Най -добрите водоустойчиви съвети за грим за стилно преобразяване

Какво е водоустойчив грим? Защо водоустойчивите продукти за грим се препоръчват през определени сезони на годината? Водоустойчивият грим не е нищо друго освен предпазване на грима на лицето ви от размазване по време на мусоните. Като се има предвид, че дълготрайните мусони и дъждът могат да повлияят на вашите продукти за грим и лице, нанасянето на грим става трудно извънредно през този сезон. Каквото и да нанесете върху лицето, с течение на времето може да се размаже. Предвид нашите притеснения, водоустойчивият грим за лице се препоръчва по време на мусоните и го прави безопасен и защитен от дъждовете. Това ръководство ще ви разкаже стъпки и съвети за стил, които трябва да следвате, за да имате най -добрия водоустойчив грим по време на мусоните.

7 съвета как да направите водоустойчив грим у дома:

Сега пригответе мусоните с тези съвети и трикове за грим за дъжд. Ето вашите отговори как да хидроизолирате грима си?!

1. Почистване на лицето и шията:

Почистване на лицето и шията

Мусоните не означават пропускане на слънцезащитни продукти или слънцезащитни продукти или премахване на овлажняващи продукти. Е, ако правите това, може да грешите. Режимът на мусонна кожа трябва да се прави дори през този сезон, особено за да се гарантира, че кожата не е изсушена или повредена. Следователно съветите за грим на мусоните трябва да се спазват религиозно. Затова редовно измивайте лицето си с почистващ препарат и сапун или с чиста вода.

2. Овлажняване на кожата:

Овлажняване на кожата

Почистването на лицето и шията трябва да се извършват както обикновено, с различни видове овлажняващи продукти. Дъждовната вода може да нахлуе в кожата ви и да я замърси, следователно почистете добре, за да сте сигурни, че бактериите не се отлагат в кожата ви. Това може да доведе до пробиви. Освен това, използвайте слънцезащитни продукти дори при мусони, тъй като невидимите вредни UV лъчи могат да работят дори през този сезон. Това трябва да се използва през всички месеци на годината. Освен това, почиствайте лицето всяка седмица и нанасяйте овлажняващ и хидратиращ пакет за лице, за да накарате кожата да сияе.

3. Грим за лице с устойчиви на дъжд продукти:

Сега идва основната част, гримът и гримът. Всички искаме винаги да изглеждаме сияещи и сияещи в кожата си. Следователно защо да правите компромиси и да пропускате грима през месеците на мусоните, само защото гримът ви не остава на мястото си? Тук ви казваме стъпки и водоустойчиви съвети за грим правилно и дълго.

а) Грунд и фондация:

Има продукти за грунд и фон дьо тен за грим, които се предлагат по водоустойчив начин. Първо нанесете водоустойчив грим на грунд върху овлажнено лице добре под формата на точки. След това разтрийте всичко. Това помага и гарантира, че по -късната основа и грим, които нанасяте, ще останат за дълго. Вземете щипка водоустойчива основа за грим и я разпръснете по цялото лице. Вземете гъба или четка за фон дьо тен и я разтрийте равномерно.

Грунд и фон дьо тен

Не забравяйте да се уверите, че основата трябва да е лека по време на мусоните. Използвайте матови продукти или водоустойчива основа за грим, отколкото тежките течни продукти, които могат да помогнат на кожата ви да задържи грима за дълго. Използвайте само водоустойчива основа против грим на прах.

б) Коректор:

Следващата в тенденциите за мусонен грим е коректорът. Коректорът не може да се пропусне по време на мусоните. Уверете се, че сте приложили коректор под формата на стик по време на мусони, който може да остане на мястото си доста дълго. Нанесете на високи нива по лицето като челото, носа и скулите. Намажете всичко много добре в равномерна форма.

° С). Прах за въздушна четка:

Пудрата по време на мусоните за настройване на грима на лицето като цяло може да се използва в матова форма. Може да се използва прах от матов прах или компактен, който може да бъде идеален за защита от мусони. Напрашете равномерно цялото лице и то ще попие излишъка. Това е основна част от съветите за красота за лицето през дъждовния сезон.

д). Спрей за грим:

Настройването на спрей за грим може да бъде доста основно сред всички. Използвайте настройващия спрей и го дръжте на 15 см от лицето. Напръскайте го равномерно и се уверете, че мъглата е по цялото лице. Натрийте го добре с гъба. Това помага да се уверите, че гримът на лицето е добре поставен и не се размазва от мястото си.

4. Грим за очи:

Грим за очи

Не забравяйте, че не е нужно да се отказвате от грима на очите си по време на мусоните. Докато лятото е свързано със земен цвят и цвят на кожата, не забравяйте да играете с грима на очите си по време на мусоните. Ето най -добрите водоустойчиви съвети и трикове за грим на очите.

а). Сенки за очи

Първо, при мусоново око съветите за грим са сенки за очи. Използвайте тъмни и смели цветове на сенките за очи по време на мусоните. Това ще освети лицето ви и ще се уверите, че ще стоите далеч от другите. Ако сте със светъл тон на кожата, използвайте тъмно кестеняв, зелен и син цвят за партита или по -високи събития. Използвайте кафяви нюанси и цвят на кожата за ежедневието. По -тъмните тонове на кожата също могат да използват кафяви, голи и червени нюанси за ежедневните си тонове. Не забравяйте да използвате ярки цветове, тъй като ще бъдат макови и с блясък.

б). Очна линия:

В момента на пазара има няколко водоустойчиви очни линии. Следователно можете лесно да използвате очната линия, за да покриете равномерно горната си част на клепачите. Можете да направите двойни бележки, ако желаете, и да се откроите с внимание. Направете хубава крилата очна линия.

° С). Каджал:

Тази стъпка не е задължителна. Тези, които обичат каял, могат да нанесат цвета в долната част на клепачите. Продуктите Kajal се предлагат и във водоустойчиви продукти. Затова играйте с цветове и нанесете черен, син или кафяв кайал върху клепачите, за да изглеждате невероятно и бляскаво.

д). Очни мигли:

Машините за мигли са това, което прави очите ви драматични и стилни. Спиралата помага да се уверите, че миглите се търкалят добре. Следователно можете да вземете хубав черен водоустойчив спирала за спирала. Водоустойчивата формула ще се погрижи да ви даде магически резултати и да запечата продукта от дъждовни времена. Това помага лесно да се получи този обемен вид като част от грим за дъждовен ден.

д). Грим за вежди на очите:

Мнозина прескачат стъпката на гримиране на веждите. Е, ние ви казваме, че цялата драма се намира върху гнездото, водоустойчив грим за вежди и веждите правят огромна част от целия кръг. Затова използвайте водоустойчив молив за вежди и оформете веждите си. Не забравяйте да не използвате черни вежди толкова често, тъй като това може да смели веждите ви повече от необходимото. Използвайте кафяв молив, по -скоро го направете да изглежда естествено и драматично.

5. Съвети за грим за устни:

Съвети за грим за устни

Сега идва любимата част от това да изглеждаш красиво, гримът на устните. Мнозина страдат от изсушени и напукани устни по време на мусоните и това може да накара човек да изглежда скучен, независимо от продуктите за грим, които човек може да използва. Затова не забравяйте да предпазите устните си от дъжд и пресъхване по време на този мусон. Ето съвети за грим за мусонни устни, които трябва да следвате.

а). Балсам за устни:

Балсамът за устни е първият и най -важен продукт по време на мусоните. Никога не пропускайте тази стъпка. Използвайте хидратиращ балсам за устни и го нанасяйте равномерно всеки ден и често. Това помага на устните да се измъкнат от сухотата и напуканата природа. Ако вече имате напукани устни, използвайте лечебен балсам за устни.

б). Червило:

В зависимост от вашия избор, можете лесно да използвате червило върху балсама за устни. И използвайте крем и матово червило за ежедневна употреба. Опитайте се да бъдете смели и силни цветове, за да се откроите по стил и тенденция от тълпата. Избягвайте лъскавите червила на всяка цена този сезон. Матовите и кремави нюанси на червилото за мусон са гъвкави и стилизират по -добре в тези моменти.

6. Докосвания:

Докосвания

Това стига до последната стъпка в грима на лицето. Докато мнозина забравят да пропуснат тази стъпка, ние ви казваме, че това прави значителна и важна част от определянето на целия ви грим и ви кара да изглеждате великолепно.

а). Изчервяване:

Никога не пропускайте нанасянето на руж. За мусоните предпочитайте да използвате руж на базата на крем. Кремообразната формула ще ви помогне лесно да получите безупречно покритие. Той кара да се плъзга по кожата перфектно и дълбоко. Предпочитайте нюанси като праскова и розово, за да изглеждате естествено и меко отвътре навън.

б). Бронзер:

Сега бронзаторът може да бъде незадължителна стъпка за мнозина. Въпреки това, може да ви помогне да подчертаете добре лицето си дори от разстояние. Нанесете бронзант върху ушите и челото, за да изглеждате добре. Освен това добавете малко подчертаване на скулите и върха на носа. Това ще промени начина, по който ще изглеждате напълно!

7. Грим за коса:

Докато мнозина предпочитат да правят грим за коса преди грима на лицето, ние ви казваме, че това зависи от начина, по който решите да направите прическа. Ако искате да правите тежка коса, тогава предпочитайте да направите стилизиране на косата преди грима на лицето. Уверете се, че гримът за коса е на линия и асоциира еднакво с грима на лицето, за да изглежда добре и стилно. Освен това използвайте серуми против накъсване върху косата и шампоани за кондициониране, за да сте сигурни, че косата остава гладка и копринена по време на мусоните!

Допълнителни съвети:

  1. Ето още няколко допълнителни съвета, за да направите грима на лицето си приятелски настроен към мусоните.
  2. Не забравяйте, че колкото повече е по -малко мантрата по време на водоустойчиви съвети за грим.
  3. Уверете се, че гримът не капе и използвайте само продукти на прах и крем.
  4. Използвайте и експериментирайте с ярки цветове за най -добро внимание и стил. Дръжте го фино и модерно.
  5. Нанесете гел лак за нокти в края на ноктите, за да съвпадне с тенденциите на мусонен грим.
  6. Забравете да не се уверите, че лицето не е изсъхнало. Нанасяйте редовно добри хидратиращи кремове и лосиони.
  7. Булките трябва да се погрижат да предпазят лицето си от дълго. Водоустойчив булчински грим може да се използва по време на сватбата, за да сте сигурни, че гримът е дълготраен.
  8. Настройването на спрея е важно в крайна сметка. Използвайте матови продукти само в този случай.
  9. Отстранете грима в края на деня. Не забравяйте тази стъпка, за да сте сигурни, че кожата остава здрава навсякъде. Оставете кожата си също да диша!

Като се има предвид, че мусоните са зад ъгъла, тези най -добри водоустойчиви съвети за грим са това, от което ще се нуждаете този сезон. Това ще ви помогне да защитите лицето и кожата си по време на водата, а също и поради дъждовете наоколо. Следвайте тези стъпки, за да останете хидратирани, както и да светите през целия сезон. Кажете ни как намирате това ръководство за полезно, тъй като ние обичаме да получавате вашите отзиви!!

Хората също питат:

Как да направите водоустойчив грим у дома?

Човек може лесно да хидроизолира грима си по всяко време и през всеки сезон, както и у дома. Всичко е за няколко тайни и съвети. Първо, изсветлете грима. Използвайте тониран овлажнител или BB крем. И използвайте дишащи продукти. Използвайте петна по устни и петна по бузите, за да изпъкнете на цвета.

Освен това никога не пропускайте използването на грунд под основата. Наслойте спиралата си така, че да остане за дълго. Носете попивни хартии с вас за по -сигурна страна и ако е необходимо. Това може да помогне, че гримът е лесно водоустойчив.

Какви могат да бъдат съвети за най -добрия водоустойчив грим за сватба?

Мусонните времена могат да бъдат чудесни и за сватби. Не забравяйте да използвате водоустойчиви продукти за грим. За последен и копнежен ефект използвайте само водоустойчив коректор и матова кремообразна основа. Не използвайте лъскаво червило и не забравяйте да използвате водоустойчива очна линия. Освен това, често използвайте спрей за настройка по време на сватбата, за да сте сигурни, че гримът не се размазва от мястото.

Какви са съветите за водоустойчив грим за ваканция на плажа?

Водоустойчивият грим може да се използва по време на плажове или като в басейни. Макар че много от тях са най -добрият водоустойчив грим за фон дьо тен за плуване или плажни ваканции, човек трябва да помни, че кожата може да се запуши и порите да се затворят през тези времена. Следователно е трудно да използвате грима силно в тези моменти, докато се приближавате до вода. По -нататъшното преместване на грима може да бъде доста трудна част.

Може ли водоустойчив грим да се използва редовно за ежедневието?

Да, определено. Човек може лесно да използва редовно и водоустойчив грим. Забравете обаче да не премахвате грима до края на деня, за да предпазите кожата от влошаване на здравето. Също така не забравяйте да поддържате кожата хидратирана и овлажнена през цялото време.