Когато имаме парти, на което да отидем, обикновено лилавият поглед е много популярен. Можете също така да правите този вид външен вид за различни поводи. Можете да правите леки Smokey ефекти за онези времена, в които отивате в колежа. Дори за момиче вечер на парти можете да направите тези визии. Можете да използвате различни блестящи ефекти към тях и да направите тези клубове още по -активни. Можете също да направите това с тежка спирала и тени сенки за по -тежък външен вид, което може да се направи, за да се обедините с вашите парти облекла. Можете също така да носите пера с мигли, които можете да носите с помощта на някои лепила за мигли. За външния вид обикновено не са необходими много съставки. Можете да направите това с два нюанса на подходящия ви лилав цвят, а останалата част можете да направите в сребро за по -свеж ефект.

Как да направите лилав грим за очи

По -долу са стъпките, за да получите бляскавия лилав грим на очите да изглежда като изображението, показано по -горе.

• Винаги трябва да помните, че правенето на грим, когато кожата ви не е добре почистена, може да ви остави с неравномерни ефекти и запушени пори, които по -късно ще влошат цялата свежест. Затова започнете с почистена повърхност и почистете лицето правилно и също го подсушете.

• Ако кожата ви има ефект на набръчкване, тогава сянката ви няма да се задържи добре. Ето защо е препоръчително да нанесете малко грунд за капака на очите. Грундовете за лице също могат да работят за това.

• Фон дьо тенът е ключова съставка за правилната основа. Можете да закупите това отделно от магазините или да използвате опаковката, която използвате върху лицето. След това трябва да използвате коректора, с който сте свикнали. Можете да използвате мека гъба, за да носите това. Можете също така да си купите минерални прахообразни опаковки.

• Сега вземете по -светлия нюанс на сянката и го използвайте върху целия капак.

• Като вземете следващия по -тъмен лилав нюанс, сега можете да го смесите по външния ръб на джантата. Подредете линията на миглите с наклонена четка. Това ще даде ефект на Smokey.

• След това за по-свеж вид вземете не блестяща сребърна сянка и използвайте това върху целия капак. Смесете добре с по -тъмния нюанс по ръба. Ако искате парти вид, тогава трябва да използвате хлабави блясъци върху това сребро или можете да използвате блестящ нюанс. Това зависи от избора според вида рокли, с които искате да се съчетаете.

• Сега трябва да използвате по -тъмен лилав нюанс върху областта на гънките. Смесете добре.

• След това вземете ъглова четка, ако използвате подложка за гел. Поставете достатъчно подложка гел върху четката и след това подравнете по изравнен модел. Можете да направите всяка форма на подплата с това.

• Вземете друга четка и я покрийте с блясък, ако използвате блясъци и можете да я използвате по линията, която вече сте нарисували с черна подложка. Можете също да използвате лилава подложка за това.

• Сега вземете спиралата си и покрийте миглите по подходящ начин. Използвайте 3 слоя за правилен завършек.

• Можете да носите изкуствени мигли, ако желаете. В този случай първо трябва да носите изкуствените мигли и след това да използвате спирала.

• Можете също така да носите пернати мигли, които са доста лесно достъпни в наши дни. Те дават повече ефект на партиите.

• Ако имате малки очи или искате по -блестящ ефект, използвайте хайлайтър върху костите на веждите си.