Пластмаса и метал са двете възможности, които имате, когато искате лесно да инсталирате повдигнато легло. Има много ситуации, в които това е важно. Някои хора не са особено умели в занаятите или нямат опит. Други градинари искат да експериментират малко, преди да се впуснат в сложни проекти „направи си сам“. В тези случаи пластмасовите повдигнати легла са добър вариант.

Пластмасовите повдигнати легла обикновено изглеждат много модерни

повдигнато легло кафяво

Пластмасовите повдигнати легла са евтини

Пластмасовите повдигнати легла са много евтини. Можете да ги намерите в магазините за хардуер навсякъде. Дори най -доброто им качество е нещо, което практически всеки може да си позволи. Транспортирането на тези повдигнати легла също е доста лесно. Те се доставят в сглобяеми части в опаковка. Можете лесно да ги донесете със собствения си личен автомобил.

Пластмасовите повдигнати легла също са икономични по отношение на времето за сглобяване. Опитните инсталатори дори могат да ги настроят за минути. На другите ще им трябва най -много час -два, защото трябва да прочетат внимателно инструкциите.

Можете да намерите пластмасови повдигнати легла в голямо разнообразие от модели

кошница повдигнато легло

Различни възможности

Има по -широк диапазон от форми и размери за пластмасови повдигнати легла. Сглобяването е еднакво лесно във всички случаи. Леглата от пластмасова дървесина също ви предлагат разнообразие в други отношения. Можете да имитирате естетиката на дърво, камък и други материали, считани за благородни. Така че, ако сами изграждате пластмасови повдигнати легла, не е нужно да се притеснявате за стила на градинския дизайн.

Отвън някои пластмасови повдигнати легла изглеждат сякаш са направени от дърво

пластмаса с повдигнато легло като дърво

Много полезни аксесоари

Пластмасовото повдигнато легло може лесно да се разшири с много полезни аксесоари. Например, можете да поддържате по -висока температура през по -хладните сезони, като използвате подходящ. С някои екстри можете също така да гарантирате, че вредителите и насекомите са отблъснати.

Ще откриете голямо разнообразие от форми и цветове

розово повдигнато легло защо не

На терасата може да се монтира и пластмасово повдигнато легло

Можете да инсталирате пластмасово повдигнато легло не само в градината, но и на балкона или терасата. Предлага се в различни размери и може лесно да се премества. Конструкцията е супер лека, безопасна и лесна за сглобяване.

Пластмасовите повдигнати легла са доста лесни за инсталиране

повдигнато легло сиво лесен монтаж

обобщение

Ако просто искате сами да построите повдигнато легло, тогава пластмасата е прекрасна алтернатива. Тези от камък или дърво издържат по -дълго и създават естествена, приятелска атмосфера в градината. Но те са по -сложни и скъпи. Ако просто се опитвате да експериментирате с повдигнатите молитви за първи път, те могат да губят твърде много ресурси напразно.

Ако не сте особено опитни в занаятите или все още искате само да вземете проба за няколко сезона с такива повдигнати легла, тогава пластмасата е по -подходящият вариант.

Между другото, с този материал можете също да изпробвате определен стил. Можете да изберете пластмасово повдигнато легло, което имитира камък или дърво, например. Това е чудесен начин да проверите дали този стил е точно вашето нещо.