Всички знаем значението на грима за очите в грима за цялото лице. Никой грим не е пълен, ако пренебрегнете грима за очите. Ето ръководство със съвети за грим на очите, което може да ни помогне да изследваме повече за различните видове методи за грим на очите. Често сме склонни да се концентрираме и да работим само с няколко сенки за очи и да пренебрегваме други цветове, но целият артистичен смисъл се крие във факта, че трябва да можем да смесваме различни видове цветове по смел начин и да ги изпробваме. Цялата визия на лицето е завършена, само когато успеем да работим върху дълбоко изрязани сенки за очи и да превърнем стила с различни цветове и смеси.

Съвети и трикове за грим за очи за начинаещи, за да изглеждате красиво

Тук ще ви насочим с различни прости съвети и трикове за грим на очите, върху които можете да работите върху себе си. Те са подходящи за различни видове цветове на кожата и не е нужно да се притеснявате за съвпадението. Това ръководство за гримиране на очите за начинаещи ще ви помогне уверено да работите върху получаването на смелия вид за следващия повод, така че какво чакате, задълбочете се и експериментирайте с увереност!

30 най -добри съвета за грим за очи за начинаещи:

Нека започнем нашия урок за грим на очите стъпка по стъпка тук. Тези съвети ще ви помогнат да научите как най -добре да направите грим за очите у дома. Така че днес, нека да поговорим за топ 30 на най -добрите начини да правите съвети за грим на очите, които могат да ви помогнат да нанесете грима за очите правилно и по най -добрия начин.

Най -добрите съвети за грим за очи за начинаещи

1. Основен и гънов грим:

Как да направите грим за очите стъпка по стъпка? Първо, важно е да започнете с основата и гънката. Всеки грим за очите няма да започне сам по себе си директно с нанасяне на сенки за очи. Много е важно да имате чиста основа или клепач, преди да започнете грим за очите. Често пренебрегваме този факт и започваме да нанасяме грим на очите върху повърхността, която има масло и мръсотия. Ако някой попита как да нанесете грим за очи стъпка по стъпка, първо започнете с основа и гънка.

2. Грундирайте капаците:

Грундирайте капаците

Праймерите за клепачи са нова тенденция в днешно време. Можете да ги купите от всеки добър марков магазин или онлайн. Ако не искате да похарчите допълнително пари за това, нанесете една точка грунд за лице върху клепачите си и разбъркайте добре, докато правите грима. Това ще помогне на грима ви да стои правилно и по -дълго върху клепачите ви.

3. Коректор:

Това е много важно, за да скриете тъмните кръгове под очите си. Всеки прост урок за грим на очите също ще наблегне върху използването на коректор. Инвестирайте в добър коректор. Често се предполага, че коректорите се използват само за лице, но тук съветът е да нанесете коректор върху очите, тъй като това ще гарантира, че гримът за очите ще остане за по -дълъг период от време.

4. Цветен коректор:

Често се сблъскваме с проблема със синкаво-зелени вени около очите си или очите може да са подпухнали поради липса на сън. Можете да инвестирате в коректор със зелен цвят и това ще сведе до минимум появата на синкавите вени. След като приложите това, можете да нанесете нормален коректор. Дори обикновен урок за грим на очите за начинаещи ще ви каже важността на цветовия коректор.

5. Основа:

Не пренебрегвайте нанасянето на фон дьо тен върху очите. Фон дьо тен, който трябва да се задържи върху цялото лице, трябва да се нанесе след тази стъпка, така че да накара кожата ви да изглежда равномерна.

6. Отделете кръстовището:

Някои хора имат малки очи и могат да разделят кръстовището на носа и очите чрез прилагане на хайлайтър в този момент.

7. Помислете за комбинации от сенки за очи:

Сега е моментът да изберете перфектни сенки за очи. Според празниците, тържествата и роклите изберете най -подходящите цветове на сенките за очи. Вземете близките му нюанси, за да се слеете с лекота. Изберете очна линия в кафяво или зелено, за да подчертаете кафявите очи.

Гримът за очи изглежда

 • Имате кафяви очи, след това носете сенки от злато, сребро или зелен мъх.
 • Ако имате зелени очи, тогава можете да носите кафява очна линия или зелени очни линии.
 • Можете да носите бледи нюанси на зелено, златисто или дори сиво за клепачите си, ако имате зелени очи.
 • Ако имате черни очи, тогава трябва да носите черни очни линии. Тъмночервените подложки също могат да изглеждат добре.
 • Можете да опитате леки блестящи златни, светлосини или можете да носите прасковени цветове.
 • Ако имате сиви очи, можете да носите очни линии в светло черно или светъл въглен. Можете също така да носите зелени очни линии.
 • Можете да носите сиви или светло златни сенки за очи. И трябва да поддържате клепачите меки на цвят. Това ще подобри цвета на очите ви.

8. Сенки за очи:

Сенки за очи

а. Изберете цветове:

Изберете най -добрите нюанси на близките цветове отначало според това, което може да съответства на вашата рокля и повод.

б. Мислете за дълбочина и смесване:

Помислете какъв цвят трябва да се смеси с кой друг цвят и дълбочина на всяка сянка на очите. Дълбочината и смесването са това, което може да направи опушен грим на очите или смесен грим с различни цветове.

° С. Различни секции на капака:

Нанесете сенките за очи, започвайки от вътрешния ъгъл на очите и започнете да увеличавате със сенки в средата и края на окото.

д. Разкъсващ канал:

Не пренебрегвайте тази област. Нанесете точка от сенки за очи в близост до слъзния канал

д. Външна V форма:

Смесете близо до външната V зона с V форма. Това ще помогне на всички цветове на сенките да се смесят добре и да се смесят вътре.

е. Вътрешен ъгъл на окото:

Вземете сребърни или бели сенки за очи и разтрийте вътрешния ъгъл на окото, за да получите допълнително акцентиране.

Уверете се, че смесвате цветовете с лекота. Вземете четка за смесване и я разбъркайте добре между тях, за да не забележите разликата между всеки цвят. Смесването е ключовата тайна, колкото повече смесвате, толкова по -добре ще изглежда. Най-добрият начин да накарате грима на очите да се слее в цветовете е да го направите с чиста четка за апликатор с Q-tip. Винаги трябва да изглежда така, сякаш един цвят се смесва в другия, а следващият в друг.

9. Маркиране на гънки:

Открояването на областта на гънките е от съществено значение. Можете да направите това със светлокафява сянка на очите. Това е добре, когато искате да носите нещо неутрално за капаците. Това може да е добре за офис грим.

10. Размазването помага:

Вземете четка за апликатор с Q-tip и размажете колата на долния ръб. Това дава моментален ефект на смучене.

11. Маша за мигли:

Мигли

Сега е време за миглите. Навиването на миглите може да стане по няколко начина. Трябва да инвестирате в добра маша за мигли на добра марка и да навиете миглите си преди нанасяне на спирала.

12. Къдрица с топлина:

Можете да навиете миглите с топлина вместо с щипка за мигли. Загрейте лъжица в топла вода, съхранявана в купа и използвайки задната част на лъжицата, за да навиете миглите си.

13. Нанесете прозрачна спирала:

В моменти, когато не искате по -смел цвят на миглите си, можете да използвате прозрачна спирала. Друг начин е първо да нанесете първо прозрачна спирала за акцент върху миглите.

14. Спирала:

Спирала за очи

а. Обемна спирала:

Това са нови изобретения на грим или козметична индустрия. Можете да инвестирате в обемна спирала, за да получите повече обем за миглите.

б. Маскара за къдрене:

Това е още едно добро нещо, в което да инвестирате, ако искате повече къдрица, отколкото обем.

° С. Удължаваща спирала:

Това може да бъде добре за хора с тънка и рядка коса. И това може да накара миглите ви да изглеждат по -дълги и по -дебели.

д. Сгъване на изкуствени мигли:

Фалшивите мигли ви дават незабавни по -дебели мигли. Можете да инвестирате в натрупани изкуствени мигли и те могат да се нанасят с лепило.

15. Фалшиви ленти за мигли:

Вместо бучки за мигли можете да използвате и лентови мигли. Те са добри за инвестиране. Можете да ги приложите както върху долните, така и върху горните мигли. За обем на горните мигли можете да приложите това само върху горните мигли.

16. Спирала преди фалшиви мигли:

Нанесете малко спирала, преди да нанесете фалшиви мигли. Това ще накара миглите ви да залепнат с фалшивите.

17. Пинцет:

Дръжте чифт пинсети под ръка и това ще ви помогне при нанасянето на фалшиви мигли.

18. Ъглова четка за подложки за гел:

Очна линия

Геловите подложки са нова тенденция и те ви дават гъста подплата. Сега е моментът за нанасяне на очна линия и каял. Ако искате правилната техника на нанасяне, винаги трябва да използвате подложки за гел с добра чиста ъглова четка.

19. Как да нанасяте гел лайнери:

Започнете с нанасяне на гел лайнера от вътрешния ъгъл на очите. Отидете до центъра на капака, като запазите ширината същата. Отново започнете от крайната външност на клепача и се придвижете навътре, за да се присъедините към линията в центъра. Това ще ви даде перфектна линия.

20. Стегната подплата на очите:

В моменти, в които не искате да изглеждате прекалено гримирани, трябва да следвате процедурата за плътно подплата, за да накарате миглите или линията на миглите ви да изглеждат запълнени. Това е особено важно, ако имате тънки мигли. Вземете молив за очна линия в черно или тъмно кафяво и подравнете с точки от вътрешната повърхност на клепачите в пространствата в средата на космите на миглите.

21. Бяла облицовка за долни джанти:

Това е добра нова техника за получаване на грим за очи в стил рампа. Използвайте бял линеен молив върху долната водна линия и нормално подравнете горния клепач с черна подложка.

22. Разширения:

Разширенията работят добре, когато искате смел подплатен грим. Можете да нарисувате разширения във вътрешния ъгъл на окото за арабски вид.

23. Крилати подплати:

Можете да направите няколко вида крилати облицовки. Това е лесно да се направи. Можете да използвате скоч, за да маркирате точката, ако имате треперещи ръце. Начертайте линията и след това премахнете лентата. Това може да ви даде правилни крилати образувания. Гримът на черните очи обикновено зависи от добрата подплата и веждите.

24. Винтидж грим за очи:

За винтидж грим на очите можете да нарисувате повече от една крилата формация.

25. Разширение от долния капак:

Това е друг трик за подчертаване на крилатите облицовки. Можете да удължите крилатото образувание от долния ръб и да го плъзнете нагоре, за да създадете трето крилато образувание.

26. Вежди за очи и молив за вежди:

Очни вежди и молив за вежди

Използва кафяви моливи за вежди и с малки щрихи създава малки шарки, подобни на коса, за да запечата всяка тънкост на косата на веждите. Веждите са важна част и не пренебрегвайте да ги гримирате. Те определят целите ви очи.

27. Цветове на молив за вежди:

Въпреки че мнозина сляпо избират черен молив за вежди, винаги е необходимо да вземете кафяв, тъй като те помагат да се подчертае действителната визия. Черното може да ви накара да изглеждате изкуствено.

28. Гел за вежди:

Нанесете прозрачен или кафяв гел за вежди, за да ги разресвате добре. Можете да направите грим с тъмни очи само като подчертаете веждите, като ги дефинирате добре.

29. Върви фънки:

Не е лошо да се забавлявате понякога. Можете да си купите цветни пера с мигли и да ги нанесете така, както бихте нанесли изкуствени мигли. Изпробвайте нови неща като грим за сини очи или грим за котешки очи, за да изглеждате странно.

30. Отидете с Glitter заедно с Glitter Liners:

Можете да отидете за свободни блясъци и да ги нанесете върху клепачите върху нормалните сенки за очи и да създадете блестящ ефект. Блестящият грим на очите винаги е в тенденция. Това е подходящо и като грим за очи с лешникови очи. Освен това, ако обичате смели цветни блясъци, можете да опитате цветни блестящи подложки, които могат да работят, когато отивате на парти. Това също върви добре с грим за очи за кафяви очи в случай, че се чудите.

Допълнителни съвети:

 1. Започнете първо с грим на очите и след това нанесете грим на цялото лице. Това може да ви помогне да изтриете всякакви следи от сенки за очи, които се разливат.
 2. Подчертайте очите с хайлайтър. Това е добър вариант за подобряване и подчертаване на очите и сенките за очи.
 3. Нанесете хайлайтър оттук близо до вътрешния ъгъл или окото и близо до външните вежди.
 4. Включете спрей за настройка на грим в края на грима за цялото лице да падне и върху окото, за да остане на място за дълго време.
 5. Инвестирайте в добър грунд за сенки за очи. Създайте дълбочина, за да накарате очите ви да изглеждат големи и смели.
 6. Никога не пропускайте да премахнете грима за очи правилно и чисто. Това е много важно за хигиената на кожата. Трябва да премахнете грима на очите с добър препарат за отстраняване на грим или с естествено бадемово масло или масло от жожоба. Не трябва да заспите с грим за очи.

Надявам се, че нашето ръководство за съвети за грим на очите ви е харесало. Тези съвети ще ви помогнат да изглеждате по -красиви и стилни за всяко събитие и повод. Гримът на очите е от съществено значение и е жизненоважен компонент на грима за цялото лице и може да счупи или да направи всеки вид. Следователно колкото по -ярко и модерно рисувате очите си, толкова повече можете да изглеждате добре, тъй като това подсилва вашата красота и стил. Добрият грим за очите ще създаде вид, който има елемент на измерение.

Често задавани въпроси и отговори:

Q1. Как да оставим блясъка на очите да стои дълго на място?

Отговор: Блясъците могат да останат дълго в очите, ако се прилагат добре. На първо място е необходимо да се нанесе добър грунд върху очите преди грима на очите. Това ще ви помогне да поставите основата. Освен това, нанесете спрей за гримиране на лицето и върху очите, което може да помогне на грима за очите да остане на място за по -дълго време.

Q2. Колко дълго стоят фалшивите мигли?

Отговор: Фалшивите мигли могат да останат на мястото си през целия ден или според вашето желание и зависи от това колко добре поддържате и ги карате да стоят на място, като нанесете добър гел и лепило, за да ги залепите добре.

Q3. Дали фалшивите мигли са лоши за очите?

Отговор: Не, мит е, че фалшивите мигли причиняват увреждане на очите. Фалшивите мигли на днешния пазар са с най -високо качество. Всичко зависи от вас колко добре ги залепвате и поддържате.

Q4. Яркочервен и кафяв цвят грим, подходящ за тъмна кожа?

Отговор: Тъмният цвят на кожата също може да се съчетае с червени сенки за очи. Не забравяйте да го смесите с близки нюанси на цвят като кафяви и голи цветове, за да изглежда по-красив и добре съчетан.

Q5. Какво е грим за голи очи?

Отговор: Голият грим за очи не е нищо друго освен сенки за очи, нанесени в голи цветове, които са в нюанси на кафяво, цвят на кожата и бяло или черно. Това са нов стил и изглежда доста елегантен и красив. Това е в категорията лек грим на очите.