Когато мислите за Титан, кое ще бъде първото нещо, което ще ви хрумне? Самолет? Медицинско оборудване? А бижутата? Не се изненадвайте! Титанът бързо се превръща в един от най -горещите нови материали, използвани в дизайна на бижута. Титанът получава името си от гръцките богове Титаните. Титановите гривни бързо набират популярност благодарение на отличното си покритие, издръжливостта и ползата от разходите. Обикновено, когато имаме дискомфорт или нараняване, те са склонни да търсят облекчение от обезболяващи без рецепта.

Сега имате чудесен шанс да се насладите както на стил, така и на лукс, докато правите свое лично изявление. Днес можете да избирате между многобройните мъжки бижута за китки, които бързо се превръщат в задължителни за всички мъже, които се грижат за модата и стила.

Мъжки гривни от титан:

Най -известните дизайнерски бижута от висок клас за мъже трябва да бъдат титаниеви гривни за мъже и в това няма съмнение. Вземете първите 9 дизайна на гривни от титан тук!

1. Титанова тъмна и сребърна гривна:

Титанова тъмна и сребърна гривна

Тази титанова гривна с тъмни и сребърни кръгчета на точки е ръчно изработена, която подхожда както на мъже, така и на жени, е интегрирана с титан. Това е уникален модел, разчитащ отблизо на силата и силата и носенето му под ръка ще изглежда наистина страхотно, че никой не може да пренебрегне гледането им.

2. Гривни от титанов маншет без никел:

Гривни от титанов маншет без никел

Гривната от титанов маншет, показана по -горе, е без никел и е перфектна за цялата титанова гривна, която няма да стане перфектна за всяко облекло, но също така и чудесна възможност за бижута за този, който има алергия към никел.

3. Гривна от титанова верига за мъже:

Гривна от титанова верига за мъже

На върха на всички титанови гривни, това е ансамбъл с универсална версия и стил, който се различава от всички останали стилове. Тази гривна има закопчалка от неръждаема стомана и разбира се, тя е наистина лека и дълготрайна.

4. Мъжка гривна от титанова черна смола Fleur De Lis:

Мъжка гривна от титанова черна смола Fleur De Lis

Гривната от смола Fleur de Lis, представена с кръстосано вдъхновен дизайн с инкрустация от черна смола и флер де Лис е специално изработена за мъже, изработени от лек претеглен титан. Носейки това, определено актуализирайте ежедневния си гардероб с вградена до последна гривна.

5. Загадъчни театрални маскирани титанови гривни със зелена коса:

Загадъчна театрална маскирана гривна от титан със зелена коса

Мистериозната театрална гривна от титан, маскирана със зелена коса, първоначално е изработена от титан и маската от сребро 925. Маската е изработена от много стара и трудоемка техника на репус и косата е изваяна в шапка от титанов оксид, която придава трайност и невероятни цветови ефекти.

6. Druzy Matte Rainbow Титанова гривна:

Druzy Matte Rainbow Титанова гривна

Druzy Matte Rainbow определено е тип тапа за шоу, тъй като блести от всяка посока, където зашеметяващите ахатови мъниста ще имат финално матово титаниево покритие. Мъжки титанови гривни наистина бяха изпъкнали от мънистата, които са силно Druzy.

7. Мъжка гривна от титанов кубичен цирконий с идентификатор от въглеродни влакна:

Мъжка гривна от титанов кубичен цирконий с ID от въглеродни влакна

Титановата кубична циркониева гривна е изработена от олекотен титан, специално изработена за мъжки, беше представена с инкрустация от въглеродни влакна и павета с кубичен цирконий. Тази гривна беше завършена с полирано покритие с черни галванирани връзки със сатенено покритие.

8. Многоверижни титанови гривни:

Многоверижни титанови гривни

Тази многоверижна титанова гривна е направена от шест нишки многоцветни със златна магнитна закопчалка и дълга 7 инча. Това е ръчно изработен предмет с различни материали от титан, злато; найлоновият шнур изглежда красив в ръцете на мъжете, които го носят.

9. Гривна от титанова верижна поща с персийско тъкане:

Титанова верижна гривна с персийско тъкане

Тази гривна от титаниева верижна поща е красиво изработена в стила на персийското тъкане, където всеки от пръстените е от титан с калибър 18, завършен с закопчалка от титанов омар. Това е много силно и устойчиво на корозия и също така е направено с отличен хипоалергенен материал, който прави по -безопасно за всеки с метални алергии.

Мъжката титанова гривна определено ще бъде силно допълващо допълнение за всеки мъж, който има стилен и изискан вкус. Това мъжествено парче мъжки бижута се предлага в различни стилове като поразителното парче, което незабавно ще привлече погледа всеки път, когато протегнете ръка, за да поздравите или разклатите тази на друг човек. Тъй като титанът е сравнително изобилен в природата, той ще бъде значително по -евтин от златните бижута. Титановите гривни са устойчиви на корозия и са дълготрайни, тъй като имат тенденция да образуват слой от окисляване, за разлика от златото или алуминия. Никога няма да сбъркате с тази титанова гривна, която ще изглежда зашеметяващо абсолютно на всеки мъж, който иска да подчертае имиджа си.

Опитайте нещо различно и създайте красива гривна, която ще бъде шедьовър от парче твърд титан, който също е толкова специален!