Гривните са се превърнали в модно изявление със закъснение и са популярни както при мъжете, така и при жените. В наши дни ние също караме децата да носят малки сладки бебешки гривни, така че те да изглеждат по -сладки. Тя може да бъде от злато, сребро, мед, месинг, стъкло и дори емайл, завършена фаянс и може да бъде с много дизайни. Бебешките гривни са най -новите в модната тенденция.

дизайн на бебешки гривни

Гривни за бебе и момиченце:

Гривните изглеждат сладки на малките китки на бебетата. Тук ще разгледаме различните дизайни на гривни за бебета.

1. Бебешки гривни в злато:

Бебешки гривни в злато

Най -добрият начин да украсите малките китки на бебетата е с красиви златни гривни. Златните гривни изглеждат красиво върху безупречната мека кожа на бебетата. Златото е благоприятен метал и затова на новородените се слагат златни гривни, глезени, верижки и т.н. няколко дни след раждането им. Тези прекрасни златни гривни изглеждат елегантни както за момчета от залива, така и за момиченца. Това също е един от най -подходящите варианти за подаръци.

2. Наречени бебешки гривни за бебе и момче:

Наречени бебешки гривни за бебе и момче

Именните бебешки гривни изглеждат много красиви в ръцете на бебетата. И винаги ще бъде специално за бебето, тъй като когато порасне, те също ще бъдат изумени от начина, по който името им беше обявено на света !!! Наречените бебешки гривни могат да бъдат както за момчета, така и за момичета.

3. Индийски традиционни бебешки гривни с черни мъниста:

Индийски традиционни бебешки гривни с черни мъниста

Тези гривни са изработени от злато с черни мъниста между тях. Тези индийски гривни се носят по двойки. Те са направени в комплект от две и се поставят на двете ръце на бебетата. Черните мъниста са за предпазване от всякакви видове злини. Можете да намерите тези гривни на всяка бебешка ръка в Индия.

4. Бебешки гривни с мъниста:

Бебешки гривни от мъниста

Най -елегантните гривни за момиченце са гривни от мъниста с розови или бели перли. Те изглеждат красиви в сладките, малки ръце на момичетата. Мънистата могат да бъдат нанизани в сребро, за да изглеждат сладки и красиви. Така бебетата изглеждат по -красиви.

5. Сребърни бебешки гривни:

Сребърни бебешки гривни

Следващите по ред, които ще бъдат популярни след златните гривни, са сребърните бебешки гривни. Някои използват златни гривни за поводи, докато сребърните гривни могат да се носят на китката на бебето ежедневно. Среброто като елемент също е много благоприятно, а сребърните гривни също могат да бъдат подарък за бебетата. Сребърните гривни изглеждат прекрасно както за бебета, така и за момичета.

6. Гривни за бебешки чар в злато:

Гривни за бебешки чар в злато

Чаровната гривна е една от най -бързо улавящите бижутерски тенденции в днешно време. Това може да бъде едно от изявленията за стил и за бебета. Гривните могат да имат звезди, коли, луна, кръгове и плюшени мечета и т.н. като дрънкулки, висящи от чара. Те изглеждат красиви на китките на бебетата, а чаровните гривни могат да бъдат направени според това, което бебетата харесват и предметите, тъй като те също ще се насладят на чаровната гривна в ръцете си.

7. Гривни за бебешки гривни златни:

Гривни за бебешки гривни златни

Бебето изглежда много сладко, ако има гривни на ръцете си. Това ги прави да изглеждат много по -сладки и очарователни. Тези малки гривни се предлагат и в злато, сребро и дори в стоманени метали и могат да се носят и ежедневно.

8. Бебешки гривни с цветя:

Бебешки гривни с цветя

Това са най -сладките гривни за момиченце с цветя, аксесоариращи китката й с елегантността на гривна. Те изглеждат много оживени с цветята и могат да бъдат направени от метали като злато, сребро, платина или могат да бъдат направени от мъниста. Цветята могат да бъдат или щамповани върху гривните по начин, по който не нараняват детето, или могат да бъдат оформени заедно със самата гривна. Това може да бъде сигурно модно изявление за всички сладки момичета като самите малки деца.

9. Верижни бебешки гривни:

Верижни бебешки гривни

Верижни бебешки гривни могат да бъдат както за момчета, така и за момичета. Гривните, направени във верижен модел, могат лесно да текат по китката и изглеждат много красиви Гривната с верига придава различен вид, отколкото обикновените гривни, и може да бъде и много лека.

Най -важното, което може да бъде хит за сладко бебе, може да бъде очарователна и елегантна гривна на китката му. Гривните са начин да направите модно изявление и за вашия сладък пай. Сега те са толкова много в наши дни и заедно с младежи, възрастни хора, дори малки деца могат да го носят със стил. Различните дизайни, модели и вариации на сладките малки гривни могат да бъдат незабавен хит с всички малки деца.