идеи за дизайн на веранда дървена маса с възглавници

  Стилен и атрактивен дизайн на верандата

Идеи за дизайн на веранда

 Има много опции за дизайна на вашата веранда. Но е съвсем нормално и обичайно за нас да организираме открита трапезария там. Ако обаче имате закрита тераса, можете да създадете друг салон на открито тук на верандата.

  Ако имате достатъчно място, бихте могли да имате и висящо легло, което изглежда необичайно и привлекателно в същото време, но ви предлага много комфорт. Можете да украсите верандата си с красиви саксии и малки дървета, тогава тя ще изглежда още по -уютна!

Дизайнерски идеи за вашата веранда

идеи за дизайн на веранда дървена маса боядисана в червено

Верандата е вашата външна зона и за това се нуждаете от подходящи трайни мебели. Тогава мебелите могат да бъдат изработени от дърво или стомана, но те трябва абсолютно да съответстват на екстериора на вашата къща. Ако имате късмет да имате градина около верандата, гарантирано ще имате прекрасна обстановка на открито през всички сезони.

 Класически дизайн на верандата – старомодни, атрактивни шезлонгиидеи за дизайн на веранда дървена маса кадифе тъмна класика

Когато проектирате верандата, трябва да помислите и за осветлението там. Ако предпочитате романтично осветление, изберете свещи и настолни лампи. Ако искате повече качество на светлината, можете да поставите фенери или големи външни лампи там. Подовите настилки също са важна част от дизайна на верандата. Дървото винаги изглежда уютно и се съчетава чудесно с тухлената къща, докато мраморният под допълва богатството на дизайна на къщата.

Бели плетени мебели и яркочервени кадифени възглавници идеи за дизайн на веранда дървена маса червен бял ратан

Много хора имат двуетажни веранди, те са големи и можете да комбинирате прекрасно градината и трапезарията. По принцип не се страхувайте да експериментирате и да коригирате и смесвате текстури и материали на верандата. Важното е, че там се чувствате уютно и комфортно!

   Меки, бели възглавници върху градински мебели от ратанидеи за дизайн на веранда дървена маса кадифе тъмни градински мебелиГолеми прозорци – обширно пространство и прости дървени мебели за сядане  идеи за дизайн на веранда дървена маса кадифе елегантна  Елегантна зона за отдих на верандата – градински мебели от тъмен ротанидеи за дизайн на веранда дървена маса с ратан

Удобни люлеещи се столове от дърво

идеи за дизайн на веранда дървена маса кадифена каменна стена

Метални столове с цветни подложки

идеи за дизайн на веранда дървена маса и стол

Дървени градински мебели 

идеи за дизайн на веранда стол за маса от дървоЕлегантен, бял диван и привлекателна, класическа масаидеи за дизайн на веранда дървена маса червена пейка