Гривна е бижута, която е увита около китката. Гривните от сърце са изключителни и изящни. Всичко за гривните от сърце е просто спиращо дъха. Върху сърцето може да има различни дизайни като закрепване на диамант или други камъни. Гривната във формата на сърце често се избира от влюбените. Те си представят собствените си сърца в тази форма. Тези видове сърдечни гривни се предлагат в различни дизайни, които отговарят на вашия вкус и избор. Всяка гривна за сърце има различни характеристики, които я правят различна една от друга. Това са просто страхотни модни аксесоари. Той добавя перфорация към китката ви.

Дизайн на гривни от сърце в тенденция:

Ето вижте нашите 9 най -добри дизайна на гривни за сърце. Изберете любимия човек и го изберете.

1. Класическа гривна за сърце:

Класическа гривна за сърце

Има сребърна гривна от сърце. Много красиви диаманти са осеяни със сърце. Верига, съседна на сърцето, има малка кръгла връзка. На гривната са дадени допълнителни две куки, така че да можете да ги завържете според дебелината на китката. Тя ще съвпадне с вашето облекло.

2. Многожилна гривна от сърце:

Многожилна гривна за сърце

Тази гривна от сърце има един дизайн във формата на сърце между тях. Броят нишки е прикрепен към това сърце. Тези много нишки ще запълнят китката ви и изглеждат тежки. Това е великолепен вид гривна, идеална за всяко събитие на червен килим.

3. Винтидж гривна от сърце:

Винтидж гривна от сърце

Това е гривна от диамантено сърце със сърце и кръгла форма с неравномерни размери. Тук диамантът на сърцето е с океански цвят. Средното сърце е заобиколено от ред бели диаманти. При изработката на тази гривна се използва най -висококачествен материал. Това ще обърне главата ви към специалните му детайли.

4. Гривна за тенис сърце:

Гривна за тенис сърце

Това е гривна във формата на сърце и диаманти са любезно осеяни във всяко сърце. Всяко сърце е с еднакъв размер и е сглобено в един ред. В тази стилна гривна диамантите се държат точно на съответните им места. Той е идеален за ежедневно носене.

5. Гривна от рубинено сърце:

Гривна от рубинено сърце

Това е гривна от сърце от сребро с рубинен камък. За изработката на тази гривна се използва низ от рубинени камъни във формата на сърце. Върху всеки рубин има диамант. Канал е настроен със сърце и е подходящ за сватба.

6. Гривна с двойно сърце:

Гривна с двойно сърце

Това е гривна за любовно сърце с прост външен вид. Две сърца се съединяват помежду си и низ, свързващ две сърца, е релефен с диаманти с кръгла форма. Това може да бъде най -добрият подарък за вашия любовник. Тези две сърца изобразяват сърцето на всеки партньор.

7. Сърдечна гривна с перли:

Гривна от сърце с перли

Тази гривна със сърце и перла е много деликатна. В стоманена връзка има две свързани сърца. Едната с диамант, а другата в цвят червена роза. На известно разстояние от сърцето има и перла по алтернативен начин. Той има сложен дизайн с неусложнен модел.

8. Златни гривни от сърце с черен низ:

Гривни от златно сърце с черен низ

Това е невероятна гривна от златно сърце. Той е с три дебели сърца, съседни едно на друго. Толкова малки черни струни са направени и са свързани с дупка от злато. От двете страни се пази този черен низ. Тази кралска гривна добавя чар и това сърце блести.

9. Гривни от сърце на наследството:

Гривни от сърце на наследството

Тази гривна от сърце е с наследствен дизайн. Много диаманти са щамповани върху това сърце. Прикрепен е с въже с усукана конструкция. Този материал е много стар и от древни времена. Но все още преобладава. Тази традиционна гривна отразява нашата стара култура.

Гривната във формата на сърце винаги ще бъде търсена поради емоциите, свързани с нея. Все пак ще срещнете много повече дизайни в гривна освен това. Със сигурност ще се объркате, ако всички дизайни се държат пред вас. Избирането на този, който съвпада с тоалета ви, не е лесна задача. Ако обичате да носите гривна редовно, тогава не трябва да избирате деликатна гривна. Вместо това отидете с фънки.