Тъй като цените на златото се повишават до небето, всички са на път да пазаруват злато! Ако планирате да купувате злато за инвестиционни цели, тогава брането на гривни е добра идея. Наред с това, че ви осигуряват добра възвръщаемост на инвестициите, 22-каратовите златни гривни служат и за практически цели. Можете да ги носите всеки ден или да подреждате различни дизайни за специални поводи. Тези великолепни бижута украсяват ръцете на жени от всички възрастови групи и размери. От традиционните комплекти гривни от 4 части до бебешки гривни, ние сме събрали някои от най -добрите дизайни само за вас. Прочетете заедно, за да разгледате най -новите 22 -каратови дизайни на гривни със снимки.

Най -новите и красиви модели гривни, изработени от 22k злато:

Нека да разгледаме някои най -добри дизайни в 22 -каратни златни гривни за специални поводи в Индия.

1. 22 -каратов дизайнерски гривен комплект от 2:

Комплект дизайнерски гривни от 22 карата от 2

КУПИ СЕГА

Ето многофункционален комплект гривни от 2, който работи както за ежедневие, така и за случайни бижута. Гривните са изработени до съвършенство, за да придадат гладко и безупречно покритие. Уникална комбинация от кръгове и триредови шарки с текстурирана повърхност придава привлекателен вид на ръцете ви. Можете също така да ги носите като белезници със западно облекло, за да създадете експериментален облик.

 • Дизайн: 22K обикновена златна машинна гривна
 • Тегло: 57,42 грама
 • Повод: Фестивали, сватби и социални събирания.

2. 22 -каратова златна единична фантастична гривна:

Една фантастична гривна от 22 каратово злато

КУПИ СЕГА

Ето един великолепен 22 -каратов гривен дизайн, който е толкова уникален, колкото и вашата сияйна личност! Дизайнът излъчва изтънченост и елегантност, за да ви отличи от тълпата. Слоевете златни връзки са подредени плъзгащо, за да създадат тази гривна. Най -хубавото при притежаването на това парче е, че можете да го носите на много тоалети, без да го сдвоявате с други бижута. Този единствен златен Kangan е всичко, от което се нуждаете, за да спечелите много комплименти!

 • Дизайн: 22K Дария златна гривна
 • Тегло: 19,05 грама
 • Повод: Вечерни партита, обяд, рецепция

3. Комплект от 22 карата златни гривни от 4:

Комплект от 22 карата златни гривни

КУПИ СЕГА

Този комплект от 4 гривни с чистота 22 карата е идеален за жени, които предпочитат да се придържат към конвенционалния дизайн. Гривните имат гладка вътрешна повърхност и текстурирана външна повърхност за блестящ ефект. Алтернативните модели линии и цветя украсяват тези красоти, за да добавят специален щрих. Можете също да персонализирате комплекта на 2 или 6 гривни в зависимост от вашите изисквания. В дни като фестивали и сватби, смесете ги с някои цветни Гуди, за да създадете зашеметяващ вид на ръцете си.

 • Дизайн: Златни гривни в 22 карата
 • Тегло: 53,18 грама
 • Повод: Ежедневно облекло, фестивали, сватби

4. Каменна гривна с 22 -каратов мотив:

Каменна гривна с мотив 22 карата

КУПИ СЕГА

Вижте тази златна гривна в съвременен стил, която идеално отговаря на вкуса на съвременните жени! Единичната гривна има минималистични мотиви по цялата външна повърхност. Малките бели камъни CZ добавят елемент на блясък към това парче. Тази универсална златна гривна от 22 карата върви много добре както с традиционни, така и с западни ансамбли. Това е идеален избор за ежедневно носене и може лесно да се сдвоява и с други гривни.

 • Дизайн: Мотив, украсен с гривна
 • Тегло: 13,63 грама
 • Повод: Ежедневно, ежедневно облекло и офис облекло

5. 22K традиционна златна гривна от Tanishq:

22k традиционна златна гривна от Tanishq

КУПИ СЕГА

Нито един етнически облик не е завършен, без да носите изявление традиционна златна гривна. Ето един такъв дизайн, който красиво съчетава традициите с модерността. Дебелият, златен Kangan е украсен с рубини и изумруд, за да пасне на повечето от вашите индийски тоалети. Той излъчва чар от стария свят, който ни напомня за изящния избор на кралските жени. От фестивали до сватби, това изящно произведение обхваща всички ваши поводи!

 • Дизайн: Традиционна гривна от 22 карата жълто злато, обсипана с рубини и изумруди
 • Тегло: 19,05 грама
 • Повод: Фестивали, сватби, религиозни събития

6. Комплект златни гривни с модел 22 K:

Комплект златни гривни с модел 22 K

КУПИ СЕГА

Тази двойка златни гривни от 22 карата е мигновено начало на разговор. Дизайнът на гривната с широчина 19 мм се отличава с модел Jaali, вдъхновен от произведенията на традиционните Kaarigars. Можете да бъдете сигурни в гладко покритие благодарение на високоточната работа на машината. Това не е всичко! Нотките на родиевия емайл придават двуцветен вид на гривната, което я прави неустоимо парче. Можете или да носите по една гривна на всяка ръка, или да добавите дойде в цветния Kangan между тях, за да оформите празничен комплект.

 • Дизайн: Златна гривна от решетъчна мрежа
 • Тегло: 34,51 грама
 • Повод: Сватби, фестивали, рецепция

7. 22 -каратов комплект антична гривна:

22 -каратов комплект антични гривни

КУПИ СЕГА

Този античен златен комплект гривни е сбъдната мечта за много жени, които обичат ретро бижута. Верен на името си, металът има дълбок жълтеникаво-кафяв тон, който му придава старинен вид. Сложният детайл на гривната служи като напомняне за величието на миналото. Традиционните камъни като рубини и изумруди издигат външния вид на тези гривни и им придават автентично царствено усещане.

 • Дизайн: 22 -каратови антични гривни
 • Тегло: 59,65 грама
 • Повод: Сватби, Булчински облекла, Фестивали

8. 22-каратов 5-слойен дизайн на златна гривна:

22 -каратов дизайн на 5 слоя златна гривна

КУПИ СЕГА

Разгледайте този 5-слойен дизайн на златна гривна, който излъчва лукс от всеки ъгъл. 22 -каратовите обикновени златни гривни са идеални за жени, които искат да изглеждат изключително великолепни и привлекателни на специални събития. Когато носите тези плътни гривни, няма абсолютно никаква нужда да се притеснявате за наслояване или да ги сдвоявате с други бижута. Всеки Churi работи като изявление, за да ви даде ослепителен поглед.

 • Дизайн: Комплект гривни от масивно злато
 • Тегло: 24,49 gms (всеки)
 • Повод: Сватби, Булчински облекла, Фестивали

9. 22 -каратови бебешки златни гривни:

22 -каратови бебешки златни гривни

КУПИ СЕГА

Подарете на бебето си тези очарователни златни гривни, които тя може да съхранява до края на живота си. Регулируемият дизайн на гривната е отлична идея, като се има предвид колко бързо растат бебетата. Тези кади са подходящи от бебешка възраст до малки деца само с малка корекция. Изключително гладкото покритие не причинява никаква вреда на деликатната кожа на вашите бебета. Най -хубавото е унисекс дизайнът, който ги прави подходящи дори за малки момчета!

 • Дизайн: Комплект гривни от жълто злато от 22 карата за бебета
 • Тегло: 11 грама (приблизително)
 • Повод: Церемония по именуване, рождени дни и др.

10. Дизайн на гривна с 22 -каратово златно изявление:

Дизайн на гривна с изявление от 22 карата

КУПИ СЕГА

Вижте тази зашеметяваща златна гривна, предназначена за всяка жена, която е кралица по свой собствен начин! 4,5 mm X 18,5 mm (височина X ширина) гривна е всичко, от което се нуждаете, за да откраднете шоуто! Тази златна гривна за партита се отличава с изящни детайли с флорални и листни шарки, които показват безупречни умения и майсторство. Можете да имате само тази една гривна в кутията си за бижута, която работи с всички ваши тоалети и почти всички случаи!

 • Дизайн: Прасасти златна гривна
 • Тегло: 16,66 грама (приблизително)
 • Повод: Сватби, Сватбени облекла, Религиозни събития

11. 22 златни гривни от карат злато Meenakari:

22 златни гривни Meenakari Karat Gold

Красива колекция от гривни, комплекта от четири тънки гривни и две гривни Када на краищата изглеждат блестящо, когато са проектирани с изключителното изкуство на минакари в бижута. Дизайнът на Meenakari от 22 k златни гривни ще се впише красиво с всяко традиционно облекло.

12. Комплект 22k златни гривни с Kadas:

Комплект 22k златни гривни с Kadas

Комплект от 8 гривни и 2 кади с красив традиционен дизайн на бижута от кутия може да се види в 22 -каратните златни гривни от колекцията на традиционните индийски занаятчии. Красивите и изискани дизайни на гривните отразяват предизвикателното занаятчийско изложение на майсторите на индийските бижута.

13. 22 Karat Gold Filigree Patta Bangles:

22 карат златни филигранни пата гривни

Kadas са най -простите, но все още излезли, показващи дизайни на гривни, носени от индийски жени дори в редовни дни. Кадите са широки гривни, които също са красиво изработени в 22-каратови златни гривни. Работата на филигранната пата върху гривните изглежда невероятно.

14. 22 -каратови златни перлени гривни:

22 карат златни перлени гривни

Невероятно изкуство с комбинацията от перли в комплект златни гривни от 22 карат. Красиви не толкова широки гривни Када могат да бъдат направени с перли, накрая между златните занаяти на гривни. Kadas могат да бъдат направени с винтови приставки за лесно носене на гривните под ръка.

15. 22 Карат Джодха Акбар гривни:

22 Браслети от Карат Джодха Акбар

Новата бижутерия винаги отразява дизайна й от древното изкуство. Бижутата Jodha Akbar са известни с уникалния си дизайн. Смелите модели и полираното злато с прости, но изключителни дизайни правят бижутата изключителни. 22-каратов гривен када комплект с неправилна кръгла форма с красив дизайн на повърхността е точно това, с което човек трябва да блесне.

Красивите филигранни произведения в гривни са заели най -високото си място сред дизайнерските златни гривни от 22 карат. Диамантените гривни и работата с миенакари върху гривни са любими за всички времена. Гривните днес не само са останали със същата стара кръгла форма. Но на гривните са дадени различни форми, като квадратната форма, неправилните усукани форми, вълнообразните форми и много невероятни дизайни, които подхождат на очите за следващото пазаруване на бижута.