Дизайн на градината с въздушни растения градска стъклена топка декорация

Проектирайте градината с въздушни растения

Ако искате да добавите повече живот и свежест към интериорния си дизайн, вие сте на правилното място. Предпочитаме стилната декорация с така наречените въздушни растения. Може би вече знаете за това природно чудо и как е завладял света на дизайнерите, но само за да сме в безопасност, просто искаме да представим няколко факта тук.

Като начало, въздушното растение е известно като Tillandsia и абсорбира водата и хранителните вещества през листата си. Не се нуждае от почва, за да оцелее, но се нуждае от много вода.

На тази снимка виждаме красиво въздушно растение – прекрасна селекция от Растения. Растението всъщност процъфтява много добре в стъклена топка, украсена с камъчета и нишки.

Поддържайте въздушни растения

Градските стъклени топчести прозорци създават дневна светлина в градината с въздушни растения

Знаете ли как да се грижите за това растение? Торовете и поливачите са два начина да ги поддържате влажни. Нашият съвет е да премахнете въздушното растение от топката и внимателно да го накиснете 2-3 пъти седмично. Попитайте местната детска градина или магазин за повече информация.

Декорация на въздушни растения

Градските стъклени камъчета създават градина с въздушни растения

Що се отнася до декорирането с въздушни растения, възможностите са безкрайни. Много хора предпочитат стъклена топка като тази на снимката тук. Друго решение е да интегрирате растението в сочни аранжименти и да добавите още повече акценти като черупки от миди или клонки за причудлив ефект.

Тези растения се комбинират много добре с други процъфтявания като любопитства и особени художествени съкровища.

Не забравяйте … можете да създадете своя собствена градина с въздушни растения, като съберете повече от тях.

 Приказно, странно стайно растениеГрадските стъклени топки от камъчета проектират градината с въздушни растения

 

Градински дизайн с въздушни растения и прекрасна декорация Създайте градината с комбинирана градска стъклена топка с въздушни растения