Вампирският грим може да бъде хитов грим за следващия ви костюм или парти за Хелоуин. Ако искате да добавите някаква драма към предстоящия си костюм или тематично парти и искате да изглеждате различно от другите, но не толкова странно с всички капещи грим на очите или зомби, тогава можете да опитате този грим на очите.

Ще ви покажем техниките, които можете да следвате, за да създадете вампирски очи в стил котешко око, като на снимката по -горе. Не мислете, че това е просто страшен грим за очите. Всъщност можете да изпробвате този грим като вид на опушено око, както и за вашите партита, когато поддържате този вид малко по -мек.

Как да направите грим за очи вампир

Прости стъпки за грим за очи на вампир:

Ето стъпка по мъдър урок за грим за очи на вампир, който ви казва как да направите грим за очи на вампир. Нека да видим как можете да получите окото на вампира.

 • Почистете лицето си, за да се отървете от маслото, замърсяванията или замърсяванията. Това ще помогне на грима ви да издържи по -дълго.
 • Изсушете кожата си и нанесете лек овлажняващ крем.
 • Сега нанесете грунд за лице и праймер за клепачи върху очите, както и върху областта около очите. Следвайте това с коректор и фон дьо тен. Ако вашият коректор и фон дьо тен са с по -светъл нюанс от тена на кожата ви, с други думи почти по -близо до бял, този грим ще изглежда още по -призрачен и по -добър.
 • След това нанесете компактно лице, за да стане основата по -пудра.
 • Сега вземете тъмночервената си сянка на очите и нанесете това върху горния клепач. Не прилагайте това под долната водна линия на този етап.
 • Нека преминем към следващия етап. Вземете кафявите сенки за очи и чиста четка за апликатор и започнете да нанасяте от гънката и да се простирате нагоре, но малко под костта на веждите. Размажете тази сянка на очите към външната страна на червената сянка, за да смесите двете добре. Следвайте снимката и си представете, сякаш създавате смокинг поглед.
 • След това вземете вашата гел очна линия в черно и ъглова четка. Започнете да рисувате широка и еднаква линия по целия горен клепач и когато стигнете до външния край, завъртете ъгловата четка нагоре. Попълнете този крилат модел с цвят, за да го направите по -забележим. По същия начин разширете вътрешната облицовка в друг модел на крилото.
 • След това вземете черен молив или кол и подредете долната водна линия. Разширете тази линия, за да се срещнете с вътрешното ъгълно крило в областта на носа. Не е нужно това да отговаря на външното крило.
 • Вземете отново червените сенки за очи и с фина апликаторна четка или ъглова четка нанесете това под долната водна линия. Удължете това до под крилата външна формация.
 • Завършете с малко тъмна спирала или можете да използвате и изкуствени мигли за по -смел външен вид.
 • Ако искате, тогава можете да промените двата цвята на сенките за очи. Можете да използвате кафяво на места, където сме използвали червено и по подобен начин можете да използвате червено на места, където сме използвали кафяво.
 • Ако искате по -страшен външен вид, опитайте някои фалшиви червени лещи, за да отидете с този грим.
 • За избора на червило, можете да спортувате кървавочервени устни с този грим, или можете да използвате и черно червило. За да направите незабавно черно червило, можете да използвате черната си очна линия. Можете също така да си купите аптечни черни червила, които са доста популярни в наши дни и не са толкова вредни, колкото очните линии.
 • Можете да държите червилото в средата на червено и черно, като носите тъмно кафяво червило.

Вземете своя вампирски поглед на друго ниво, като въведете тези вени на вампирските очи. Vampire Diaries е едно от най -добрите телевизионни предавания на всички времена! Ето урока на вампира, вдъхновен от „Дневниците на вампира“:

Как да направите грим за очи на вампир 2

Нещата, от които се нуждаете:

 • Червена, лилава и синя боя за лице
 • Q-съвети
 • Малка четка с фини върхове
 • Бебешка пудра
 • Голяма четка за рисуване
 • Хартиени кърпи
 1. Потопете четката си с фини накрайници в синята си боя за лице. Начертайте фина, крива линия върху зоната, където ще бъде вената. Начертайте клони от първата линия по модел на мълния.
 2. Потопете четката в боята за лице за повече цвят, ако е необходимо.
 3. Потопете четката си в лилавата боя. Проследете върху начертаните сини линии, като използвате лилавата боя. Линията, нарисувана в лилаво, трябва да бъде със същия размер или малко по -малка от синята линия.
 4. Потопете четката си в червената боя. Попийте четката върху хартиената кърпа, така че само малко количество от червения пигмент да остане върху четката.
 5. Проследете сините/лилави линии, начертани по -рано, като използвате червената боя. Четката трябва да добави само малка нотка на червено.
 6. Смесете краищата на боядисаните вени, като ги намажете леко с памучен тампон. Това помага на ръбовете на вените да изглеждат така, сякаш се отдръпват в кожата ви.
 7. Потопете голямата си четка в бебешката пудра и отстранете излишната бебешка пудра. Потупайте четката, покрита с бебешка пудра, по вените си. Това ще притъпи ярките цветове на вените, създавайки вид на тънък слой кожа, опънат върху вените. Чукнете толкова малко или толкова бебешка пудра, колкото желаете, за да завършите визията си.

Вашият женски грим за вампирски очи е направен и можете напълно да разтърсите този поглед на следващото си парти.