Как бързо да намалим двойната брадичка у дома

Двойната брадичка придава на лицето ви пухкав вид, който искате да избегнете. Не изглежда сладко или приятно закръглено. Това ви кара да изглеждате просто стари дебели и изобщо не става. Но намаляването на двойната брадичка не е толкова лесно. Ограничаването на диетата ви може да ви помогне да сплескате стомаха си, но няма да намали… Continue reading Как бързо да намалим двойната брадичка у дома

Как да се отървете от напукани устни? – Най -добрите лечения

Увивате се в допълнителни слоеве през зимните месеци, защото зимата носи със себе си пукнатини, алергии, дефицит на витамини, сухота и напукани устни. Напуканите устни, често наричани напукани, са симптом на зимата, който прави устните ви толкова крехки чрез разширяване на малки цепки плюс пукнатини. Особено при жените, напуканите устни са огромно зимно разочарование. Ако… Continue reading Как да се отървете от напукани устни? – Най -добрите лечения

Осемте най -добри начина за естествено изсветляване на кожата вместо химическо лечение за избелване на кожата

В днешно време можете да намерите много продукти за избелване на кожата на пазара. Проблемът е, че повече от половината от тях са направени с химикали, които също увреждат кожата ви. Но ако искате да постигнете по -блед тон, можете да го направите, като използвате естествени продукти за изсветляване на кожата. И можете да постигнете… Continue reading Осемте най -добри начина за естествено изсветляване на кожата вместо химическо лечение за избелване на кожата

9 ефективни съвета как да се отървете от тъмните колене у дома

Коленете са важна част от тялото, особено на краката, тъй като имат тъмни колене, за да се лишите от много видове тоалети, които могат да ви накарат да изглеждате горещи и да се случват понякога. Тези тъмни колене могат да ви попречат да носите къса пола, панталони и панталони, които могат да добавят повече блясък… Continue reading 9 ефективни съвета как да се отървете от тъмните колене у дома

10 страхотни ползи от кокосовата вода за вашата кожа!

Кокосовата вода (nariyal pani на хинди) е бистра течност, открита в кокосовите плодове или кокосовата палма. Тази вода има сладък и орехов вкус и се счита за освежаваща напитка, която съдържа лесно смилаеми въглехидрати и електролити. Тези кокосови орехи растат на големи палмови дървета, известни научно като Cocos nucifera. Течността вътре в кокосовия плод се… Continue reading 10 страхотни ползи от кокосовата вода за вашата кожа!

15 задължителни домашни измивания за всеки тип кожа!

Обикновен сапун прави ли лицето ви сухо и еластично? Какво ще кажете за създаването на персонализирано домашно измиване на лицето, което да се погрижи за уникалните нужди на вашата кожа? Това е вярно! Време е да се откажете от натоварените с химикали сапуни и да преминете към естествени почистващи препарати, които лесно можете да приготвите… Continue reading 15 задължителни домашни измивания за всеки тип кожа!

10 прости, но невероятни ползи от аргановото масло за кожата и лицето!

Аргановото масло, често наричано „течно злато“, е органичен продукт, който се извлича от ядките на плода арган. Този арганов плод се намира на аргановото дърво, което расте почти изключително в Югозападно Мароко. Следователно това масло се нарича още Moroccon Argan Oil. Аргановото масло се среща предимно в две форми: ядливото арганово масло, което се извлича… Continue reading 10 прости, но невероятни ползи от аргановото масло за кожата и лицето!

10 невероятни ползи от бадемовото масло за вашата кожа!

Бадемът, който е известен като краля на ядките, се среща най-вече в страните от Близкия изток. Днес Калифорния се превърна в един от най -големите производители на бадеми в света заради съдържанието в нея. Тези сушени бадеми са студено пресовани с по-малко топлина, за да се извлече масло от него. Като цяло студено пресованите масла… Continue reading 10 невероятни ползи от бадемовото масло за вашата кожа!

10 малко известни, но невероятни ползи от витамин С за вашата кожа!

Витамин С в медицинската терминология се нарича аскорбинова киселина или аскорбат, или L-аскорбиновата киселина (химична формула C6H8O6) е основно хранително вещество, което поддържа тялото и имунната система да функционират. Витамин С подпомага синтеза на колаген в организма. Той помага при зарастването на рани, възстановяването и поддържането на костите, зъбите, хрущялите и тъканите. Той е и… Continue reading 10 малко известни, но невероятни ползи от витамин С за вашата кожа!

Масло от витамин Е за кожата: 6 ползи за красотата, които не можете да пренебрегнете!

Ако сте съзнателен купувач, сигурно сте забелязали витамин Е в повечето от вашите продукти за грим и грижа за кожата! И така, какъв е шумът за тази съставка? Витамин Е е мастноразтворим витамин, който проявява силни антиоксидантни свойства. От хидратиране на кожата до защита от UV лъчение и дори изсветляване на тена витамин Е е… Continue reading Масло от витамин Е за кожата: 6 ползи за красотата, които не можете да пренебрегнете!