Нито едно момиче няма да излезе с празни ръце. В нашата индийска традиция жената никога не трябва да бъде с голи ръце. Не всички млади момичета искат да носят гривни. Гривната е модерен стил вместо обикновени гривни. Можете да носите в колеж, офис или парти.

Гривните могат да струват скъпо, ако са направени от чисто злато. Не всеки има луксозен живот. Трябва да пътуваме с автобус, влак и авторикша, така че носенето на злато е малко рисковано.

Най -новите позлатени гривни с нов дизайн:

Позлатените гривни са най -добрият вариант за хората в движение. Ето няколко стила на позлатени гривни в тенденция.

1. Чаровна позлатена гривна:

Чаровна гривна със златно покритие

Всяко момиче има чаровна гривна. Това е верига с висящи малки сладки висулки. Чаровната гривна със златно покритие може да се носи ежедневно. Това е фънки стил и върви добре със западни тоалети. Този стил се предлага и в сребро и злато. Гривна от розово злато е по -харесвана от всички.

2. Позлатена диамантена гривна:

Позлатена диамантена гривна

Никакви бижута не са пълни без диамант. Позлатена диамантена гривна е елегантен избор на гривна. Той е идеален за партита. Изглежда добре както на индийски, така и на западни рокли. Има много разнообразие от шарки в този стил гривна.

3. Позлатена гривна от скъпоценен камък:

Позлатена гривна от скъпоценен камък

Гривната от скъпоценен камък със златно покритие има цветни скъпоценни камъни, гравирани в гривна. Скъпоценният камък идва според зодиакалните знаци. Но най -вече те са направени да изглеждат традиционни. Този избор на гривна е добър за индийските рокли, защото е толкова пъстър.

4. Гривна с перлено златно покритие:

Гривна от перлено злато

Гривна с перлено позлатяване е елегантен избор на гривна. Той е прост и обичан от всички. Повечето от булките ги носят. Това е хубав избор за млади момичета, особено за тези, които искат да изглеждат прости, но възхитителни.

5. Гривна с позлатена пеперуда:

Гривна с позлатена пеперуда

Позлатените гривни се предлагат във всички модели и стил. Пеперудата, направена на пръстена на гривната, е много момичешки избор. Този стил е идеален за ежедневна употреба. Момичетата ги носят в колежа. Това е прост стил, но много елегантен.

6. Позлатена гривна във формата на сърце:

Позлатена гривна във формата на сърце

Позлатените гривни имат дизайн на сърце в центъра. Сърцето винаги е било част от женските бижута. Този стил е обичан от млади до средни жени. Размерът на сърцето може да варира в зависимост от стила. Жените обичат да го носят на работа и на сари.

7. Широка златна гривна:

Широка златна гривна

Гривната не е задължително да се носи и от жени. Мъжете също обичат да носят гривна. Широката златна гривна с широка ширина. Той е тежък и обемист. Дизайнът е сложен за шестнадесетична връзка. Много жени, които имат дебели ръце, също го носят.

8. Тънка златна гривна гривна:

Тънка златна гривна

Много позлатени гривни са тънки и деликатни. Тази тънка златна гривна гривна е идеална за деликатна китка. Много момичета го носят изглежда просто. Той е идеален за обяд и официални срещи. Можете да носите и с обикновен костюм Salwar. Това е предимно гривна от розово злато.

9. Гравирана златна гривна:

Гравирана златна гривна

Нито една гривна не е пълна без гравиране. Двойките пишат обети, обещания, важни дати и имена в гривната. Това гравиране се извършва от външната страна на плочата. Това е просто за гледане. Той е идеален за изразяване на любов и чувства. Използва се най -вече за подаръци.

Позлатените гривни се носят от всички. Не се ограничава само до млади и слаби момичета, но много жени от всички възрасти и размери могат да ги носят. Може да се изработи във всякакви дизайни. Изглежда добре като златна гривна, но струва малко. Позлатени гривни за жени се предлагат в много дизайни. От розово злато до диамант, в него се предлагат всякакви дизайни. Подхожда на всички жени. Но винаги трябва да се проверява за алергия, преди да се използва за дълго време.