От древни времена мъжките бижута са били предназначени за часовници, сватбени ленти и копчета за ръкавели. Старите стандарти за определяне на мъжки бижута се промениха, като направиха пътя за по -красив външен вид с необичаен дизайн, материали и скъпоценни камъни. Мъжките гривни сега се превърнаха във важен аксесоар като часовника, предавайки личен стил и отношение. Гривната е част от ежедневното обличане на мъжа и може да добави перфектно облекло.

сребърни гривни за мъже

Гривните обаче са направени не само за стил и орнаменти, но и за цел да дадат физическа и психологическа сила на мъжете.

Мъжки сребърни гривни:

Сребърните гривни за мъже са пълни със забавление и стил. Има разновидности мъжки гривни, налични в сребро и също така е важно да изберете най -доброто сред тълпата, която определя вашата личност. Ето някои готини и елегантни дизайни на сребърни гривни за мъже, заедно с техните описания, са включени, за да получите своя собствена колекция гривни.

1. B квадратна верига:

B квадратна верига

Веригата B-квадрат е стилна икона, която придава класически вид на мъжете, и е фино изработена от сребро 925 проби, което придава елегантен вид, но е евтина гривна с връзки. Той има великолепен дизайн с квадратна форма, свързан заедно, който блести с всяко облекло и придава елитен вид. Има стилна закопчалка от омар, която може да побере 8,5-инчова китка. Това е перфектен празничен подарък за всички сфери на живота.

2. Link Me Men гривна:

Гривна за мен Men Link

Сребърната гривна за мъже link има дизайн на котва с тежък габарит 250, който е издръжлив, както и модерен по рода си. Има хубаво полиране и тежко качество на изработка, което го прави издръжлив за дълго време с тежка закопчалка от омар, която му придава първокласен завършек.

3. Силна гривна за велосипеди:

Силна гривна за велосипеди

Тази стилна гривна от неръждаема стомана придава красив външен вид на мъжете и може да бъде представена със смел блясък в сребро, придаващ удобно прилепване и сгъване върху закопчалка, която гарантира сигурността и улеснява свалянето. В Индия се предлагат разновидности на сребърни гривни, които придават стилен външен вид на мъжете.

4. Гривна с римски връзки:

Гривна с римски връзки

Носенето на нова гривна от неръждаема сребърна римска връзка е удивителен начин да добавите привлекателна и модерна интрига към външния вид на мъжете. Комбинацията от гладки линии и връзки в стил въже са необичайни и придават перфектен вид на модно съзнателния мъж. Всяка връзка е свързана с малките пръстени, това е основната причина повечето мъже да харесват този дизайн.

5. Гривна Easy Rider за мъже:

Гривна Easy Rider за мъже

Ако търсите нов начин да актуализирате визията си, много стилна сребърна гривна е идеалният начин да направите точно това. Мъжки гривни сребро се предлагат на пазари, които са много харесвани от мъжете. Тези лесни гривни за ездачи придават зашеметяващ вид на ездачите.

6. Гръцки връзки към мен:

Гръцки връзки към мен

Има много предимства при избора на сребърна гривна в сравнение с други дизайни, изработени от други материали. Сребърна мъжка гривна подхожда на колекцията на всеки мъж. Една от най-простите, но класически гривни е сребърна гривна, която придава висококачествен вид. Гривната с гръцки към мен връзки е съвременен аксесоар за колекцията от мъжки бижута. Тя може да бъде проектирана с модела на гръцки ключов мотив.

7. Двойна драконова верига:

Двойна драконова верига

Двойната драконова верига придава смел и красив вид. Той демонстрира тази сребърна гривна с драконов дизайн, заедно с яростни резби по тялото. Куката действа като закопчалка и е прикрепена с уста за закрепване на гривната. Тези сребърни гривни са проектирани специално за мъже.

8. Гореща гривна от Хавана:

Гореща гривна от Хавана

Тази гореща гривна от Хавана е чудесен избор за подарък за любим човек или необикновен приятел, който обича да носи смели и класически мъжки бижута. Тази сребърна гривна прави прекрасна мода с външния вид и придава допълнителен специален, отличителен вид.

9. Страшна гривна от череп:

Страшна гривна от череп

Вземете стилния завършен тоалет, докато прегърнете най -новите холивудски тенденции с тези страшни гривни с череп. Аксесоарът, който трябва да имате този сезон, е мъжка гривна от сребърен череп. Ухилените черепи съставляват тази мъжка гривна от череп като една от много удобните за носене. Помислете за добавяне на готически стил, вместо обичайния ви вид, който ще украси гардероба ви с гривната с череп, специално изработена за мъже. И също така придава уникален вид, докато се сравнява с други дизайни на гривни.

10. Дизайн на гривна с катарами:

Дизайн на гривна с катарами

За стилен външен вид на мъже и жени, унисекс гривна с катарама е най -добрият избор, тъй като е изработена от устойчив неръждаем сребърен материал. Тази гривна беше представена с мрежеста подплата с дизайн на катарама за колан. Мрежеста гривна, заглушена около китката ви като истинска катарама за колан.

11. Библейска гривна:

Библейска гривна

Духовните бижута стават много популярни подаръци за членовете на семейството. Сентименталната стойност на тези гривни от Господната молитва ще бъде приятен начин да изразите любовта си. Това е направено със сребърен и кожен дизайн; може да бъде изработено с неръждаема сребърна и мека гумена гривна. Тази отличителна гривна дава достъпност и комфорт.

12. Половин и половин маншет гривна за мъже:

Half n Half Cuff гривна за мъже

За освежаваща промяна в сребърна стоманена маншета, тази безкрайна маншета си струва да бъде разгледана по -отблизо. Двойна кожена каишка е обвързана около двоен маншет от сребро за уникален външен вид. Това сдвояване на кожа и сребро придава неочаквана текстура на гривната ви с маншет. Актуализирането на вашия стил е лесно с достъпна кожена гривна от неръждаем сребро.

13. Вижте сега гривна:

Вижте сега гривна

Тази гривна „виж сега“ е полирана с родий и покрита със сребърни кубични циркониеви камъни, като модел с непогрешим справедлив вид. Дузината кубични циркониеви камъни и здрави връзки, използвани в този дизайн, ще добавят значително тегло, като по този начин ще придадат елегантен вид.

14. Дизайн на сребърна черна кожена гривна:

Дизайн на сребърна черна кожена гривна

Кожата може да бъде универсална; плетената сребърна гривна е идеално подходяща както за момичета, така и за момчета с всякакъв вид модни сетива. В този дизайн, черна кожа за плитка със сребро и плитката продължава по дължината, докато стигне до неръждаемата закопчалка и полирана с метална закопчалка.

15. Господният маншет:

Господният маншет

Гривната на маншета на господаря представлява религиозните особености на християните. Но това е идеален подарък за вашия приятел християнин. Това може да бъде направено със сребро и каучук, тази религиозна гривна предлага значението на молитвата на Господа с кръст в текста.

За един мъж да може да носи модните гривни е наистина нещо невероятно. Как човек би се възприемал в техниката на усещане за себе си, защото това ще се отрази на това как се облича или носи определени неща, които ще се видят от мнозина. По този начин мъжките гривни са голяма зависимост от стила на мъжете. Сребърните гривни, направени за мъже, ще допълват личността и стила на човек, иначе колкото и скъпа да е гривната. Гривна ще ви пасне, ако усетите, и може да я накара да ви пасне.