23 готини и цветни идеи за декорация на открито за вас

идеи за декорация на открито градински стол

Оцветете столовете в светли цветове и ги подредете около маса с неутрално боядисан плот. Различните повърхности придават на тази външна трапезария още повече индивидуалност.

Акценти като фенери и възглавници допълват гледката

деко идеи външна градина пъстър цвят

Тази структура за слънчеви бани е подобна на подреждането във вътрешна всекидневна. Тъканите с красиви шарки покриват плюшените възглавници на седалките. Акцент тук са завесите. Други магнити за очи като фенери и възглавници допълват гледката.

Ограда с висящи саксии за цветя

идеи за декорация на открито градинска саксия

Добавете малко цвят, за да украсите декора на открито, например с ограда с висящи саксии. Това е стенопис за вашата външна стая. Започнете с девет саксии и боядисайте основите със спрей боя. След това нарисувайте подреждането на мрежата и прикрепете тагове към оградата. Напълнете всеки контейнер с цветни миксове или билки.

хубави одеяла на масата

идеи за открито декорация градински приложения

Храненето на открито е удоволствие през топлите месеци, затова го направете още по -специално с красиви и папратни одеяла на масата. Един прост бегач за маса ще бъде пъстър мотив от цветни приложения. Светлите ястия добавят цветни пръски към масата. Бялата тента осигурява сянка и осветява външното пространство.

Външна кухня с леки столове

оранжево деко идеи декорация на открито

Добавете цвят в външна кухня със светли столове. В тази стая има ярко оцветени метални столове, зелени, розови и оранжеви и контрастират с неутралната палуба.

Маса за пикник идеална за хранене навън

идеи за декор на открито тераса кухня

Сините френски врати придават много цвят на тази тераса. Тъй като терасата е в непосредствена близост до кухнята, масата за пикник е идеална за хранене навън.

килим, сини възглавници и многоцветна покривка

идеи за декор на открито градински цветове

Тук добавете килим, сини възглавници и многоцветна покривка, за да създадете море от цветове на палубата. Белите столове и щори контрастират с други цветове в зеления двор. Високите капаци добавят неочаквани аксесоари, цвят и уединение към атмосферата.

лесен начин за озаряване на външно пространство

деко идеи за градина на открито пейка саксия

Цветните контейнери са лесен начин да осветите външното пространство. Изберете саксии с различни цветове, размери и текстури.

Асортимент от мебели и възглавници на райета

идеи за декорация възглавница за градински райета на открито

Допълнете цветното оборудване в гама от цветове с аксесоари по ваш избор. Производителят на мебели може да се събере заедно, за да образува кът за сядане, споделен от раираните възглавници. Килим обединява цялата атмосфера.

приказна лятна къща в задния двор

деко идеи за открито градина екстериор

Скромният градински навес се превръща в празничен фокус с нова врата и нова линия боя.

ботанически мотив върху повърхността на тази възглавница

деко шаблони за възглавници на открито

Ръчно рисуваните шаблони, като ботанически мотив върху повърхността на възглавницата, са лесен начин да покажете своята креативност.

Фенери с ярка графика

деко идеи за открито градина екстериор

Фенери с ярка графика могат да осветят външната атмосфера преди залез слънце. След като се стъмни, включете електрически крушки, захранвани от батерии, за да стане по-ярко.

Заден двор с цветна ограда

деко идеи за градина на открито цветове

Отделете градината от задния двор с цветна ограда. Яркозелените и сините тонове контрастират с тревата и растенията. Оградата предлага цветна гледка от всеки ъгъл.

Слънчева тераса с цветни мебели

градински стол цветни идеи за открито

Добавете изисканост към слънчева тераса с цветни мебели. Изберете столове в стил, подобен на голямото разнообразие от цветове. Тук представяме летни цветове.

Външни платове, цветове и стил около басейна или върху мебелите във вътрешния двор

идеи за градински декор атмосфера сянка

Използвайте външни тъкани, цветове и стил около басейна или върху мебелите във вътрешния двор. Свободностоящ покрив в жълто добавя много цвят към зелените листа на неутралния фон на вътрешния двор.

Нашият съвет: Външните материи са идеален избор за слънчево външно пространство, защото са водоустойчиви и отблъскват замърсяванията.

Удобен хамак в градината

деко идея градински хамак на открито

Използвайте цветни стъклени съдове, за да създадете искряща атмосфера. Цветните възглавници, които вече са лесно достъпни в магазините за търговия на дребно, са лесен начин да добавите цвят към вашата градина.

Освежаващи напитки като идея за декорация

деко идеи за градина напитки на открито

Аксесоари като този поцинкован контейнер могат да бъдат озарени с лак за личен поглед. За да сте в безопасност, не позволявайте на храната да влиза в контакт с повърхността.

Оранжевите акценти като възглавници и окачени тъкани контрастират със зелената фасада

идеи за открито декорация градинска кухня отвън

Екстериорът създава перфектната отправна точка за тази цветова схема на терасата. Оранжевите акценти като възглавници и висящи платове контрастират със зелената фасада. Дървени свещници и саксийни растения допълват естествените елементи на двора. С изобилие от места за сядане и няколко маси, тази тераса е точно нещо, за да се насладите на светлите летни дни.

красиви, летни мотиви – плетени кресла

деко идеи на открито градински стол от ракита

Използвайте красиви, летни мотиви, за да обличате нови или стари плетени кресла. Боядисайте всеки стол в ярък нюанс, след това използвайте шаблони и акрилни бои, за да добавите забавни елементи.

Акценти в ярки цветове

идеи за декорация градински акценти на открито

Дайте на градината си летен цвят с акценти, облечени в вдъхновени от плодове нюанси.

Създайте добро лятно настроение – идея на райета

идеи деко външно градинско обзавеждане

Благодарение на новата боя, белите мебели вече не са скучни. Създайте нови привличащи погледа и дайте воля на творчеството си, когато рисувате градинските столове.

Страхотни градински дизайни с декорация на саксии

Идеи за декорация на градина, направени от евтини пластмаси и материали

Идеи за пейзаж – практичен и удобен кът за сядане в градината

Лек монтаж в градината – за да можете да прекарате увлекателни и приятни вечери там

35 прекрасни идеи за декорация на градината със сукуленти

Атрактивни идеи за уютна и красива трапезария в градината