Произходът на гривната датира от гръцката и египетската култура. Думата гривна произлиза от гръцката дума „brachile“, което означава „от ръката“, чрез старофренската „гривна“. Гривните наскоро се превърнаха в модно изявление и тя става популярна както при мъжете, така и при жените. Деца, младежи и хора на средна възраст бързо наваксват най-новите тенденции и дизайн на гривните. Златните гривни за мъже изглеждат елегантни и лесни за носене с много различни тоалети. Гривната е многообразна и е любимо украшение в наши дни. Тя може да бъде от злато, сребро, мед, месинг, стъкло и дори емайлирана фаянс и много дизайни.

златни гривни за мъже

Най -новите и зашеметяващи дизайни на мъжки златни гривни с изображения:

Златните гривни са отлична възможност за подарък за сватби и други специални поводи. Тук ще разгледаме различните златни гривни за мъже.

1. Златна гривна с индийски дизайн:

Златна гривна с индийски дизайн

Най -често срещаната форма на гривна са гривните в индийски стил, изработени от злато. Златото се счита за най -благоприятния метал и затова носенето на златна гривна добавя повече чар. Златото, като най -популярният метал, обикновено върви добре и се слива с всички тонове на кожата при мъжете и им придава изискан вид.

2. Мъжка златна гривна с диаманти:

Мъжка златна гривна с диаманти

Човек никога не може да сгреши със златото и диамантите. Диамантите и златото са класическа комбинация и придават този наистина елегантен вид в ръцете на притежателя. Диамантите, обсипани със златна гривна, придават нов облик на гривната и обикновено привличат погледа на този, който вижда гривната. Естественият блясък на диамантите се засилва, когато се използва със злато за изработка на гривна.

3. Златна гривна Rudraksha за мъже:

Златна гривна Rudraksha за мъже

Рудракша обикновено се използва като молитвено зърно в индуизма, известно като сълзите на Господ Шива. Формата на семената (Rudraksha) от дървото се използва за направата на гривни с метали като сребро, злато и т.н. . Самата идея да превърнете мънистата в златна гривна е уникална. Клабирането на Rudraksha със злато за изработка на гривна може да служи и за двете цели.

4. Гривни Golden Charm за момчета:

Гривни за момчета Златен чар

Чаровната гривна е една от най -бързо улавящите бижутерски тенденции в днешно време. Златната гривна за личен чар може да има декоративни висулки или дрънкулки в злато, които могат да показват много важни неща в живота на притежателя. Гривната със златен чар може също да бъде сдвоена с ръчни часовници или други модерни аксесоари за китка.

5. Златна гривна Tiger Line за възрастни:

Златна гривна Tiger Line за възрастни

Златните гривни от тигрова линия означават сила, смелост и командване. Мъжете могат да носят златните гривни от линията Tiger на дясната китка. Мощното лице на тигъра допълнително добавя дълбочина към личността на човека, забелязвайки волята и личната сила.

6. Мъжки златни гривни с кожена каишка:

Мъжки златни гривни с кожена каишка

Мъжете, които обичат да имат елемент и намек за злато с кожа, могат да отидат за гривни от този вид. Те изглеждат добре и елегантно, като кожената каишка и златото добавят към коефициента на прохлада на гривната. Тъй като тази гривна има нотки на злато и кожена основа, гривната не изглежда особено оскъдна.

7. Мъжки гривни със злато и сребро:

Мъжки гривни със злато и сребро

Златните гривни със сребро и злато също изглеждат много фини и очарователни. Добавките на двата елемента придават различен вид на гривната и също могат да се носят ежедневно. Гривните могат да бъдат много леки и могат да се носят както от младежи, така и от възрастни хора.

8. Покрита с волфрам златна гривна за мъже:

Златна гривна с волфрамово покритие за мъже

Гривните с покритие от волфрам и злато могат да бъдат хит за младежите. Те могат да експериментират с различни метали и дизайн. Златото като елемент върви добре с всяко модно бижу, като гривни, пръстени или гривни. Младите момчета от колежа могат да носят златни гривни с волфрамово покритие, за да създадат свой собствен стил.

9. Турски златни гривни:

Турски златни гривни

Търсенето на турско злато в световен мащаб се е увеличило през последните няколко години. Пазарът в Турция е един от най -големите потребители на злато. Оттогава любовта към турското злато също нараства, като много бижута се правят от турско злато. Гривните от турско злато изглеждат зашеметяващо, като този блясък и блясък на златото се виждат ясно в бижутата. Гривните се открояват, тъй като определят статуса и класа на лицето.

10. Гривни от розово злато за мъже:

Гривни от розово злато за мъже

Розовото злато е златна и медна сплав, използвана широко за специализирани бижута. Бижутата от розово злато стават все по -популярни през 21 век и обикновено се използват за пръстени, гривни и други бижута. Известно е още като червено злато и розово злато, в зависимост от съдържанието на мед в него. Гривните от розово злато са за луксозни и хора от висок клас, тъй като са от скъпата страна.

11. Мъжки златни плоски гривни:

Мъжки златни плоски гривни

Златните плоски гривни обикновено се носят от младоженеца по време на индийски сватби заради уникалния им структуриран вид. Тъй като тези гривни са плоски, те лесно падат върху китката и се сливат добре с традиционния вид на индийския младоженец.

12. Тънки златни мъжки гривни:

Тънки златни мъжки гривни

Мъжете от всички възрастови групи могат да използват тънки златни гривни за ежедневно носене. Той добавя определение към личността на човека, както и подобрява вида на ръцете. Те не са толкова тежки и са структурирани по такъв начин, че всеки може лесно да носи гривната. Те изглеждат елегантно на лицето, носещо гривната.

13. Мъжки гривни Golden Chain:

Мъжки гривни Golden Chain

Тънка златна верижка под формата на гривна е един от най -добрите начини мъжете да добавят дефиниция и стил към цялостния си външен вид. Гривната изглежда проста и може да бъде за ежедневно носене. Може да се сдвоява с някои фънки ленти, други гривни и т.н., за различен вид всеки ден.

14. Златни гривни за мъже с име:

Златни гривни за мъже с име

Една от класическите персонализирани бижута може да бъде златна гривна с име на нея. Името може да бъде издълбано отделно в злато и прикрепено към верижката на гривната, или пък името може да бъде гравирано върху самата гривна. Персонализираната гривна изглежда шикозно и може ли да има по -добър начин да парадирате с името си от това?

15. Златни гривни за мъже със зло око:

Златни гривни за мъже със зло око

„Злото око“ става популярно в ключодържателите, пръстените, ключодържателите на колата и др. Злите очи се използват за отблъскване на отблясъците от хора, за които се смята, че причиняват нещастие или лош късмет. Злите очи могат да бъдат използвани в златна гривна и могат да се носят всеки ден, за да стоят далеч от злонамерени отблясъци от хората. Вместо да връзвате злото око в низ или конец, същото може да бъде включено в гривна, която да се използва.

Мъжете също са много съзнателни за модата и искат да поддържат стила си актуален. Гривните са най -готиният начин да имате собствено изявление за моден стил. Златните гривни с уникални стилове, дизайн и външен вид дават ново определение на личността на мъжа. Златните гривни за мъже са много готини и са абсолютно идеални за всяка възрастова група. Докато използвате невербална комуникация като ръце за жестове, докато говорите, гривните ще определят движенията на ръцете и ще предадат съобщението.