готин градински парти аксесоари идея мокасини комплект мебели

Основни, прохладни консумативи за градинско парти

По това време на годината предпочитате партитата си на открито. Където е топло и удобно и всички цветя са разцъфнали. Независимо дали имате обширна тераса на покрива или голям двор, има някои основни неща, които абсолютно трябва да имате.

Музикален плейър – модерна технология за озвучаване

готина градинска парти аксесоари идея музика радио модерно

Музиката създава добро настроение на партита, така че се уверете в това. Tivoli Audio разполагат с прекрасна колекция от вътрешни и външни озвучителни системи и най -новите технологии. Проверете качеството на портативната музикална система за iSongBook iPod.

Функционална маса за сервиране

готина градинска парти аксесоари идея дърво маса бар напитки

Домакинството на парти може да бъде наистина забързано и стресиращо, затова направете живота си по -лесен и използвайте сервираща маса, където са изложени храната и напитките. Всеки гост може да си помогне сам. Тази конзолна маса за регата е толкова красива и функционална. Повърхността на масата е отделена по средата и има кутии – съхранявайте напитките в леда, така че да се охлаждат добре през лятото!

Луксозен и елегантен диван

готина градинска парти аксесоари идея бял диван цветно легло

Зоната за сядане е важна при всяко парти, на закрито и на открито, затова е необходимо да се създаде жилищна зона на открито за партито. Градинските мебели обикновено са неудобни, пластмасови столове. Тези, които изобразяваме тук, са по -големи и имат мека подложка и възглавници за гърба.

Във въздуха преобладават розови метални столове и парти атмосфера

розова градинска парти столове идея метални розови гирлянди

Удобно кресло от ратан с бяло покритие

необходими градински парти аксесоари идея фотьойл наслагване бяло

Защитата от слънцето играе важна роля

готина градинска парти аксесоари идея бяла слънцезащита море

Вземете защита от яркото слънце със здрав чадър или сенник. Чадърът Tuuci Cantilevel е със стоманена рамка и е свободно стоящ. Този чадър е изключително функционален и не заема много място, не пречи на движението.

Цветни декорации за маса в мексикански стил прекрасна идея за аксесоари за градинско парти, ярко цветен мексиканец

Игриви ястия – цветни чаши

хладно-градина-парти-аксесоари-идея-чаши-чинии-цветно-стъкло

Функционална охладителна система, изработена от дърво

готина градинска парти аксесоари идея система за охлаждане на дърва  Добре ухаещи цветни лампички за чай готини градински парти аксесоари идея свещи ароматни

Интересни висящи светлини – хартиени топки

необходими градински парти аксесоари идея блясък топка зелено синьо   Атмосферни, цветни светлиниидея за аксесоари за атмосферна градина сладки топки светят  Компактен кът за сядане за няколко душиградински парти аксесоари идея диван удобен елегантен