Гривните са един от уникалните начини за декориране на ръката ни. Можем да носим гривни от благороден метал и дори ръчно изработени. Ръчно изработените гривни са много уникални и изглеждат изключителни, а вие изглеждате модерно. Можете да бъдете създател на тенденции, като носите ръчно изработени гривни, докато ги модифицирате според вашия вкус и стил.

Ръчно изработени гривни

Ръчно изработени гривни:

Ръчно изработените гривни изглеждат много модерни и готини както за мъже, така и за жени и могат да се носят при всеки повод, който желаете. Пригответе се да прочетете за някои изключителни дизайни и шарки на ръчни гривни.

1. Черно -бели перлени ръчни гривни:

Черно -бели перлени ръчни гривни

С помощта на черно -бели перли можете да създадете фантастична гривна за ръце. За да добавите блясък към това, можете да добавите между сребърни мъниста, които биха подобрили красотата на гривната. Този тип сребърни ръчно изработени гривни могат да се носят както от тийнейджърски момичета, така и от жени, за да ви придадат елегантен вид.

2. Гривни ръчно изработени гривни:

Гривни ръчно изработени гривни

Гривните от мъниста са много цветни и можете да добавите малки висящи като цветя, звезди и дори камбани, за да прославите красотата на гривната. Получавате огромен тип дизайн и в различни модели; можете да ги изберете според вашия вкус и мода. Можете да носите както в офиса, така и ежедневно.

3. Назовете ръчно изработени гривни:

Име на ръчно изработени гривни

Тъй като някои хора обичат името им да е изписано на гривните им, тогава ръчно изработените гривни са перфектните. Този тип гривна е добър начин да съобщите името си на света. Освен това можете да добавите малка перла и закачалки като сърцевидна форма или звезда и т.н., за да добавите по -доходоносен вид към гривната.

4. Усукани ръчно изработени гривни:

Усукани ръчно изработени гривни

Усукани ръчно изработени гривни могат да бъдат направени с помощта на проводници, които ги усукват във всяка форма, която искате. За да можете да ги усучете и дори да придадете сплескан вид или обемист вид според вашия външен вид и стил. Това би ви помогнало да създадете своя собствена мода и стил и можете да отбележите впечатление от вашите приятели и колеги.

5. Цветни глинени ръчно изработени гривни:

Цветни глинени ръчно изработени гривни

Ако вашите ръчно изработени гривни изглеждат по -красиви, тогава можете да ги разкрасите с цветя луди от глина и да ги залепите върху гривната. Тези видове гривни изглеждат много красиви на тийнейджърките, тъй като те също са като пъпки, които цъфтят в цветя. Можете да ги носите във всяко облекло и да маркирате свой собствен стил.

6. Проста кожена ръчно изработена гривна за мъже:

Проста кожена гривна ръчна изработка за мъже

Мъжете винаги предпочитат нещо просто, но желиращо с тяхната персона и ги кара да изглеждат различни от другите. Така че тази проста гривна, състояща се от малки парчета магнити, заедно със сребро, прикрепена към черна кожена каишка, е уникална комбинация за мъжете. Може да се носи ежедневно и дори правите парти с тази гривна.

7. Струнни ръчно изработени гривни:

Струнни гривни ръчно изработени

Изработването на гривни с помощта на конци е един от най -лесните и стари начини за изработване на гривни. Може да бъде създаден с различни цветове и да не удари силно джобовете ви. Можете дори да фиксирате глинени цветя, звезди и форма на сърце върху гривната, за да изглежда по -екстравагантно. Можете да ги носите с всеки чифт дрехи и също така е подходящ за всеки повод.

8. Гривна със спортен цикъл, ръчно изработена:

Ръчно изработена гривна със спортен цикъл

Идеята за ръчно изработена гривна за цикъл е много красива за вашата ръка и ви кара да изглеждате изключителни от другите. Изработен е от метални проводници и показва любовта ви към спорта. Може да се носи както от мъже, така и от жени и дори е перфектно нещо, което можете да подарите на приятелите или любимите си хора, ако са спортно луди хора.

9. Модерно изглеждаща ръчно изработена гривна:

Модерно изглеждаща ръчно изработена гривна

Можете да получите модерни многослойни гривни, като използвате камъни, перли, малка закачалка към верига и парче шал, също прикрепено към вашата гривна. Като носите така сладка гривна, можете да създадете свой собствен стил и мода и да парадирате със света с тази стилна гривна.

Гривните са тези, които са задължителни в кутията ви за бижута. Без него ръцете ви изглеждат непълни. Ръчно изработените гривни се предлагат в различни дизайни и шарки и са много цветни. Можете да изберете гривна според случая и тя може да гелира с всякакъв вид тоалети, независимо дали носите западна или етническа. Изглеждаш богат и разтърсваш света.