Какво всъщност е четката за устни и за какво се използва? Търговският пазар ни предостави много жизнеспособни и полезни продукти, но много от нас, дами, все още не сме наясно с тях. четките за устни са професионално оборудване за грим, често използвано за оцветяване или запълване на месестата част на устната с червилото. Основната техника на носене на червило по професионален начин разпознава подложката за устни като първия продукт, който се използва за очертаване на устната, така че излишният цвят да не може да излезе.

Това също е метод за уплътняване на устните, след което четките за устни се използват за запълване между тях, като завършват външния вид. В тази статия ще говорим за няколко четки за устни, които можете да използвате от търговския пазар, за да си направите професионално преобразяване всеки път, когато тръгнете на път.

1. Прибираща се четка за устни на E.L.F Studio:

Четки за устни 1

Марка: елф

Тип: Прибираща се четка за устни

Рейтинг: 4.4

Цена: Rs.300 (*Приблизително)

Четката за грим от e.l.f е опакована по начин на елегантна луда черна химикалка, със заострени четина, съединени заедно на върха, за да ви осигури контролирана среда за нанасяне. Това може да се използва както за сухи, така и за мокри продукти, а капачката за лесно съхранение просто ще гарантира, че вашите четки ще останат сигурни, когато не се прилагат. Това е една от най -добрите четки за устни, използвани от много професионалисти по целия свят.

2. Maybelline прибираща се изскачаща четка:

Четки за устни 2

Марка: Maybelline

Тип: Прибираща се четка

Рейтинг: 4

Цена: Rs.350 (*приблизително)

Четките на четката са меки и пернати, което позволява на кандидата да нанася с лекота, докато изскачащата техника го прави лесен и приятен джобен продукт, който можете да носите в чантата си. Леки и с дебела четина, само една порция оттенък на устните ви ще бъде достатъчна, за да направи магията на устните ви.

3. Colorbar Fabulips Четка за устни:

colorbar-fabulips-четка за устни

Име на марката: Цветна лента

Тип: Изкуствена коса

Рейтинг: 3.6

Цена: Rs. 250

Ярко оцветена четка за устни с квадратна глава е всичко, от което се нуждаете, за да завършите сутрешния си ритуал за грим. Внезапното изравняване на четините отгоре ще ви позволи да завършите малките щрихи с финес, докато можете да използвате тялото, за да се слее добре в нюанса. лесна за носене и лесна за измиване, тази приказна четка за устни от Colorbar е абсолютен продукт, достоен за покупка.

4. Реални техники прибираща се четка за устни:

Четки за устни 4

Име на марката: Истински техники

Тип: Прибираща се четка

Рейтинг: 4.3

Цена: Rs. 1048

Ако красивото розово не ви хване окото, уникалният цвят на дуото със сигурност ще го направи. Четката започва с черно и като се събере отгоре, се превръща в меко бяло. Лесен за използване и мек и успокояващ на устните, тежките влакна ще ви дадат професионален лак, докато горният капак може да ви помогне да скриете четката далеч, когато не се използва.

5. Revlon покрита четка за устни:

Четки за устни 5

Име на марката: Ревлон

Тип: Прибираща се четка

Рейтинг: 3.8

Цена: Rs. 450 (*приблизително)

Впечатляващата гланцова черна и кървавочервена четка за устни се предлага с конусна четка с високо съдържание на влакна, която позволява гладко нанасяне без проблеми. Удължената задържаща лента в края допринася за удоволствието от контролираното лесно нанасяне и може да се използва както за компактни, така и за сухи предмети.

6. Четка за устни Mac 316:

Четки за устни 6

Име на марката: MAC

Тип: Ръчно изваяно метално покритие с естествена четина

Рейтинг: 5

Цена: Rs. 1400 (*приблизително)

MAC винаги е бил професионалист, когато става въпрос за грим и козметични продукти, точно като тази фина четка за устни с мека сърцевина от метален край, която придава на вашето оборудване определен студиен финес. Плоският малък е прецизен и строг, позволяващ оптимален контрол по време на нанасяне, докато най -фината материя, интегрирана в четката, го прави гладко меко изживяване.

7. Smash Box Arced Liner Четка:

Четки за устни 7

Име на марката: Smash Box

Тип: Аркова четка

Рейтинг: 3.6

Цена: Rs. 1400 (*приблизително)

Изживяването две в едно и акцентът на статията, дъгообразната четка за облицовка от Smash box може да се използва както за очите, така и за устните. Най -хубавото на този продукт е извитата и наклонена предна част, което прави нанасянето още по -лесно, докато стегнатият и остър край на четката за устни ще ви осигури гладко и точно нанасяне.

8. Ботуши прибираща се четка за устни:

Четки за устни 8

Име на марката: Ботуши

Тип: Прибиращ се

Рейтинг: 2.5

Цена: Rs. 420 (*приблизително)

Прибиращата се четка за апликатор за устни от ботуши изглежда професионално със здравото си черно тяло, тъй като елегантният край отгоре ще ви помогне с прецизност при нанасяне.

Как да използвате четка за устни?

  • Отворете червилото по ваш избор и вземете малко количество с четката.
  • Започнете от центъра на горната си устна.
  • Бавно започнете да го смесвате навън от двете страни на устните си.
  • Повторете стъпките върху долната устна.

Съвети за перфектно използване на четка за устни:

Когато използвате четка за устни, важно е да знаете определени техники за перфектен завършек.

  • Винаги започвайте от центъра на устната си и разстелете червилото по краищата.
  • Не забравяйте да използвате малки удари, за да избегнете размазване по лицето.
  • Препоръчва се също първо да използвате подложка за устни. Това може да предотврати отклонението на цвета.
  • Винаги поддържайте добра хигиена на четките си, за да избегнете инфекции.

Сега знаете тайната зад перфектното надуване, нали? Четките за червило са инвестиция за създаване на професионално покритие за устни. Те не само ви дават дълготраен ефект, но и намаляват прекомерното разливане на цвят по зъбите и лицето ви. Така че, размахайте вълшебната си пръчка и се пригответе за Pout!