Bauhütte построи градинска къща от дърво

Изграждане на градинска къща – 10 популярни сгради за хижи, които доставят радост и удоволствие

Увлечението ми към малките предмети започна, когато бях много малък. Имахме малка къща и килерите също бяха скромен размер. Обичах малкия си гардероб и го изпълних с всички любими артикули.

Това беше първата стая, която декорирах в живота си.

Тази стая беше много важна за мен и се чувствах наистина страхотно за мен. Наистина не бях придирчив относно това колко заключено изглеждаше. Харесва ми идеята за малки пространства, които могат да се използват за отдих, хобита, уединение и съхранение. Дизайнът на тези малки стаи говори много за собственика на жилището.

За мен малките градински къщи имат много общо с този шкаф. Това са малки стаи, които можете да използвате само за собствените си вещи. Строителните хижи / градински къщи могат да бъдат селски или престижни. Наистина зависи от теб. Когато гледам снимките на уебсайта за дизайн, се наслаждавам на всички индивидуални идеи. Подбрах за вас някои модели, в които се влюбих.

1. Стари мебели

градински навес изграждане на закрити растения стари мебели място за съхранение

Градинският навес е чудесно място за остарели мебели и пейки. Тук не е задължително да имате нужда от лъскави повърхности и устойчиви на петна материи. Това е вашият шанс да се ровите в мръсотията и да надраскате мебелите.

2. Градински инструменти

градинарски градински навес изграждане на склад

Строителната хижа е естествено място за съхранение на градински инструменти. Тук можете да преместите растенията в различни саксии и да работите много в градината. Допълнителните саксии, лопатата и вилите са аксесоари, които рано или късно ще трябва да използвате.

3. Време за прибиране на реколтата

дървена градина навес сграда стайни растения градинарски инструменти градинарство

Тук можете да съхранявате всички предмети, които може да ви трябват по време на прибиране на реколтата. Имам предвид кошници, ножици, обувки за тъпчене в пръстта.

4. Сушилня

bazuhütte сграда градина навес сушене глинени саксии за цветя

Повечето градински навеси са сухи и горещи, идеалното място за съхранение на цветя и билки. Отрежете някои от любимите си цветя и ги закачете от рафта или на куките. След това можете да ги използвате за подреждане, готвене и попури.

5. Повторно използване на стари тръби

bazuhütte градински навес, изграждане на тръби за съхранение

Луди ли сте по реколтата? Строителната барака е идеалното място за някои характерни водопроводни тръби, като стария умивалник или крановете, които могат да бъдат намерени в антикварни магазини, боклуци и уебсайтове като Ebay.

6. Удобен стол

Bauhütte градински навес изграждане на фотьойл стол място за съхранение уютно

Защо не? Издърпването на плевели, резитбата и засаждането може да бъде много стресиращо. Дръжте удобен стол във вашия двор за спонтанен сън.

7. Армейска униформа

Bauhütte градински навес изграждане на колчета за врати

Добавете мотики на вратата за непринуден вход и място за съхранение на вашата градинска шапка и ботуши.

8. На открито

Bauhütte градинска беседка на открито за изграждане на градинска къща

Според мен покривът е най -важният елемент на градинския навес. Това е единственият начин да защитите всички обекти от атмосферните влияния. Такова устройство на открито може да побере повечето елементи, които биха се вписали в традиционен.

9. Кошче за боклук

Изградете дървен градински навес удобно и светло

Отворените кошчета могат да ви помогнат да подредите стилно своите вещи. Шкафовете и водопроводите по поръчка определено са луксозни щрихи за градински навес. Топло дърво и груби повърхности ще ви помогнат да поддържате непринуден характер.

10. Място за домашни любимци

Bauhütte градина навес сграда настаняване за домашни любимци кучета

Повечето котки ще ви следват навсякъде. Оградете стаята за вашето котенце или котка. По този начин е по -вероятно да се насладите на почивката си.