и цветна градина

За повече разнообразие в градината се нуждаете от идеи за градински дизайн, които ще ви помогнат да въведете допълнителна кутия естетика навън. Можете да продължите леко криволичещите градински пътеки в зеленина. Потопен в този зелен свят, е по -лесно да достигнете вътрешния си баланс и да се насладите на хармония с природата. Тук всичко е зелено и излъчва спокойствие. Кутийните плетове, независимо дали са заоблени или квадратни, придават на вашата градина още по-естествен чар.

 Градинската пътека, обрамчена от чемшир, води в буйна зеленина.

Идеи за дизайн на градината Градинска пътека, обрамчена от чемшир, води до буйна зеленина

Тук от двете страни на каменната градинска пътека расте красиво уханната лавандула.

Идеи за градински дизайн на красиво ароматизирана лавандула от двете страни на каменната градинска пътека

Какво е градина без цветя? Няма градина, нали? Едва ли можем да си представим подобно нещо. Затова съветваме да засадите възможно най -много цветя във вашата външна зона. Първо, те растат с различни темпове, и второ, те цъфтят през различни сезони. Най -добре би било да комбинирате пролетни цветя и есенни цъфтежи в градинска зона, така че да имате прекрасни цветове на цъфтеж през трите топли сезона. Издръжливите многогодишни растения, от друга страна, осигуряват зелени тонове дори през зимата.

Навън е зелено и цъфти! Идеи за селски дизайн за вашата външна зона

Идеите за градински дизайн са зелени и цъфтят навън

В нашия преглед на интересни идеи за градински дизайн не можем да пренебрегнем катериците. Това са истински всестранни играчи в градината, защото можете да ги използвате, за да засадите грозно изглеждащи стени или стени на къщи или да създадете беседки. Розите в прекрасни цветове, глициния и клематис са задължителни във всяка градинска зона. Тези катерични растения се отличават с цветните си цветя, буйната зеленина и неустоим аромат. Те радват очите ви и осигуряват чиста релаксация навън.

Ароматните цветя се изкачват по тази градинска решетка и оформят тясната пътека към селската къща.

Идеи за дизайн на градина ароматни цветя

 Красивите рози не бива да липсват в нито една градина, те подчертават естествения чар на всяка външна зона.

Идеи за градински дизайн красиви рози различни цветове други цветя зелено

  • Идеи за дизайн за вашата външна зона, които съчетават естетическото с практичното.

Следващите идеи за дизайн на градината илюстрират симбиозата между човека и природата. Можете да останете напълно сами в градината и все пак да се чувствате добре. За да направите това, трябва да намерите слънчево място навън и да организирате малко място за почивка там. Дали ще прочетете книга там или ще гледате на открито в крайна сметка зависи само от вашите лични желания и индивидуални предпочитания. Повечето собственици на къщи и градини обаче избират уютна зона за хранене, където можете да се насладите на сутрешното и следобедното си кафе на спокойствие за двама.

 Докато пиете кафе, от тук имате прекрасна гледка към останалата част от градината.

 Идеи за градински дизайн кръгла масичка за кафе

 Стар стол е достатъчен, за да поставите малка зона за сядане отвън.

Идеи за градински дизайн стар стол малък кът за сядане

Кухнята на открито несъмнено е допълнителна в градината, което е по -скоро модерна идея за градински дизайн. Това също изисква много пари, така че не всеки може да си позволи нещо толкова луксозно. Но това, което е задължително във всяка градина, е малка билкова градина. Трябва само да засадите малка площ с кухненски билки и да се грижите за тях. Така че винаги имате необходимите подправки за готвене и много свеж аромат около вас.

 Чард, магданоз и др. Може да се намери в тези лехи от павета.

Идеи за градински дизайн билкови легла с павета

Тъй като пишем идеи за интересен градински дизайн, които съчетават естетическото и практическото, искаме да привлечем вниманието ви към водните елементи във външната зона. От психологията е известно, че водата действа успокояващо на малки и големи. Това е най -жизненоважният елемент на природата, от особено значение за хората и тяхната среда. Поради тези причини, когато проектирате вашата градинска зона, трябва да помислите за фантастичните характеристики на водата и градинския басейн възможно най -рано. Тези, които ценят особено контакта с природата, също могат да създадат градинско езерце и да се възхищават на флората и фауната там. Бъдете и вие част от групата?

 Водата има успокояващ ефект върху всички нас.

Идеи за градински дизайн каменна стена пред къщата във вътрешния двор функция за вода

 Можете да плувате през цялото лято в този градински басейн, ограден с декоративни треви.

Идеи за градински дизайн градински басейн

Сега преминете през представените тук класически идеи за градински дизайн и черпете от тях ново вдъхновение за вашия собствен външен дизайн. Прекарвайте възможно най -много време на открито и останете в хармония със себе си и природата.

 От старо към ново: дайте втори шанс на стар мотор

 Идеи за дизайн на градина велосипед в градината

Беседка, обрасла със зелени катерещи растения, осигурява повече естетика на открито.

Идеи за градински дизайн от катерещи растения

 Високи крушови дървета оформят тясната пътека към селската къща.

Идеи за градински дизайн тесен път към селската къща

Пъстри градински цветя украсяват външната зона пред малката селска къща.

 Идеи за градински дизайн цветни градински цветя

Идеи за дизайн за вашата външна зона: Бял клематис се изкачва на бялата градинска порта.

Идеи за градински дизайн бял клематис бяла градинска порта ограда от дърво

 Лавандула, розмарин, ирис и овощни дървета правят тази градина популярно място за открито.

 Идеи за градински дизайн лавандула розмарин ирис

Вашата мечтана градина изглежда ли еднакво? Моят също!

Идеи за градински дизайн Мечтаната градина, в която да се влюбите

Идеи за градински дизайн зелен паркет извън високи иглолистни дървета

Идеи за градински дизайн беседка къща вход вход обрасли красиви цветя

Идеи за градински дизайн бели цветя бяла къща зеленина

Идеи за градински дизайн каменни плочи пред входа на къщата катерещи растения саксийни растения хубав вид

Идеи за градински дизайн катерене растение бели цветя

Идеи за градински дизайн, външна площ, селска къща, много зеленина, храсти, дървета