Гривните се определят като бижута, които носим около китката. Носенето на гривна с име показва вашето име и може да е името на любимия ви човек. Именните гривни са много видни сред младите, тъй като искат да изобразят любовта си пред света, без да кажат и дума. Носенето на гривни с имена действа като пратеник.

гривни с имена

Различни видове гривни с имена:

Именните гривни могат да бъдат от различни видове и могат да бъдат проектирани както от метали, така и от материали. Тук идват различни дизайни на гривни за вас.

1. Златна гривна с име:

Златна гривна с име

Самото метално злато е ценно и ако името ви е гравирано върху него, нищо не може да бъде по -ценно от него. Можете да персонализирате гривната с вашето име по стилен и модерен начин. По принцип трябва да позиционирате името си в центъра на гривната, тъй като тя грабва висока видимост. Можете да използвате размера на шрифта на вашето име според дизайна.

2. Име на гривни за двойки:

Именни гривни за двойки

Идеята за подходящи гривни за двойки изглежда като страхотна идея. Казват, че се правят двойки за други, защо не и гривните да изглеждат еднакво. Можете да проектирате гривната според вашето удобство и ваш вкус. Можете дори да добавите малки миниатюри като сърце или звезда до името, за да изглежда по -привлекателно. Именните гривни са чудесен знак за вашата връзка. Можете дори да проектирате тези гривни на метали според вашите бюджети.

3. Артистични гривни с имена за момичета:

Артистични гривни за име за момичета

Момичетата винаги са страстни за външния си вид, обличането и разбира се бижутата какво носят. Те обичат да носят модерни и стилни гривни с имена, които трябва да бъдат изключително различни от другите. Можете да проектирате името си с помощта на метални проводници, увити по стилен начин, като по този начин придадете уникален вид на гривната. Името трябва да бъде гравирано по такъв начин, че да покрива изцяло китката ви и името ви да цъфти.

4. Сребърна гривна с име:

Сребърна гривна с име

Можете дори да проектирате гривната си в сребърен метал, където можете да окачите буквите на вашето име около гривната. Можете да окачите буквите на различни видове възел верига, а също така можете да окачите малко сърце или звезда, като по този начин придадете на гривната различен вид.

5. Гривна с перлено име:

Гривна с перлено име

Перлите са любими за всички времена, тъй като са подходящи за всеки повод и за всякакъв вид облекло. Крушата подобрява вида на гривната и придава очарователен вид. Между перлите можете да поставите мъниста, където можете да покажете името си, а също така да оформите малка цветна перла, за да изглежда по -привлекателна и елегантна.

6. Антична гривна с имена с капки:

Антична гривна с имена с капки

Тези гривни са уникални, когато изпускате закачалки, където можете да оформите името си, както и любимите си хора. Над името им можете да гравирате ценен цветен кристал, придавайки на гривната божествен вид. Тези кристални капки могат да бъдат и рожденият камък на човека.

7. Цветни гривни от низови имена:

Цветни гривни от низови имена

Гривните от струни също могат да се приготвят у дома много лесно и дори можете да ги съчетаете с вашето облекло. Тези низови гривни могат да се носят от всяка възрастова група, независимо от пола. Като цяло той е ценен от младите, тъй като е много цветен и не набива тежко джобовете им.

8. Гривни с имена на мъниста:

Гривни с имена на мъниста

Гривните от мъниста са много често срещани, но изглеждат прости с елегантност. Можете да използвате всякакви мъниста за гривната, тъй като тя може лесно да се смесва и съчетава, за да отговаря на вашите изисквания. Можете дори да нанижете гривната под всякаква форма като еднослойна или на няколко слоя според вашето желание и стил, за да изглеждате готини.

9. Именна гривна с камък за раждане:

Именна гривна с камък за раждане

Някои хора вярват, че носят своя рожден камък. Така че това е един от готините начини за вмъкване на камъка за раждане е върху гривната заедно с вашето име. Можете дори да проектирате някаква форма в края на името, за да придадете фънки и готин вид.

10. Зашеметяващи метални гривни за мъже:

Зашеметяващи метални гривни за мъже

Металните гривни са доста често срещани сред мъжете. Някои опаковат гривни като изявление за стил, а някои ги носят, за да изглеждат готини и фънки. Гривните могат да бъдат оковани от двата ръба, за да паснат добре на китката, а дори можете да оформите различни видове вериги, за да отговарят на вашата индивидуалност и външен вид.

Жените предпочитат да носят гривни вместо гривни, тъй като можете да създадете свой собствен стил, а също така се откроява като единично бижу. Сега гривните се разглеждат като изявление за стил, а не като бижу. Носенето на гривна с име е интелигентният начин да предадете името си на света, без да участвате в него.