Златните гривни се предлагат в толкова много дизайни и тегло. Цената на златните гривни зависи от тяхното тегло и дизайн. Някои хора харесват дизайна им да бъде тежък и. Например, има златна гривна в 20 грама. Който и дизайн да изберете, може да бъде оформен в 20-грамова златна гривна. Изглежда богат на класа и външен вид. Носенето на златни гривни в ежедневието ви дава гордост и статус. Той има значение в живота на всяка дама. При браковете стана обичай да се носят златни гривни. Докато носите златни гривни, трябва да полагате специални грижи и от крадците. След като започнете да се интересувате, можете да разгледате много дизайни в двадесет грамови златни гривни.

Различна колекция от златни гривни в 20 грама:

20-грамовите златни гривни са елегантни и вдъхновени да поддържат прости, но невероятни. Никога не можеш да го забравиш, след като се постави в очите ти. Някои от тези бижута са лесно достъпни онлайн, докато други могат да бъдат изработени по поръчка.

1. Златна гривна в съвременен стил:

Златна гривна в съвременен стил

КУПИ СЕГА

Погледнете тази блестяща златна гривна, която е всичко друго, но не и обикновена. Това изявление е специално ръчно изработено за жени, които обичат да смесват традициите с модерността. Минималистичният дизайн допълва индийските и западните тоалети. Най -добре е да се носи самостоятелно, за да остави за минута подробно да даде началото на някои интересни разговори.

 • Дизайн: Гривната на Мила
 • Чистота на метала: 22 КТ Жълто злато
 • Повод: Случайни партита и събирания

2. Дизайнерска розова златна гривна:

Дизайнерска гривна от розово злато

КУПИ СЕГА

Розовото злато също е благороден метал, изработен от сплав от злато, мед и други метали. Единичната гривна от 20 грама розово злато се отличава с набръчкан ефект с преплетени златни връзки. Това красиво ръчно изработено парче добавя изискан и бляскав вид към ръцете ви. Съчетайте го с всяко облекло по ваш избор, за да изглеждате като дама!

 • Дизайн: Златна гривна за бръчки
 • Чистота на метала: Жълто злато 18KT
 • Повод: Офис и ежедневни вечерни партита

3. Стилна златна и платинена гривна:

Стилна златна и платинена гривна

КУПИ СЕГА

Ето една нетрадиционна златна гривна, която със сигурност ще ви даде големи бижутерийни цели. Гривната с едно изявление е създадена да създава трайни впечатления. Деликатната трипластова гривна се отличава с текстурирано покритие на едната половина и платинено покритие от другата. Отдалеч, двуцветната гривна създава впечатление за блестящи диаманти върху нея!

 • Дизайн: Keila Bangle
 • Чистота на метала: 22KT жълто злато и платина
 • Повод: Вечерни партита

4. Комплект златни гривни в етнически стил:

Комплект златни гривни в етнически стил

КУПИ СЕГА

Чифт традиционни гривни за носене са задължителни в кутията за бижута на всяка жена. Ето един такъв дизайн, който придава етническа атмосфера, е неговият детайл. Покритието с квадратни златни мъниста на повърхността е подчертано с перлени и рубинени камъни. Този комплект гривни от две части може да се носи такъв, какъвто е, или да се сдвоява с тънки гривни между тях за пищен вид.

 • Дизайн: Комплект златни гривни Ethnix
 • Чистота на метала: 22 КТ Жълто злато
 • Повод: Фестивали, сватби

5. Изящна златна гривна Swastik:

Изящна златна гривна Swastik

КУПИ СЕГА

Този привлекателен дизайн със златна гривна със свастика превръща вашия религиозен дух в бижута за носене. Гривната съдържа свещения символ Свастик по стилен начин, за който никога не бихте могли да мечтаете. Той съчетава три тънки гривни със златна свастика и флорални мотиви, осеяни по повърхността. Носете го като едно цяло и оставете комплиментите да влязат!

 • Дизайн: Златна гривна Свастик
 • Чистота на метала: 22 КТ Жълто злато
 • Повод: Ежедневно облекло

6. Нарежете златните гривни в стил на работа в 20 грама:

Нарежете златни гривни в стил на работа в 20 грама

КУПИ СЕГА

Много жени предпочитат универсални гривни и работят с множество тоалети. Вижда се тук тази двойка богато украсени гривни, изработени от двадесет грама 18 -каратно злато. Тези небрежни гривни за носене без съмнение могат да се носят на етнически и западни облекла. Можете да ги носите като единични кади на всяка ръка или да ги комбинирате с цветни гривни, за да оформите празничен комплект.

 • Дизайн: Gothi Chacks Gold Bangle
 • Чистота на метала: Жълто злато 18KT
 • Повод: Ежедневно облекло, фестивали и малки събирания

7. Единична плътна чукче:

Единична плътна чукна гривна

КУПИ СЕГА

Чукчените текстурирани гривни са доста популярни сред жените от по -младото поколение, които обичат да парадират с изявление без минусите по поддръжката. Тази гривна от чисто злато от 20 грама е предназначена за носене на една ръка. Здравата, но стилно изглеждаща гривна работи добре с повечето от вашите тоалети. Можете лесно да го носите като изявление и да излезете уверено.

 • Дизайн: Henley Hammered Bangle
 • Чистота на метала: Жълто злато 18KT
 • Повод: Случайни събирания, ежедневно облекло

8. Гривна в стил Gold и Kundan Kada:

Злато и гривна в стил Kundan Kada

КУПИ СЕГА

Ако принадлежите към категория минимални бижута, тази гривна в стил Када е точно това, от което се нуждаете, за да създадете голямо въздействие. Привлекателното 20 gms злато Kada работи на винтов модел и обсипано с полускъпоценни бели, зелени и розови камъни. В дните, когато искате да изберете едно парче и да излезете със стил, това е това, от което се нуждаете!

 • Дизайн: 22 карата злато и стъклена гривна кундан
 • Чистота на метала: 22 КТ Жълто злато
 • Повод: Традиционни събития, фестивали и етнически партита

9. Модна златна гривна в тегло 20 грама:

Модерна златна гривна в тегло 20 грама

КУПИ СЕГА

Ето един модерен дизайн на златна гривна в 20 грама, който си струва втори поглед. Гривната с кръгла форма има сложни детайли, които приличат на нежните венчелистчета на цвете. Мотиви от плътно злато се добавят на случаен принцип за елегантен външен вид. Можете да изберете единично парче или да отидете за комплект от две или четири, в зависимост от вашия избор на облекло и повод.

 • Дизайн: Златна гривна Saanjhi
 • Чистота на метала: 22 КТ Жълто злато
 • Повод: Фестивали, ежедневни и ежедневни облекла

10. Дизайн на златни и Kempu гривни:

Дизайн на златни и Kempu гривни

КУПИ СЕГА

Ето още един класически дизайн на златна гривна, който работи добре с традиционните индийски сари и Къртис. Дебелият модел гривна се отличава със златен дизайн, създаващ интересна текстура. Кемп камъните са осеяни от четирите страни на гривната за минималистичен вид. Тази гривна е перфектно допълнение към вашия златен комплект Kempu.

 • Дизайн: 22KT окислена златна гривна с камъни Kemp
 • Чистота на метала: 22 КТ Жълто злато
 • Повод: Празнично и сватбено облекло

11. Сложна златна гривна от 20 грама:

Сложна златна гривна от 20 грама

Това е наистина страхотен дизайн в 20 грама златни гривни. Зигзаговите линии са направени на гривни. Можете да носите по една на всяка ръка, за да придадете огромен вид. Китката ви ще блести в тези златни гривни. Има деликатен дизайн.

12. Блестящи златни гривни в 20 грама:

Блестящи златни гривни в 20 грама

Блясъкът на тази златна гривна от 20 грама е наистина страхотен. Въпреки че има гладка повърхност, той е проектиран толкова креативно. Той е фино полиран, а страничните страни също са направени красиво. Можете да използвате тази златна гривна, за да покриете другите си метални гривни и да напълните китката си.

13. Традиционни дизайни на златни гривни в 20 грама:

Традиционен дизайн на златни гривни в 20 грама

Този дизайн на златна гривна в 20 грама е традиционен и богат. Тя може да бъде отворена и свързана чрез малка връзка. На тази златна гривна е осеян камък с кръгла и крушова форма. Той е с широка форма и върху него се прави много малко злато. Само една гривна на всяка ръка е достатъчна, за да изглежда елегантна.

14. Каменни златни гривни от 20 грама:

Каменни златни гривни от 20 грама

Златни гривни в 20 грама с камъни, осеяни с бял и червен цвят, наистина е рядка красота. Има естетически приятен външен вид със блестящи камъни. Той е проектиран да впечатлява и е красиво изработен. Дами! Това със сигурност ще ви хареса.

15. Елегантни златни гривни в 20 грама:

Елегантни златни гривни в 20 грама

Това е страхотна кръгла среза от двадесет грама златна гривна в 24k. За връзване на гривната се използва златна тел. Ще изглежда елегантно на китката ви. Дизайнът понякога идва с вливане на други цветове и издига външния вид. Той е прост и в същото време има фин допир до традиционния облик.

16. Скъпоценна златна гривна от 20 грама:

Скъпоценна златна гривна от 20 грама

Тези дизайнерски гривни от двадесет грама използват щедро злато. Белите и червените диаманти също са щамповани, за да му придадат цветен дизайн. Между всеки флорален диамант има кръгла форма на дизайн, направена така, че да изглежда привлекателна.

17. Спирален дизайн 20 грама златна гривна:

Спирален дизайн 20 грама златна гривна

Тези дизайни на златни гривни в 20 грама са уникални и цената ще бъде умерена. Гривната е дебела, а спираловидният дизайн е направен със злато. Това ще изглежда очарователно, придавайки му очарователен външен вид. Той има способността да арестува ума на дамите.

18. Най -новата златна гривна от 20 грама:

Най -новата златна гривна от 20 грама

Дизайнът на тази последна 20-грамова златна гривна е толкова завладяващ и печели вниманието на хората. Външната граница на зигзаг е направена със злато, а между тях има квадратен модел от жълто и бяло злато. Това е най -новият дизайн в златна гривна.

19. Дизайн с диамантени двадесет грама златни гривни:

Дизайн с диамантени двайсет грама златни гривни

Тази 20-грамова златна гривна е украсена с харизматичен бял диамант. Изглежда прекрасно и е привлекателно. Първокласен дизайн е с диаманти, а моделът изглежда толкова зашеметяващ. Това е просто изключително.

20. 20 грамови златни гривни дизайни с мангов мотив:

20 грамови златни гривни с мотив от манго

Това е комплект от две златни гривни в 20 грама. В тази златна гривна има дизайн на мотив от манго. Изглежда толкова истинско и отлично. Дизайнът на манговия мотив е нещо различно от обикновения. Ще спечели сърцата на дамите.

20-грамовите дизайни на златни гривни са приятни и привлекателни и със сигурност ще оставят впечатление в съзнанието ви! Въпреки че можете да направите какъвто и да е дизайн с определеното ви тегло от злато, тези двадесет грамови златни гривни са изработени машинно и включват голяма част от светската мода и известна изработка. Дизайнът е изключително впечатляващ и атрактивен и е достъпен.