Котвата гривни стана много известна сред мъжете, защото символизира силата. Той има голяма прилика с кръста. Той е символ на стабилност и надежда. Мъжете смятат това за талисман за късмет. Предимно мъжете предпочитат да носят кожена гривна от котва, защото има модерно докосване. Това е изявление за стил за момчета. Котвите гривни са много цветни. Разнообразието от цветове, използвани в гривната, може да подобри привлекателността на вашето облекло. Те са много леки и тънки. Металната закопчалка е проектирана като котва и също е гладка, така че да не надраска кожата ви.

Най -новите и стилни дизайни на анкерни гривни:

Нека трябва да разгледаме топ 9 дизайна на котва гривни за мъже в тенденция.

1. Ръчно изработена котва гривна:

Ръчно изработена котва гривна

Това е ръчно изработена котва гривна за мъже. Използват се три въжета и между тях има котва със златист цвят. Двата края на въжето са завързани с найлонова нишка в бял и небесно син цвят. Това е обикновена гривна. Той се регулира според размера на китката ви.

2. Гривна за котва с въже:

Гривна за котва с въже

Това е гривна от въже с котва. Тук въжето има забавен дизайн. Стоманената котва е свързана със светло синьо въже. Въжето има квадратен дизайн с оранжев и бял цвят. Това е привлекателна гривна и елегантна.

3. Кожена гривна от котва:

Кожена кожена гривна

Това е кожена гривна от котва. Кожата е истинска и с черен цвят. Котвата изглежда толкова очарователна и блестяща. Черната кожа е обикновена без никакъв дизайн и декорация. Котвата в жълт цвят добавя предимство пред черна кожа.

4. Златна котва гривна:

Златна котва гривна

Това е гривна от златна котва с котва от чисто злато. Върху котва има релефен малък диамант с кръгла форма. Въпреки че котвата е малка, но използваното въже е от вечнозелена цветова комбинация. Бялото и черно въже изглежда поразително.

5. Дебела кожена гривна от котва:

Дебела кожена гривна от котва

Тази котва гривна е с дебела кожа в три слоя. Златната котва е прикрепена със средния слой кожа. Между котвата се сгъва конец. Въжето на котвата изглежда остро. С тази котва гривна индийският пазар ще се разклати.

6. Сребърна котва гривна:

Сребърна котва гривна

Това е сребърна котва гривна със сложен дизайн. Котва е свързана с бяло обикновено въже. От двете страни на котвата има допълнително сгъване на нишки в син и оранжев цвят. Изключително бяло цветно въже със сребърна котва изглежда просто поразително.

7. Антична котва гривна:

Антична котва гривна

Това е античен дизайн за мъжка котва гривна. Прикрепен е с тъмно кафява кожа. Има и специален точков модел над котва. Въпреки че антиката изглежда древна, но носи вечен образ в съзнанието на човек. Той отбелязва прекрасен образ в очите на зрителя.

8. Просветлена котва гривна:

Просветлена котва гривна

Това е нов дизайн в котва гривни за мъже. Вместо права котва, свързваща двата края с въже, в тази котва вертикално се залепва въже. Две котви са релефни и алтернативно е прикрепен дизайн върху стоманен материал. Това е горещо пристигане на пазара.

9. Модерна котва гривна:

Модерна котва гривна

В този последен дизайн на котва гривна, мъжете ще привлекат вниманието. В тази гривна се използва истинска нишка за изработка на въже. Двуцветна остра котва се използва за блокиране на въжето. Моделът на котва също е нов. Конецът в зелен цвят е покрит от двете страни на котвата.

Гривната е най -подходящото парче за мъжки бижута. Винаги добавя някаква феерия. Хладнокръвните мъже винаги правят някои иновации със своите гривни. Те винаги предпочитат да имат нещо уникално. Това прави гривната им различна от другите. Оставя специално място в очите на наблюдателя. Котвите гривни завладяха голяма част от пазара поради мъжкия начин на мислене за късмет.