Познавате ли процеса на изпичане на веждите? Изскубването на идеални вежди, за да се постигне тази безупречна крива на лицето, може да бъде скучен (освен това боли!) Процес. Трябва да знаете, че веждите ви са очертанията на очите, както и на лицето.

Ако искате да помогнете на тази рамка да изглежда най -добре, направете най -приятната форма заедно с премахването на разсеяните косми. Почистването на веждите може да бъде евтин и бърз начин да поддържате веждите си в правилната форма.

пощипвам вежди

Понастоящем по -пълните, по -дебели вежди са начин, по който можете (и би трябвало) да използвате много по -малко време с пинсетите. Перфектната вежда е като на новия размер 0 – всъщност непостижимо, освен че сте знаменитост. Така че в тази статия ви разказвам за процеса на ощипване на веждите.

Метод за изглаждане на вежди:

1. Изберете правилната пинсета:

За остър, наклонен стил са необходими подходящи пинсети. За разлика от заострената версия, те бързо хващат малките бездомни и няма да притискат кожата ви заедно с космите.

2. Почистете по -късно от вашия душ:

Топлата вода отваря фоликулите плюс омекотява космите, помага им да се изплъзват изключително лесно.

3. Оформете:

Разберете вашата кръгла, леко наклонена, права и по друг начин високо извита като канал за оформяне на веждите ви. Веднъж, когато сте определили формата, можете да откриете навсякъде, където главата, опашката, както и арката, в противен случай веждите ви трябва да започват и завършват за лицето ви.

4. Облекчете болката при скубане:

Ако това е толкова болезнено за вас, нанесете изтръпващ гел като или иначе можете да опитате да поставите кубче лед.

5. Отрежете:

Като нанесете четката за вежди, срешете нагоре. Чрез ножица подстрижете краищата на космите на веждите, разположени под ъгъл. Изпълнявайте го бавно и действайте малко наведнъж. Четкайте друг път и след това се връщайте. Тази стъпка е просто подходяща за тези с много дълги косми на веждите. При условие, че вашите косми са къси, както и попадат в линия във формата на веждите ви, след това не подрязвайте.

пощипвам вежди

6. Изхвърлете увеличаващото си огледало:

Този инструмент е много полезен, тъй като може да доведе до прекалено скубане. Като алтернатива използвайте нормално огледало в добре осветена стая. Ако не можете да видите разсеяните косми при тези условия, нито някой друг. След всеки няколко пинсета, направете няколко крачки назад, за да видите по -добрата картина.

7. Разграничете границите на свода:

Хванете молив за ръководство. Веждите ви трябва да започват направо над слъзния ви канал, да достигат връх от външната страна на ириса ви, както и да завършват в точка, която пада 45 градуса от външния ъгъл на окото ви. Внимавайте да не огъвате веждите си твърде високо, в противен случай те ще изглеждат неестествено.

8. Пътеводител:

С молив за вежди очертайте желаната форма на веждите като шаблон. Това ще ви позволи да видите къде да не пощипвате. Всички косми извън желаната от вас форма трябва да бъдат ощипани. За тези с рядка коса, по -късно можете да слеете молив за вежди и да почистите.

9. Направете своята форма:

Нарисувайте идеалното си огъване с помощта на мек, богат молив за вежди. След това елиминирайте само космите, които попадат над иначе под вашия собствен шаблон.

Съвети:

  •  Можете да използвате пинсета с наклонен връх. Плъзнете кожата плътно и ощипете косата в същата посока като растежа. Пъпнете първо под свода си. След това отгоре. Внимавайте да не пинсетирате твърде близо до линията на косата си.
  •  В противен случай изгладете космите между веждите си. Не пипайте прекалено много тук-сега към външния ъгъл на очите си. Дръжте главите на веждите си извити или квадратни, а не наклонени.