Лешниковите очи имат комбинация от различни цветове като синьо, зелено оранжево/златисто и също светло кафяво. Нека да видим как можете да създадете знойно ефект на опушени очи за вашите лешникови очи.

грим за очи за лешникови очи

Топли нюанси за лешникови очи:

Изберете топли цветове за капака, които подчертават сините и зелените цветове на лешниковите очи. Можете да опитате златисти или земни нюанси като светло кафяво или блестящо кафяво. За гънката можете да опитате още по -тъмни версии на същите цветове.

Отиди на зелено:

Зелените петна на лешниковите очи могат да бъдат подобрени или изведени на преден план чрез носене на сянка в зелено. Могат да се използват различни нюанси на зелено. Можете да използвате топли зелени нюанси за горния клепач. За ефект на пушек можете да използвате по -тъмен зелен нюанс на гънката като горско зелено или дори кафяво може да подобри зелените петна в лешниково око.

Играйте със златни нюанси:

Различните варианти на златисти нюанси също могат да подобрят оранжевите/златни петна в лешниково око. Можете да опитате блестящи златни нюанси, а също и по -светли златисти нюанси, които ще подобрят лешниковите очи. Това също ще накара очите да изскочат. Кафявите също ще бъдат подобрени.

Начертайте лилавото:

Зелените петна в лешниково око също могат да бъдат изиграни, като се използват някои по -светли нюанси на лилаво. Можете да опитате лавандулови или люлякови нюанси.

Как лесно да получите мрачен поглед:

Някои лесни стъпки могат да ви помогнат лесно да получите знойна визия за лешниковите очи.

Етап 1: Започнете от целия капак с неутрален нюанс. Разширете до костите на веждите и до целия капак.

Стъпка 2: Сега нанесете средно тъмен цвят за капака. Не забравяйте, че това ще бъде първият нюанс на тъмния цвят, ако сте избрали 3 цвята за създаване на smokey ефект.

Стъпка 3: Сега продължете да нанасяте следващия нюанс на тъмно опушен цвят върху гънката. Също така добавете този цвят към външната страна на горния клепач на окото. Нанесете същия цвят по цялата долна линия на миглите на долния капак. Не прекалявайте с долната линия на миглите. Ако искате различен вид, можете да използвате молив Кол точно под долната линия на миглите. След това можете да размажете малко линията с четка с Q-връх.

Стъпка 4: Сега вземете най -тъмния от трите цвята, които сте избрали за ефекта на опушеното око. Използвайте този цвят в малко удължена форма по външния ръб на горния клепач.

Стъпка 5: Сега вземете хайлайтър. Това може да бъде вашето блестящо сребро или бледо бял цвят. Използвайте в много малко количество и разбъркайте много добре върху цялата кост на веждите.

Стъпка 6: Сега можете да преминете към лайнера. Можете да изберете конкретен цвят на очната линия. Тъмнозеленото може да бъде добро за цветна очна линия. Можете също да използвате обикновена очна линия с черен цвят. За ефект на дим можете да използвате подложки за моливи, които са склонни да се размазват. Ние се нуждаем от размазан ефект, за да изглеждаме опушени очи. Така че и това може да бъде добре. Можете обаче да използвате и обикновени течни или гел подложки. Нанесете хубава линия, започваща от вътрешния ръб на окото и се движи навън.

Стъпка 7: Подредете долната линия на миглите. Вземете съвет за Q и размажете малко тази линия. Тази стъпка не е задължителна, ако вече сте използвали kohl към долната линия на миглите.

Стъпка 8: Сега накрая нанесете малко повече от сянката, която сте използвали върху капака върху подложката. Това ще смекчи външния вид на облицовката и ще я накара да изглежда по -сутрална.

Вола! Знойният ви вид на опушено око е завършен.