Искате перфектен метод за нанасяне на очна линия? Ако ви е трудно да нанесете подложка за устни, тази статия е за вас. Правилното нанасяне на подложка за устни може да се осмели за най -отдадения потребител на грим. Има много различни причини, поради които знанията за прилагане на подложка за устни са изключително важни. Тъй като това може да подобри износването на червилото ви, да избягвате оцветяването на цветовете, да проверявате цветовото кървене, да предлагате по -голяма дефиниция на устните си, да увеличавате или скривате функциите на устните, плюс да изглеждате зашеметяващи. Ако смятате, че устните ви са равномерни, правилното нанасяне на подложка за устни може да създаде по -привлекателна форма на устните.

Използването на подложка за устни трябва да бъде елемент, който не подлежи на обсъждане от вашата грим рутина. Подобно на червилото обикновено е последното нещо, което прилагаме, можем да сме склонни да се превърнем в малко небрежни от използването му и да развалим цялостния вид.

За тези, които смятат, че нанасянето на подложка за устни е трудна, скучна или продължителна задача, след като прочетете тази статия, ще се справите лесно като професионалист.

как да нанесете подложка за устни

Ще ви трябват няколко различни цвята на устните. Искате да използвате подложка за устни със същия тон (или по -светъл) спрямо нюанса на червилото, който ще използвате. Подложката за тъмни устни никога не е подходяща, тъй като първоначално може да изглежда подходяща, както червилото ви се износва, ще започнете да приличате на детска книжка за оцветяване.

Най -добрият метод за нанасяне на подложка за устни:

Първа стъпка:

Преди да започнете да размазвате подложката за устни, трябва по всяко време да осигурявате бързо мостриране на молива си. Това не само ще гарантира чисти линии, но ще елиминира бактериите, които могат да съществуват в подложката за устни от предишни употреби.

Стъпка втора:

В подкрепа на по -пълните устни, тази подложка за устни ще бъде полезна за външния ръб на нормалната ви линия на устните. Направете обратното (т.е. нарисувайте малко вътре в линията на устните си) за конфликтния ефект.

Стъпка трета:

Започнете от V-образната форма в средата на горната си горна устна. Предназначен за по -мек вид, можете да изградите V по -извит. Скоро ще откриете формата, която ви изглежда най -приятна. Някои жени обичат да подчертават V -образната форма, докато други обичат да я обграждат.

Стъпка четвърта:

Започнете от върха на всеки V; наклонете молива надолу напречно по линията на устните си до извивката на устата си. Постарайте се да прикрепите до ъгъла на устата си по -рано от следващата колона на устната си.

Стъпка пета:

Въвеждайки молива в долната точка на основната си устна, в момента повторете тази ъглова процедура за рисуване към извивката на устата.

Стъпка шеста:

За да осигурите твърда основа на червилото си, равномерно оцветете цялата черупка на устните си … .. Леко!

Готово! Ти си готов. Вече можете да намажете червилото си, да го маркирате с кърпа, също да намажете с малко гланц за устни за перфектния завършек.

Съвети, които трябва да запомните:

  •  Не прекалявайте с изтеглянето на устните си.
  •  Използвайте молив като грунд за устни. Попълнете пълната устна с подложка (не само ръбовете) по -рано от нанасянето на червило за дълготраен външен вид. Лайнерните пръчки, извлечени върху чисти повърхности, затова внимавайте да не изпробвате балсама за устни по -рано, отколкото нанесете.
  •  Отидете с цвета на устните си, иначе станете по -светли. Внимавайте лайнерът ви да е с подобен цвят като иначе по -светъл от червилото ви. Подобно на фон дьо тена, подложката за устни е скрита стъпка. Никой не трябва да знае, че го носите.
  •  Осигурете фантазията за по -дебела горна устна, като покриете крайните й ръбове плюс предходната подложка върху основната устна.
  •  Винаги трябва да носите подложка за устни в естествени, червени и розови тонове.
  •  Преустройте червилото от миналия сезон. Покрийте устните си с червен молив и след това покрийте предпочитаното от вас лятно розово червило над него, за да промените деликатно нюанса.
  •  Намалете границите с Q-връх. За да избегнете остра линия около устната, избършете Q-връх грубо по ръбовете, за да намалите външния вид. Имайте предвид, деликатността е ключът.

Предимства на подложката за устни:-

Подобрете червилото си:

И накрая, подложката за устни е предназначена, за да може да подобри всяко цветно червило, което имате. Действието на подложката за устни в комбинация с червилото ви за изграждане на устните ви изглежда възхитително изкушаващо!

Направете устните си да изглеждат по -пълни:

Не само, че вашият лайнер ще определи формата на устните ви, но помнете, когато казах, че ще ги накара да изглеждат по -пълни? Работи! Веднага, след като нанесете лайнер, ще видите, че устните ви ще се изкачат и #изглеждат по -пълни!

 Запазете неутрални цветове:

Когато носите подложка за устни, вие през цялото време искате да сте сигурни, че подложката за устни всъщност съвпада с каквото и да е червило, което поставяте върху нея.

Овлажнете устните си:

Преди да нанесете каквото и да било, избягайте с овлажнител напречно на устните си. След това оставете да потъне в устните ви за няколко минути и избършете излишъка.

Опишете формата на устните:

Едно от основните неща, които линията за устни може наистина да изпълни за устните ви, е определянето на формата на устните ви. При условие, че имате действително пълни устни, подложката за устни ще ги изпълни отлично, при условие, че имате малки устни, а с подложката за устни ще наблюдавате огромна разлика!

Предпазва червилото от кървене:

Червилото също е признато за кървене над устните ви, като по този начин завършвате с червило над устата си, вместо само на устните. Веднага щом нанесете подложка за устни, това ще спре всичко това! Не само няма да забележите кървене, но и червилото ви ще изчака!

Запазва цвета от загуба:

Имайте предвид, че когато нанасяте подложка за устни, тя всъщност помага да поддържате червилото си. Добре, запазва цвета и изключително красив. Несигурно червилото ви изсветлява, стига подложката ви да е с подобен цвят, тя ще хареса червилото ви и цветът на устните изобщо не се износва!