Кейти Пери е известна с различните си форми на фънки оцветяване на косата и други стилове на нокти, лице, грим, а също и тоалети. Ако сте я виждали на церемонията по награждаването, а също и на червения килим, лесно можете да кажете, че тя обича да остане в тенденцията. Има няколко жени, които обичат да следват нейните тенденции. Тя също се е спортувала в фънки костюми и когато става въпрос за грим на очите, тя има Smokey look, но с тежки мигли и по -малко смели сенки. Това изглежда доста свежо и лесно можете да създадете такъв вид.

Грим за очи на Кейти Пери - как да направите

По -долу са посочени стъпките, за да изглежда гримът на очите на Кейти Пери като изображението, показано по -горе.

1. Важно е цялата повърхност на лицето да е почистена, в противен случай основният грим няма да се задържи правилно. Можете също да изпробвате почистващи препарати без масло. Това зависи от типа кожа, която имате. Ако имате суха повърхност, която е склонна към прекомерна сухота, тогава трябва да използвате овлажнител след почистване на лицето. Страните на окото също трябва да бъдат правилно почистени, така че сенките да не се нагъват

2. Трябва да използвате някои грундове, ако отивате на парти и искате основата да остане заедно със сенките, за да не се намачква от външната страна на клепачите. Затова можете да си купите специален грунд за капак или да смесите правилно грунда за лице по цялото лице. Много хора не обичат да купуват отделни грундове, така че ако не искате да похарчите допълнително пари, трябва да използвате грунд за лице върху цялото лице, включително капаците.

3. След това трябва да нанесете коректора. Това зависи от вида грим, който искате. Ако сте начинаещи и не искате да отидете на различни форми на четки, тогава трябва да си купите коректор за стик. Те могат да се прилагат с върховете на пръстите. Можете също така да си купите всеки крем за коректор и да използвате гъба за грим за тези на четка. Можете да използвате и минерален коректор, но те са по -подходящи за застаряваща кожа.

4. След това трябва да нанесете основата и да смесите правилно. Това трябва да се приложи и върху клепачите за сенките за очи. След това трябва да използвате насипна пудра или компакт.

5. След това вземете 3 нюанса сенки за очи. Блестящ нюанс на въглен ще подхожда на визията на Katy Perry. Можете да използвате това от външната страна на капака. Смесете това и създайте опашно разширение.

6. Нанесете изкуствените мигли и използвайте приложеното лепило.

7. Използвайте сребърната или златиста блестяща сянка върху целия капак и смесете това с блестящия въглен отвън.

8. Използвайте хайлайтър за костите на веждите.

9. Можете да използвате тъмно розов нюанс за гънката. Това ще направи външния вид свеж, а не смел.

10. За изкуствените мигли нанесете тежка спирала. Можете също така да използвате някакъв цвят на плътния цвят за долния ръб, за да направите очите по -големи за гледане.

11. Нанесете опашка формация на черен лайнер. Използвайте същата облицовка, за да направите тънка подплата под долната водна линия. Избягвайте тежки подплати за върха.

12. Можете да придадете фънки отблясъци на косата си като Кейти Пери, а също така можете да носите розов или лилав нюанс за устните. Можете да дадете леко руж.

13. Този вид поп звезда може да бъде съчетан с всеки фънки костюм или дори за парти вечер.