Гривните са ленти, обръчи или вериги, носени на китката или ръката. Гривните наскоро се превърнаха в модно изявление. Сега всички са пристрастени към аксесоари за тоалети с невероятни гривни. Гривните изглеждат елегантни на ръце и са лесни за носене с много тоалети. Те могат да бъдат направени от много различни метали.

дизайн на маншет-гривна

Гривни с маншети за мъже и жени:

Вярвайте, че правите свое собствено модно изявление и се откроявайте сред тълпата с невероятните гривни с маншети. Те никога не могат да излязат от модата. Те не са напълно затворени или оковани, но са отворени и се приспособяват към ръцете си. Нека да разгледаме различни дизайни на гривни с маншет.

1. Маншетни гривни за мъже:

маншет-гривна-дизайн-маншет-гривни-за мъже

Гривните с маншети са много популярни сред мъжете, за да допълнят непринудената си визия. Те могат да бъдат от неръждаема стомана, окислени метали, мед и др. Най -вече маншетни гривни за мъже са от една дебела метална лента. Тези маншетни гривни подобряват коефициента на прохлада при мъжете.

2. Гривни с диамантен маншет:

маншет-гривна-дизайн-гривни с диамант-маншет

Диамантите са момичета/най -добри приятели на жените. Включването на диаманти в гривни и това също в модели на маншети ще бъде най -добрият залог. Гривните с маншет изглеждат зашеметяващи в рокли от едно парче, рокли извън раменете, дънки и др. Диамантените гривни са класово отделени и просто се открояват. Те могат да бъдат от скъпата страна, но само едно бижу може да говори за много неща.

3. Фънки гривни с маншет:

маншет-гривна-дизайн-фънки-маншет-гривни

Най -добрият начин да добавите джаз към ежедневното облекло е като го направите подходящо с аксесоари с фънки гривна с маншет. Те могат да бъдат многоцветни, засенчени или наслоени и следователно могат да бъдат комбинирани с всякакви тоалети за този блясък.

4. Гривни от сребърен маншет:

маншет-гривна-дизайн-сребърни-маншет-гривни

Среброто изглежда елегантно във всякакви бижута. Бялото сребро, черните гривни и окислените маншети изглеждат елегантно, когато се носят. Сребърните гривни носят външен вид на скъпа гривна с грация и затова могат да се носят от хора от всяка възрастова група.

5. Гривни с маншет на горната част на ръката:

маншет-гривна-дизайни-гривни за маншет на горната част на ръката

Връщайки се към епохата на старите индуски ръкописи като Рамаяна и Махабхарата, гривните с маншети на горната част на ръката напомнят за бижута, носени от кралици и принцеси в индийската митология. Те носеха маншети на горната част на ръцете от злато и скъпоценни камъни. По подобен начин гривните за горната част на ръцете могат да се комбинират с топове без ръкави, блузи без ръкави и др..

6. Гривни от маншет от камък:

маншет-гривна-дизайни-камък-маншет-гривни

Скъпоценни и полускъпоценни камъни, обсипани с гривна с маншет, наистина могат да бъдат изявление за стил. Камъните са много в наши дни и човек може да персонализира маншета според зодиакалния камък.

7. Многоцветни маншети:

многоцветни-маншети-гривни-дизайни-маншети

Многоцветните маншети са подходящи за всякакви тоалети. Тъй като са многоцветни, те ще пасват с всички тоалети. Те изглеждат много фънки и в същото време в тенденция.

8. Гривни със златен маншет:

маншет-гривна-дизайн-златни-маншет-гривни

Човек никога не може да сгреши с нещо в злато или злато, така че ще останат ли гривни с маншети? Те ще бъдат от скъпата страна, но ще си заслужават. Обединете се с традиционно облекло или нещо в черно, бяло или златисто и те ще бъдат само акцентът.

9. Персонализирани гривни с маншет:

маншет-гривна-дизайн-персонализирани-маншет-гривни

Персонализирането на нещата е изключително важно, за да се даде личен щрих на всичко. Маншетите също могат да бъдат персонализирани с помощта на изображения, цитати и имена, за да съответстват на вкуса и интереса на човек.

Това трябва да има аксесоар в мъжки и женски бижута са гривни. Елегантност, класа и много стилове се отразяват в различни видове гривни и модели и стилове. Гривните с маншети имат този фънки елемент, прикрепен към тях. Разнообразието от дизайни, шарки и дизайни е това, в което човек може да експериментира. Вземете такъв и го парадирайте.