ексклузивна градинска мебел с градински дизайн

Изключително градинско обзавеждане

Имате ли страхотно лято във вашия регион? Става ли наистина топло? Ако случаят е такъв, тогава със сигурност знаете колко важен е дизайнът на външната зона.

Ето защо днес решихме да ви дадем няколко идеи за интериорен дизайн изключителни градински мебели да покажете кои са креативни, приятни и стилни.

Позволете си да бъдете вдъхновени от нашите снимки за мечти, които един ден също биха могли да се сбъднат.

Седалки отвън

Искаме ли да започнем с мебели, определящи пространството? Първо горе, долу виждаме Ixtapa Tonal Green и Acapulco Multi шезлонги. И двете са от CB2. Ефектът на ретро формите се подсилва от модерни носители и ярки цветове. Това отчасти се дължи на ръчно тъканите PVC кабели. Намирам ефекта за изненадващ и очарователен!

Дизайн на атмосферна градина

изключителни градински мебели градински дизайн цветни столове

Независимо дали имате басейн или просто искате да вдигнете краката си, шезлонгът е задължителен. Оборудвайте ги в страхотен цвят, като изберете модел като Aqua Sun, направен от CB2. Ние от Freshideen се влюбихме в летните нюанси, а също и в ниската цена. Освен това, тази мебел е регулируема и можете да седнете или да легнете върху нея, както желаете.

Удобни шезлонги

ексклузивни градински мебели салонни мебели

Понякога силно послание се предава чрез класически линии и стил тон в тон. Диванът по -долу идва от компанията Щайга & Варел и е изработен от неръждаема стомана, която е специално адаптирана към външните условия. Използвано е и синтетично мрежесто покритие. Той е устойчив на износване, мухъл, разкъсване и UV лъчи. Възглавниците, покрити с акрил, са черешката на тортата.

Външен диван в сиво

дневна мебел изключителна градинска мебел на открито

Хвърлете възглавница с ананасов модел

мебели за шезлонг изключително градински мебели плат

Външна трапезария

Обичате ли да се храните на чист въздух? Отделете време да го направите, защото определено ще си струва. Ако обичате да комбинирате подобни поводи с модерен дизайн, тогава ще харесате колекцията West Elm. Той е едновременно модерен и минималистичен. Изглежда, че мебелите са изработени от бетон, но в действителност са изработени от плътен фибростъкло.

Чистите линии и правоъгълници са просто незабравими. Съществените силуети и неутрални нюанси правят перфектния фон за други цветови акценти. В този случай те са внесени през летните плодове.

Минималистични мебели за хранене

изключителна минималистична маса за хранене с градинско обзавеждане

Силният зелен цвят изглежда жив и класически едновременно. Този евтин модел тук е от IKEA и се нарича RÖXO. Създаден е от стомана с прахово покритие. По -долу виждаме столове и маса, които иначе се продават отделно.

Градински мебели КОМПЛЕКТ

градина дизайн изключителна градинска мебел кът за хранене

Постигнете уникален вид, като смесвате различни столове до масата си на открито. Тук можете да видите страхотна комбинация от метално сиво и ярко жълто. По -долу виждаме трапезен стол Lyle Side и Kruger Sulfur от Crate & Варел.

изключителни градински мебели градински дизайн жълти столове

Маси за външната зона

И накрая, нека назовем три маси на открито, които заслужават да бъдат забелязани. Любопитен?

Тук виждаме страничната маса от CB2. Той показва ретро-модерен стил от берлинското студио Hettler&Мъж от тюл. Дизайнерите бяха вдъхновени от подобни мебели от средата на миналия век. В днешния дизайнерски климат това е доста модерно произведение.

Можете да видите и жълта повърхност с висок гланц, която е уникална по своя ефект.

Люлеещ се стол

мебели изключително градинско обзавеждане външен люлеещ се стол

Керамичните плочки създават модерен външен вид на повърхността на мозаечната масичка за кафе от West Elm. Това показва бронзови шестоъгълни шарки и основа от плаващо дърво. Със сигурност това е произведение на изкуството, което бързо ще се превърне в основата на вашата тераса.

Дървена маса с декорация

градински дизайн изключителна градинска мебел дървена маса

Вижте каменните табуретки на компанията Carrel and Barrel по -долу. Не са ли това перфектните странични маси за открито? По време на производството човек беше вдъхновен от органичните образувания. Те са направени от минерални съединения, сол, пясък и влакна. Да, тези маси са екологични и солидни. Те могат да се използват и като допълнителни седалки.

Каменни табуретки като маси

изключителни градински мебели градински дизайн каменни маси за табуретки

Открили ли сте изключителни градински мебели на открито, без които не можете да си представите живота си? Погледнах някои от примерите днес. По -долу можете да намерите още …

Но сега отделям малко време, защото първо трябва да се насладя на коктейла си на терасата!

Страхотни градински мебели

   ексклузивни мебели за вътрешен двор градински дизайн масичка за кафе

Стилни външни мебели

изключителни външни мебели градински дизайн столове за кафе

Цветна зона за сядане

  изключителна градинска мебел градинска идея кът за сядане

Шезлонги с колелца

изключителни градински мебели са вътрешен двор

     Градински мебели в зелено

изключителни градински мебели масичка за кафе табуретка мебели от ратан

   Шезлонги от ратанмебели от ратан изключителна градинска мебел градински дизайн лежи