Екстравагантен атрактивен външен дизайн на чадъри в задния двор

Екстравагантен, атрактивен редизайн на открито – оригинални съвети и трикове

Често просто трябва да поставим няколко стола и малка маса там и всичко е готово! Тези красиви външни пространства обаче често се пренебрегват и не можете да използвате пълния им потенциал. Сега, когато вече имаме по -добро време навън, определено трябва да се възползваме напълно от нашите външни пространства и да превърнем тези външни пространства в допълнително, използваемо жилищно пространство.

Днес искаме да ви покажем не само как можете да използвате максимално вашата външна зона, но и как можете да я превърнете в грандиозно открито пространство.

Вътрешни дворове, веранди, палуби и вътрешни дворове са наистина красиви

екстравагантен атрактивен външен дизайн на градински мебели бели възглавници

Най -добрият възможен живот на открито

Налице е нарастваща тенденция в дизайна на дома за извеждане на закрито навън, тоест хората искат местата им да са на открито, а жилищните им пространства на открито да са удобни и функционални. С внимателно планиране и мислене това може лесно да се направи. Повечето от нас слушат внимателно доклада за времето всеки ден и също така искат да знаят какво ще бъде времето предварително. Дори ако температурите ни позволяват да седим навън, понякога неочаквано идва силна гръмотевична буря с много дъжд и вятър, така че би било невъзможно да останете навън, освен ако нямате покрита или екранирана веранда или друго средство за защита срещу течението там.

Свежа зелена среда в градината

Екстравагантна, атрактивна външна площ, свеж и естествен редизайн

Топлото време, от друга страна, често носи много влага със себе си, така че трябва внимателно да изберете какво да поставите навън. Някои плетени мебели, смоли и метали могат да издържат на дъжд и влага. Има тъкани, които са устойчиви на атмосферни влияния и не избледняват. Но преди да преместите мебелите си на открито, трябва да се уверите, че те са били обработени по подходящ начин. С всичко на пазара в момента няма нужда да жертвате комфорт и стил.

Как да превърнете външното си пространство от обикновено в необикновено

Екстравагантен атрактивен външен дизайн на мебели в ретро стил

Украсете във вашия начин на живот

Как точно искате да използвате вашата външна зона? Ще бъде ли това основно място за почивка или ще се забавлявате тук през повечето време? Ако е възможно, планирайте отделни зони за хранене и сядане. Това ви дава по -добра свобода на движение, когато имате много гости навън. Ако сте поканили само малка група приятели, можете да седнете в трапезарията отделно или заедно. Искате вашата зона за сядане да е възможно най -релаксираща, нали? Искате да предложите на гостите си вино и гарнитури, преди всички да седнете заедно за вечеря в трапезарията, нали? Да, затова мястото за сядане е там – практично и много уютно едновременно!

Наслаждавайте се на семейна вечеря на открито

Екстравагантен атрактивен външен дизайн на градински мебели от ратан

Или ако очаквате много приятели да посетят, можете да използвате и двете стаи едновременно. Трапезарията трябва да е по -близо до вратата, така че да нямате по -малко стрес, когато изваждате тавите с храна. Градинска пейка също е част от подготвителната зона. Но вземете предвид и това, трябва да е близо до скара и недалеч от зоната за хранене – може да бъде удобно място за поставяне на храна и също така да се използва като бюфет. Чайната количка може също да се търкаля в и извън къщата, може да служи като допълнително място за съхранение или като място за различни услуги.

Лятна, интересно декорирана седалка на верандата

екстравагантна атрактивна дървена пейка на открито, боядисана в синьо

Настанете се удобно у дома!

Удобното пространство е привлекателно пространство, а приветливото пространство винаги се използва добре. Украсете външната зона във вашия начин на живот, направете я уютна и уютна! Вашата външна зона трябва и може да бъде многофункционална. Можете също така да прекарате тих следобед, четейки книга, като да организирате интимна вечеря. Уверете се, че седалките ви са удобни. Не е нужно да харчите много пари и да купувате скъпи вътрешни мебели. Понякога всичко, което е необходимо, е добавянето на няколко възглавници, които можете да си купите навсякъде, дори да поръчате онлайн. Същото важи и за градинските мебели. Разбира се, разумно е да проучите къде са най -добрите сделки. С новопридобитите мебели можете да придадете на верандата или градината свеж нов облик. Направете крачка напред и дайте на външното си пространство нов слой боя! Страхотно, нали!

Шикозен, изискан градински дизайн – кът за сядане и камина

Екстравагантен атрактивен дизайн на външна площ на камина с градинско обзавеждане

Столовете Adirondack (удобни дървени градински столове) са идеални както за отдих, така и за хранене. Обърнете достатъчно внимание и на източниците на светлина! Също така трябва да осветявате външното си пространство добре през нощта. Ако наблизо има електрически контакти, обърнете внимание на поставянето на лампи и електрически фенери. Свещите в голяма чаша осигуряват мека светлина и задават спокоен тон. Сега на пазара има големи външни телевизионни екрани, така че можете да гледате телевизия навън, както желаете! Направете своя вътрешен двор или палуба, верандата или терасата си още по -уютни с цветя и зелени растения. Донесете големи контейнери за растения с няколко цъфтящи храсти и ги поставете наоколо. Цветните цветя и зелените растения правят външната зона да изглежда по -уютна и добавят много цвят към атмосферата, подчертавайки нашето чувство за личен живот. Защото това също е важно, защото определено не искате да бъдете виждани от съседите си, нали?

 Дизайнерска компактна мебелна група, изработена от ратанекстравагантна атрактивна външна зона от ратанови мебели група външна зона

 Добавете своя личен щрих

 Когато създавате своя оазис на открито, не забравяйте да добавите своя лична нотка. Какво прави вашата собствена всекидневна толкова специална? Изнесете някои от тези предмети извън интериора. Не забравяйте да включите любимите си цветове и шарки.

Оживен дизайн на открито – кът за сядане

Екстравагантна атрактивна външна зона, преработваща легло от ратан

Растенията, свещите и различните колекционерски предмети, например голяма купа от раковини или борови шишарки, наистина могат да направят една стая да се открои и да подчертае нейната атмосфера. Ако имате вътрешен / външен килим навън или допълнителна покривка, която съответства на цвета на другите мебели, това е чудесно!

Дизайн на веранда – комплект мебели от черен поли ратан

Екстравагантен, атрактивен външен дизайн на мебели за вътрешен двор

Защита от бурята

Покритите веранди са според нас най -доброто изобретение след мотора.Те са истинско продължение на къщата, но не всички открити площи имат покрив, който ви предпазва от парещите слънчеви лъчи. Ако нямате покрив над верандата, трябва да помислите за сигурността си. Можете да инсталирате сенник или да поставите чадъри на верандата. Друг вариант би бил изграждането на защитна решетка или постоянна тента. Но в крайна сметка това, което поставяте на верандата или вътрешния двор, как ще защитите вътрешния си двор или палубата, зависи изцяло от вас, нали?

Шикозен, масивен дървен кът за сядане – ефирни завеси      Екстравагантен атрактивен дизайн на открито за идея за седалка от дървен ъгъл

Причудлив кът за отдих на открито – женствени, розови и лилави цветове

Екстравагантна атрактивна външна зона препроектира женствена декорация