Вие сте един от тези, които абсолютно обожават грима за очите, но никога не могат да намерят правилния дизайн, който да блести очите им? Е, не е нужно да се притеснявате толкова много, защото ние ви купихме едни от най -невероятните и стилни гримове от сребърни очи, които ще подобрят красотата ви и ще ви научат да правите грим като професионалист.

Красив сребърен грим за очи с изображения:

Погледът на Ким Кардашиян:

сребърен грим за очи

Гримът за очи на Ким Кардашиян е украсяващ и красив. За това ще ви трябват черни сенки за очи, основа за очите и малко сребрист или бял цвят. Създайте размазан вид и добавете малко бяло към първата половина на окото. Използвайте малко kajal на долното око, за да го оформите.

Погледът на Ким Кардашиян

Сребърен и опушен:

Сребърен и опушен

Чудесен начин да допълните очите си и да разширите красотата на лицето си може да направите, като използвате сребърния и опушен грим за очи. Преди да започнете, ще ви е необходим добър фон дьо тен или овлажнител. Използвайте блестящ и блестящ нюанс на сребро върху горното си око и го изгладете с изкуствени мигли. Използвайте лайнер, за да оградите очите си.

Грим със сребърен блясък:

Грим със сребърен блясък

Гримът със сребърен блясък е доста лесен за изпълнение и не се нуждае от помощта на професионалист. Ще трябва да използвате обикновен нюанс на филийка и фина черна очна линия, за да придадете на очите си елегантен и привлекателен външен вид. След това използвайте малко kajal на долния клепач на окото.

Вечерното сребро:

Вечерното сребро

Можете да си направите готиния и шикозен вечерен грим за сребърни очи, за да придадете джаз на целия си вид. Използвайте блестящи и сребристи сенки за очи на двата клепача, които ще ви придадат много динамичен и секси вид. Ако носите дреха с рокля, този грим е идеален.

Червено и сребро:

Червен и сребърен

Червеният и сребърният грим на очите е красота. Той използва блестящата комбинация от червени и сребърни блестящи сенки за очи и добавя различна искра към лицето ви. Ще трябва да нанесете двата цвята върху всяка половина на окото и след това да добавите няколко гладки щрихи на очната линия като завършек.

Сливово сребърно око:

Сливово сребърно око

Този грим за очите ще определи клепачите ви и ще му придаде много женствено и гладко докосване. Използвайте доста фалшиви мигли за очи, за да придадете блясък на външния вид и малко сливи или розови сенки за очи, за да подчертаете още малко красотата на очите. Абсолютно ще харесате грижата си след това.

Черно и сребърно око:

Черно и сребърно око

За да получите черния и сребърен поглед на очите, ще ви трябват както черно, така и лъскаво сребро. Уверете се, че черната сянка на очите е по -тежка от сребърната. Създавайте дълги, хубави и красиви удари с очната линия, тъй като това ще подобри и преувеличи красотата на цялото ви лице.

Лилаво и сребро:

Лилаво и сребристо

Страхотна комбинация от лилаво и сребро на очите ви ще ви накара да изглеждате като дива. Той е толкова уникален, шик и представителен. С прецизност и техника ще разтърсите този външен вид, особено заради гладките и секси мигли на очите, подчертани със спирала.

Сребърно око от кристал:

Сребърно око от кристал

Rhinestone Silver Eye е страхотен външен вид за парти. Първо ще трябва да създадете рамка с лилав молив за очи и след това да напълните останалата част от окото с лъскаво сребро. След това използвайте очна линия, за да оградите очите си, последвана от някои доста изглеждащи кристали, за да увеличите нейния чар и привлекателност.