Една от най -новите тенденции за мъже и жени е подаръкът от перлени гривни за спомен и вече не е просто модно изявление, тъй като може да се носи за всякакви специални поводи от рождени дни до сватби. Ръчно подбрани гривни с култивирани перли ще направят едно незабравимо лъскаво изявление. От всичко, перлените гривни обикновено се носят на китката и имат сантиментална стойност за потребителя. Предлага се асортимент от очарователни перлени гривни, достъпни за хора от всички възрасти.

перлени гривни

Различни видове гривни с перли:

Има и различни опции, от които да избирате, където можете да намерите уникална селекция, която идва с щракване на мишката. Днес тези перлени гривни са обсипани с прелести в различни стилове и форми, цветове и дизайн перлени за жени.

1. Прекрасна най -добра гривна от детелина:

Прекрасна най -добра гривна от детелина

В продължение на поколения жените са използвали очарователни гривни, за да документират своите пътувания, житейски опит и големи житейски събития. Тази прекрасна гривна от сребърна перлена детелина ще й позволи да избере любимите си моменти в живота и да ги отбележи с малко чар.

2. Гривна от перлена пеперуда:

Гривна от перлени пеперуди

Придайте на външен вид нотка на пърхав усет с тази сладка пеперуда с бяла перлена гривна, която прави изявление с тази елегантна, но модерна гривна, изработена с циферблат за часовници и някои престижни качествени перли. Носенето на това ще бъде идеално за всяко облекло с високо лаково покритие.

3. Гривна от перлени цветя с часовник:

Гривна от перлени цветя с часовник

Търсите елегантен подарък, който да поднесете на красивите си жени? Тези елегантни и елегантни часовници с гривни имат бяла перлена гривна с бял циферблат. Подаряването на това определено ще бъде перфектен израз на любов за дългогодишен партньор, който символизира любовта, превръщайки гривната в прекрасен подарък за най -романтичния ден в годината.

4. Многоцветна перлена гривна за жени:

Многоцветна перлена гривна за жени

Тази розова перлена гривна за жени е изработена от стерлингово сребро, а също така този подреждащ се двуцветен маншет е украсен с две цветни сладководни перлени станции. Добавете блясък и блясък към вашия стил с тази зашеметяваща гривна, която се премества в стил гривна с блестящи перли за бляскава визия в универсален стил.

5. Сребърна каменна бяла перлена гривна:

Сребърна каменна бяла перлена гривна

Гривна от бял перлен камък от сребърен камък е най -новата актуализация, тъй като може да съвпада с всички цветни тоалети с високо полирана гривна от перли и месинг. Този дизайн на перлена гривна се отличава с три реда тъкани сложни перли, които подобряват всяка визия, а лесният й стил на приплъзване го прави най -подходящ за всяка китка. Тази гривна ще се съчетае перфектно с пола с А-образна линия и топ на райета за сутрешен брънч през уикенда.

6. Черно -бяла елегантна дамска перлена гривна:

Черно -бяла елегантна дамска перлена гривна

Тази бяла и черна елегантна гривна за жени имат избор между две различни цветови опции като черно и бяло, а за опция за сигурност тази гривна е конструирана с ластик. Определено тази гривна с черно -бял цвят ще бъде идеална за всеки повод, тъй като перлите на тази гривна ще доставят перфектния завършек на всяко облекло.

7. Гривна от паун сладководна култивирана перла:

Гривна от паунови сладководни култивирани перли

Гривни за разтегляне от сладководни култури от паун са големи, истински и сладководни перли. Можете да видите горната разтегателна гривна с многоцветна декорация и петна с 22 незавързани перли на еластична нишка. В горния модел перлите не се плъзгат наоколо и следователно това няма да бъде счупено определено.

8. Перлена гривна от жълто злато:

Перлена гривна от жълто злато

В тази гривна се използва сладководен тип перла и можете да изберете повече цветове за максимални цветови комбинации. Тук два контрастни цвята като жълто злато и бяла перла са избрани за неочакван поп блясък и носенето на тези перлени гривни за жени ще им донесе нотка на елегантност в ръката.

9. Гривна от черен кожен сладководен перлен сребърен маншет:

Гривна от черен кожен сладководен перлен сребърен маншет

Тази гривна от черен кожен сладководен перлен сребърен маншет с перла ще бъде абсолютно красива, тъй като тази комбинация от цветове ще се превърне в най -добрия избор за идеи за подаръци. Можете да подарите тази гривна на любимите си хора, които биха се поклонили на този атрактивен дизайн, тъй като това ще внесе малко забавление в стила ви, който включва бели сладководни перли върху тел с памет, черни цветни нишки от памучно въже.

Преди десетилетие гривната като бижу е начин за изразяване на личен избор и предпочитано модно изявление. В днешно време хората продължават с елементите от бяла перлена гривна с красота и привлекателен дизайн, за да покажат подкрепа за различни каузи. Също така, гривната с перли се продава за малък марж и се разпространява и в много области на модата. Тези гривни са сравнително евтини и лесно достъпни за хората да изберат повече от една.