Що се отнася до дефинирането на очите ви, трябва да имате добър лайнер. Можете да си купите различни цветове също за тази парти вечер или за дневно облекло.

По -долу са топ 15 очни линии, които трябва да изпробвате.

Най -новите очни линии, налични в Индия с изображения:

1. Лакме Абсолютен блясък:

очни линии

Това е популярен диапазон и можете да закупите различните им цветове за приблизително сходен ценови диапазон от приблизително 300 до 350 INR. Предлаганите цветове са черен, кафяв и др. Това е 4,5 мл туба и е подходяща за ежедневна употреба.

2. Хипер блясък- от Maybelline:

Hyper Shine от Maybelline

Това има блестящ ефект, когато го носите. Това е добре за експерти, но не трябва да се използва от начинаещи. Това е 3gm тръба и цветът е много черен. Това може да се купи за около 350 INR до 400 INR

3. e.l.f Essentials Liner:

e l f Essentials Liner

Това е много известен диапазон. Четката също е много елегантна и помага за по -лесно използване. Това не е нещо за начинаещи и трябва да се използва само от експерти. Това е скъпо и идва за около 1000 INR приблизително за бутилка от 5 ml.

4. Hyper Glossy от Maybelline:

Hyper Glossy от Maybelline

Това е много лъскав тип, който можете да носите. Количеството е около 3 грама на цена от 250 INR. Това също е лесно достъпно в местните магазини.

5. Fablier на Revlon:

Revlon Fabulier

Както името казва на бутилката, това е бързосъхнещо и това изсъхва много бързо почти през повечето време в бутилката. Това прави този проблем да се използва особено за жени, които го носят редовно. Тъй като бутилката се отваря всеки ден, въздухът навлиза в нея и изсушава много цвят вътре в бутилката понякога дори преди да се използва дори половината от количеството. Затова много жени не обичат да купуват това. Това обаче също може да бъде добре да закупите за себе си в зависимост от бюджета си. Това не е много скъпо и е доста достъпно. Това е туба от 9 ml и се предлага за приблизително 500 INR. Това може да бъде нещо добро за ежедневна употреба.

6. Colorbar Kohl No.1:

Colorbar Kohl No 1

Това е общо количество от 0,35 грама и се предлага в обобщен формат. Можете да си купите това за около 500 INR приблизително и цветът дава много черен оттенък и е подходящ за редовна употреба.

7. Цветно шоу на Maybelline:

Цветно шоу на Maybelline

Това е нов вариант от тази много известна компания. Той има не само черни цветове, но и лилаво, зелено, сиво и синьо. Това също е навита тръба. Това не изисква заточване и затова не създава много бъркотия. Това е 3 -грамова тръба и се предлага на цена от приблизително 300 INR.

8. Ultimate Pen By Colorbar:

Крайна писалка от Colorbar

Това е 1 ml и има върх от филц и може лесно да се използва поради. Можете да закупите това за приблизително 600 INR. Това е задължително условие за прецизност. Това може да бъде добре и за начинаещи.

9. Hypnotica от Lotus Herbals:

Hypnotica от Lotus Herbals

Това е сгъваема тръба от 2,5 грама и има интензивен оттенък. Можете да опитате това за редовна употреба. Това не изисква заточване и също се предлага с различни цветове. Това е добре за тийнейджъри и момичета, а също и за жени, които обичат да го държат в бюджета. Това е само приблизително 300 INR и е лесно достъпно в повечето местни магазини.

10. Black Beauty – От Colorstay от Revlon:

Black Beauty By Colorstay от Revlon

Това е най -добрата за употреба течна очна линия от 2,5 мл. Това е доста скъпо и затова, ако сте начинаещ, може да избегнете това и да си купите формуляри за молив. Това е добре за тези, които го носят редовно и също знаят как да бъдат точни. Четката е тънка и лъскава, което дава добро предимство. Това идва за около 700 INR и това не изсъхва много бързо, както другите варианти. Това може да бъде добре за редовно и парти облекло.

11. Deborah Precision Liner:

Deborah Precision Liner

Това е известен диапазон и няма нищо ново да се спомене за това. Това е бутилка от 12 грама и цената също е доста достъпна. Подходящ е за редовна употреба и ежедневно носене. Можете да изпробвате това. Това струва приблизително 450 INR до 500 INR приблизително.

12. Подложка от сребърна капачка Colorbar:

Оцветяване със сребърна капачка Colorbar

Зашеметяващата сребърна капачка със сигурност ще ви накара да купите това. Това е много елегантна бутилка и цветът също е интензивно черен. Можете да опитате да закупите това за около 350 INR до 400 INR. Това има гладка четка и приложението е доста гладко. Количеството е около 2,5 мл.

13. Sha Liner- От Shahnaz Hussain:

Sha Liner от Shahnaz Hussain

Това е бутилка с добро количество от около 15 ml и е на цена приблизително от 370 INR до 400 INR, което е доста достъпно за повечето жени, които го използват за редовно носене.

14. Colorstay Pen- от Revlon:

Colorstay Pen By Revlon

Това е писалка за скици за този тъмно черен цвят, който искате. От вас обаче зависи какво искате да купите. Ценовият диапазон не е изключително висок и е на цена около 6 грама за приблизително 600 INR. В този диапазон това е добра покупка. Можете да носите това всеки ден и особено ако сте добре с рисунката, можете да ги използвате професионално. Това обаче не е за начинаещи или за тези, които нямат добра точност. Така че, ако сте начинаещ и не знаете как да ги използвате правилно, премахването му може да бъде трудно, тъй като се изисква много крем. Това не се отделя лесно с вода.

15. Quick Liner от Clinique:

Quick Liner от Clinique

Това е много скъпо нещо за закупуване и добре познатата гама предлага тази тръба от 0,3 грама на цена от около 2500 INR. Ако харчите много за нещо с високо качество не е проблем, тогава това трябва да се купи. Също така това може да се използва както от начинаещи, така и от експерти.