Притеснявате ли се да си скубите веждите? Малък брой неща ви създават да изглеждате допълнително поддържани от добре оформените вежди. Веждите са добре изглеждащи, тъй като всички те са изключителни. Ще изпитате малко прищипване; все пак с помощта на правилната техника ще намалите болката. Много жени имат вежди с восък, изпипани иначе професионално, както и тенденцията е толкова гореща, бутици за вежди се появяват в големите градове в цялата страна.

Как да отскубнете веждите

В тази статия научете как да изскубнете, както и да оформите веждите си подобно на професионалист. Така че, прочетете внимателно тази статия.

Най -добрият метод за изскубване на веждите:

Основно време: 10 минути

1. Вземете превъзходна двойка пинсети. Нанесете фини, хигиенни пинсети за изпълнение на работата. Ако пинсетата, която използвате, е твърде тъпа, в противен случай тежка, процедурата по изскубване може да отнеме много повече време, както и да причини болка, която може да се избегне. Трябва да сте в състояние решително да хванете отделните косми и да ги издърпате лесно.

2. Облекчете кожата на веждите. След като кожата е мека и еластична, космите се изплъзват много по -лесно. Изсушената кожа, която е суха и твърда, ще изгради преживяването допълнително болезнено.

3. Не забравяйте да отскубнете веждите си точно след душ. Горещата вода, както и парата ще липсват на кожата ви влажна и гъвкава.

4. Изплакнете кожата си с кърпа за явно ексфолиране на кожата. При условие, че искате да излезете навън, използвайте скраб за лице. Нервни от болка? Можете наистина да нанесете Anbesol или Orajel или който и да е гел за никнене на зъби за бебета върху зоните, които планирате да пинсетирате.

5. Четка вежди нагоре плюс с чиста четка за зъби или с пръсти.

6. Поставете се близо до прозорец, като изливате светлина в противен случай под ярка светлина от добро огледало (увеличете огледалата са най -добри, но не забравяйте, както и го обърнете, за да видите общия си ефект в нормалното огледало).

7. Внимавайте да имате превъзходен чифт пинсети с наклонен ръб (любимите ми, ръцете надолу, са наклонени пинсети Tweezerman (купувайте Tweezerman онлайн). Те продължават завинаги, тъй като компанията ще ги изостри безплатно.

8. Почистете космите по начина, по който растат. Опитайте да хванете една коса наведнъж. Можете да държите кожата опъната, докато скубете.

9. Можете да започнете отвсякъде; обаче обикновено можете първо да изпипате зоната под арката ми, след това изместване над веждата и да почистите последно заседнало между веждите. Приказка е, че косата на върха на веждите никога не трябва да се докосва. Искате и дъната, и краищата да бъдат равномерни.

10. Най -големите вежди обграждат лека арка. За да откриете вашата, вземете дълга четка за сенки за очи в противен случай молив и я хванете успоредно на външния ръб на цветния елемент на окото ви (ириса). Където четката се среща с веждите, където и да е най -голямата част от веждите ви. Почистете космите под арката.

11. Почистете закъсалите косми между веждите. Разликата между веждите ви трябва да бъде равна на, в противен случай малко по -широка от очите ви. За да откриете къде трябва да отиде челото ви, вземете четката в противен случай молив и я вземете еквивалентна на повърхността на носа ви. Навсякъде, където четката се среща с челото ви, веждите трябва да започнат. Попийте заблудите между тях.

12. Преустановете на всеки няколко косъма, за да отстъпите, както и погледнете работата, която вършите. В състояние, в което сте изтръгнали, сте фиксирани. За разлика от мнозинството косми по тялото ви, веждите ви няма да растат завинаги, след като бъдат издърпани.

13. По -рано сте завършили скубането; можете да намажете гел от алое вера, който веднага ще успокои блясъка.