Красотата на момиче или жена може да бъде по -красива с малките усилия, които обичат да носят върху тях. Глезените са един от най -обичаните бижута, по които жените са полудели. Независимо дали става въпрос за непринудено парти или сватба, било то за събиране или в обикновен живот, жените имат избор на глезена в гардероба си за всеки повод. Тук имаме няколко дизайна на тип гривни от глезени, за които ще се радвате да знаете. Глезените са носени от много векове.

Египетската цивилизация и индийската култура бяха най -важните за привеждане на глезените в нормална форма. Индийските жени често носят гривни от глезени. Той е приет като символ на брака им. Но сега той е много често приет от младите момичета като модни бижута.

Видове гривни на глезена:

Можете да видите гривни за глезени в много дизайни и изработени от злато, сребро, други метали, мъниста и т.н. и да избирате от.

1. Златна гривна на глезена:

Гривна от златен глезен

Ето красиви гривни за глезени, изработени от чисто злато. Момичетата и жените носят златни глезени само в много специални случаи, тъй като не е нещо, което да се носи във външната зона. Индийските бракове специално имат традиция да носят златни глезени.

2. Сребърна гривна за глезена:

Сребърна гривна за глезена

Сребърните гривни на глезена са много често срещани сред жените. Сребристият блясък на бижутата е украсен от мнозина. Намираме повече дизайни в сребро, носени от дами. Сребърните глезени се носят от индийските дами дори редовно у дома.

3. глезени с мъниста:

Ангели от мъниста

Ето красиви глезени, направени с цветни мъниста, нанизани на дебел шнур. Колегийските момичета са привлечени от глезените с мъниста, тъй като изглеждат толкова модерни в дънки и къси поли. Момичетата също носят глезени с един крак, тъй като това се превърна в нова мода. Мъжете днес също носят глезени с мъниста като част от модата.

4. Гледани боси:

Гъвкав бос

Погледнете този дизайн на глезена. Простият и трезвен дизайн на глезена бос може да се носи на плажове, играейки волейбол за вашето пълно забавление. Дизайнът е привлекателен и просто ще изглеждате готино с него.

5. Чаровете на глезените:

Чаровете на глезените

Толкова сладко. Тези глезени имат сладки висящи талисмани като звезди и мъничка луна и цветя и т.н. Това може да бъде и най -добрият подарък, за да подарите приятелка, дъщеря или любовта си. Със сигурност ще й хареса.

6. Гледани с дрънкалки:

Гъвкави чанти с дрънкалки

Ето един красив дизайн на глезена с прикрепени към него дрънкалки. Момичетата носят този дизайн най -вече, когато участват в който и да е танц. Дрънканията на дрънкалките звучат толкова успокояващо за ушите и са обичани да се слушат.

7. Булчинска гривна на глезена:

Сватбена гривна на глезена

Индийските бракове са приели глезените като традиция за бижута. Булката носи глезена, който е дебел и красив, проектиран да бъде най -добре с нейната сватбена рокля.

8. Глезенчета с пръстен за пръсти:

Глезени с пръстен за пръсти

Толкова деликатен и прекрасен дизайн. Момичетата обичат да носят глезени с пръстени за пръсти, изглежда толкова красиво на глезена ни. Има много дизайни в дизайна на гривни за глезени с прикрепен пръстен за пръсти. Предлагат се и дизайни за покриване на цели пръсти.

9. Глезени от други метали:

Глезени от други метали

Ето един красив дизайн на гривна от глезени, изработен от мед. В съвременния моден свят е много модерно да се носят бижута от други метали освен злато и сребро. Изглежда много фънки и според модата, съответстваща на западните тоалети.

Така че тук видяхме красиви дизайни на гривни на глезена. В гривните на глезените има още много дизайни. Можем да го наречем и вериги за глезени. Гледаните могат да се носят и на всеки един крак. Има и значения на кой крак носите глезена. В християнската религия се казва, че трябва да носим глезена на десния крак, тъй като всичко отляво е страната на дявола. Докато в западните страни се смята, че глезен, носен в десния крак, символизира проститутка.

Но за тези, които са изведнъж, не правете нищо, като вземете предвид световните съображения. Те правят това, което обичат. Гледаните са красиво изкуство, ако бижутата подобряват вашата красота.