Гримът за червени очи се превърна в доста тенденция в наши дни. Хората наистина започнаха да експериментират с този красив цвят и можем ясно да видим резултатите в списания, телевизия и вестници. Изглежда, че всички са влюбени в него. Затова ние измислихме ефективен урок за червен грим само за вас.

Как да нанасяте грим за червени очи на очите си:

Червеният поглед на вампира:

грим за червени очи

За това ще ви трябват червени и черни сенки за очи. Първо вземете червена боя с очите си с четката. Оставете зоната близо до ъгъла. Сега нанесете черната сянка на очите там. След като направите това, започнете да смесвате цветовете. Не го разпространявайте твърде далеч. Ще се изненадате колко страхотно ще изглежда в крайна сметка.

Изглед на партито:

Партийният поглед

За да си направите хубав купон, използвайте червени и черни сенки за очи. Уверете се, че прилагате kajal и на долното си око. Опитайте се да създадете размазан вид отгоре, както и под окото. Направете го възможно най -дебел и колкото е възможно по -тежък. Не позволявайте да се разпространява прекалено много.

Зли нюанси на червено:

Зли нюанси на червено

За да получите злите нюанси на червения дизайн, първо нанесете червен цвят над клепачите на очите си. След това използвайте по -тъмен червен нюанс на клепача на очите. Сега вземете каяла си и оградете края на външното си око. Сега смесете и двата нюанса на червено, но по много нежен и гладък начин. Ще получите невероятни резултати към края.

Простото червено:

Простият червен

Първо нанесете обикновена основа върху очите си, за да може гримът да издържи дълго. Сега вземете сянка за червени очи. Започнете да нанасяте върху двете си очи, докато стане дълбоко и зачервено. Не прекалявайте с това обаче. Уверете се, че сте проектирали това добре. Можете също да използвате каял за подчертаване.

Блестящо червено:

Блестящо червено

За този вид грим ще ви трябват сянка за червени очи и подложка. Можете също да използвате добър блясък, но отново зависи от вашия избор. Нарисувайте правилно сянката на очите. Уверете се, че правите овална форма. Сега вземете подложката си и създайте хубава и гладка бъркалка. Нагласете го с блясък.

Водата на Марс:

Водата на Марс

За да направите вода от Марс, първо трябва да нанесете очната линия. Оставете да изсъхне. След това нарисувайте клепачите на очите си с някаква червена сянка и се опитайте да създадете размазан поглед около него. Използвайте малко сенки за очи отгоре, за да ги слеете. Нанесете kajal към края, за да изглежда привлекателно.

Доста червено:

Доста червено

За това просто ще трябва да нарисувате капаците си по стилен начин. Първо нарисувайте проста граница и след това я попълнете. Уверете се, че ударите са гладки и направени с голяма предпазливост. Не променяйте и модела на ударите.

Червеният орел:

Червеният орел

За този дизайн използвайте каял без петна и създайте вълна върху капака на окото. След това боядисайте останалата част от клепача със сенки за червени очи. Използвайте отново kajal на долното око и го оградете с червено. Вашето око на Червения орел ще бъде готово.

Креативни червени очи:

Creative Red Eye

За това ще трябва да нарисувате очите си с бели сенки и след това да използвате подложка. Създайте дебела червена рамка под окото, както и отгоре. Смесете с черни сенки за очи и вашите креативни червени очи ще бъдат готови за през нощта.