Кожените изделия са особено търсени и когато става въпрос за кожени гривни, неговият дизайн и модел са страхотни. Ако искате да създадете своя собствена мода и искате да се откроите сред тълпата, тогава гривните са тези, които могат да ви помогнат. Те изглеждат прости, но имат много стилен, модерен вид. Кожените гривни гелове с всякакъв вид тоалети и можете да ги носите по всеки повод.

кожени-гривни-дизайни-кожени-гривни-дизайни

Дизайн на кожена гривна за мъже и жени:

Младите момчета и момичета стилизират кожени гривни, за да създадат свой собствен стил и да изглеждат модерни, готини пред приятелите и колегите си. Нека да разгледаме гривни, изработени от кожа.

1. Винтидж кожена гривна, както за мъже, така и за жени:

кожени-гривни-дизайни-ретро-кожена-гривна-както за мъже, така и за жени

Кожените гривни винаги изглеждат уникални и ако гривната има винтидж дизайн, тогава просто чувствате, че трябва да имате една от тях. Този тип гривна можете да носите както от мъже, така и от жени и ако желаете, можете дори да закачите малка монета с емблемата на зодиакалния си знак върху нея. Това е един от най -готините начини да изразите на света, че това е вашата зодия.

2. Гривна от кожени мъниста:

кожа-гривни-дизайн-кожа-мъниста-гривна

Тъй като кожата има свой собствен блясък и в нея вмъкваме мъниста между каишката, красотата на гривната подобрява много гънки и ви придава страхотен вид на китката. Гривната може да се носи от възрастова група както от момичета, така и от момчета и може да се комбинира с дънки и ежедневни ризи. Можете да създадете добро впечатление на приятелите си, като носите стилна гривна.

3. Стилна дамска кожена гривна:

кожени-гривни-дизайни-стилни-дамски-кожена-гривна

Дамски любовни аксесоари, особено стилни и подобряващи нейната личност. Въпреки че кожената гривна изглежда много проста, но отдава елегантност и жив вид. По ваше желание можете да окачите малка миниатюра или всеки долар заедно с красива форма на перла, за да добавите стил към нея. Гривната може да се носи както с небрежни, така и да изглежда страхотно с етническо облекло.

4. Кожена гривна Multi Gemstones:

кожени-гривни-дизайн-мулти-скъпоценни камъни-кожена-гривна

Тук идва нещо уникално и образцово гривна за вас. Цветен скъпоценен камък, осеян между слоевете кожена гривна. Можете да поставите камъка за раждане и като скъпоценен камък и да ги носите на китката си. Те са многоцветни и са на слоеве, могат да се носят от лица от всяка възрастова група и дори можете да се съчетаете с всяко облекло за бляскава и очарователна визия.

5. Персонализирана кожена гривна:

кожени гривни-дизайни-персонализирани кожени гривни

Някои хора са много специфични и винаги искат да дадат личен щрих на всичко, като се започне от дрехите и дори до аксесоарите. Кожените гривни могат дори да бъдат персонализирани, като поставите вашето име или на вашите скъпи. Можете дори да оформите цитат, който да изобразява вашата личност с помощта на думи за такса, като по този начин създавате своя собствена мода.

6. Кожена гривна с форма на котва за мъже:

кожени-гривни-дизайн-котва-форма-кожа-гривна-за мъже

Тъй като мъжете са трудолюбиви и искат нещо, което прилича на тяхната личност. Кожени гривни с форма на котва е перфектен избор за мъже, тъй като показва тяхната личност. Можете да завържете ръбовете на котвата с кожени кожи, показващи грубата и здрава природа на мъжете. Този тип гривни ви карат да изглеждате готини и стилни.

7. Широка кожена гривна:

кожени гривни-дизайн-широка кожена гривна

Широката кожена гривна ви придава вид на момче. Тези видове гривни обикновено се носят от спортни хора и широката форма на гривната покрива цялата ви китка, придавайки ви модерен и елегантен вид. Гривната може да се комбинира с чифт дънки и фънки тениска.

8. Кожена гривна за двойки:

кожени гривни-дизайн-двойки-кожена гривна

Уникален подарък, който може да бъде подарен от двойки, са кожените гривни. Цветът и шарката на двете гривни са еднакви и отгоре можете да оформите името на любимия човек по стилен начин. Можете дори да проектирате сърце или форма на звезда, плюшено мече или цвете, за да изглежда различно от другите гривни. Този тип гривна мълчаливо съобщава вашата любов на всички.

9. Кожена стоманена гривна за мъже:

кожени-гривни-дизайни-стоманени-кожени-гривни-за мъже

Между кожените каишки можете да поставите малка стоманена плоча, за да създадете различно модно изявление и да уведомите света, че сте издръжливи като стомана и нищо не може да ви счупи или разтопи. Кожените гривни могат да бъдат с матово покритие, както и с гланцово покритие; можете да изберете този според вашето творение.

Гривните са един вид аксесоар, който е задължителен както за мъже, така и за жени и без да го носите се чувствате непълноценни. Гривната помага за създаване на елегантност, стилен стил и различно ваше възприятие. Налични са огромни видове дизайни и модели на кожени гривни, с които можете да експериментирате и да изглеждате готини и стилни. Вземете един и парадирайте със света, тъй като модата на кожените скоби никога не може да остарее.